Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies .

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

BRAUN D 34.545
96% osób poleca
4% osób nie poleca

BRAUN D 34.545

Producent: Braun

4.50/5

Średnia ocena
według 28 opinii

Produkt rekomendowany

ckRank - Świetny

Najtańsza oferta

386,67

Kup ten produkt na Ceneo

Kup ten produkt na Allegro

Opinie użytkowników

Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2012-03-30 08:12:24

od: 386,67

Opinia o BRAUN D 34.545
REWELACJA !
Zakupiłem ten produkt pare dni temu... Producent spisał się znakomicie ! Szczoteczka czyści me zęby idealnie , przesiadka z manualnej na tą jest jak z malucha na ferrari :) Pięć trybów szczotkowania robi wrażenie :) Otrzymałem 6 końcówek w zestawie co bardzo mile mnie zaskoczyło :) Teraz wiem ,że ma jama ustna jest w pełni pielęgnowana.. Jakość wykonania jest na fenomenalnym poziomie , idealnie jest wyważona , w ręku trzyma sie ją pewnie i wygodnie. SmartGuide działa bez zarzutu , zdziwił mnie duży zasięg odbioru między szczoteczką a SmartGuidem , nawet zamkniety w szufladzie łączy sie z szczoteczką ! :) Naprawde polecam !!! Cena wysoka , ale jakość tak samo :)

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

Opinię dodano: 2013-06-17 04:30:32

od: 386,67

Opinia o BRAUN D 34.545
Jest to moja pierwsza szczoteczka elektryczna, więc mogę jedynie porównywać ze szczoteczką manualną.
Wiele osób pisze, że szczoteczka eletryczna dokładniej czyści zęby od szczoteczki manualnej. Niektórzy mowią "niebo a ziemia" itp., ale to chyba zależy od tego jak się myło zęby szczoteczką manualną. Osobiście szczoteczką manualną myłem zęby dokładnie, więc różnica była trudno zauważalna.
To co lubie w szczoteczce manualnej to to, że mam pełną kontrolę i pełnie czucie tego co robię. W szczoteczce elektrycznej powstaje pewien efekt znieczulenia z powodu bardzo szybkich drgań.
Miłym zaskoczeniem dla mnie było to, że sprawia, że dziąsła lepiej przylegają do zębów. Miałem problem z odsłoniętymi szyjkami niektórych zębów.
Czasami podczas mycia bolą dziąsła. Szczoteczki na początku używała moja 3,5 letnia córka, ale po kilku razach wróciła do szczoteczki manualnej, chyba ze względu na ból dziąseł, a używała jej w trybie delikatnym z końcówką dla dzieci. Trudno jest mi teraz namówić ją do elektrycznej szczoteczki.
Szczoteczka jest wodoodporna, moża ją wygodnie płukać, nawet nie ma styków do ładowania. Miejsce, w którym ma styczność z ładowarką jest plastikowe, tak jak i sama ładowarka (bardzo pomysłowa konstrukcja). Byćmoże z tego powodu tak długo się ładuje. Pełne naładowanie wystarcza na około 40 minut ciągłej pracy, a ładuje się kilkanaście godzin.
Chlapie :) Na początku mycia najlepiej trochę rozprowadzić pastę na zębach, bo może "porozrzucać" pastę. Tak samo, gdy się wyjmie włączoną szczoteczkę z ust podczas mycia (szczególnie dzieciom może się przytrafić).
SmartGuide jest fajnym dodatkiem, szczególnie dla dziecka. Pokazuje czas mycia i co 30s pojawiają się gwiazdki, a po 2 minutach uśmiecha się buzia na ekranie, więc jest to jakiś sposób na zachęcenie dziecka do mycia.
Po zdjęciu końcówki zostaje szpikulec, który może być w pewnych okolicznościach niebezpieczny.
Konstrukcja szczoteczki wygląda bardzo solidnie, wygodnie się ją trzyma, jest lekka i nie ślizga się dzięki gumie na rączce. W zestawie jest opakowanie, w które można schować szczoteczkę z końcówkami, żeby wygodnie można było ją zabrać w podróż.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

Opinię dodano: 2013-08-06 17:00:34

od: 386,67

Opinia o BRAUN D 34.545
Jest to moja pierwsza elektryczna szczoteczka. Wybór padł od razu na ten model i muszę przyznać że był trafny. Efekty szczotkowania między zwykłą szczoteczką a elektryczną są już wyczuwalne po pierwszym jej użyciu a widoczne po kilku dniach. Jedynie przestrzenie między zębowe które są trudno dostępne trzeba przed wykonaniem czyszczenia wyczyścić nicią dentystyczną. Choć większość i tak jest usuwana przez program i specjalną nasadkę dołączoną do zestawu. Poza tym bardzo dobrze leży w ręce. Tylna część jest nagumowana co czyni że nie wyślizgnie się nam z dłoni. Oceniłem produkt na 4,5 tylko dlatego że jest długi czas ładowania od zera do stu procent wynosi ponad 24 godziny. Szkoda jeszcze że nie zapamiętuje ostatniego trybu szczotkowania. Podsumowując gorąco polecam ten produkt.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

agito_pl_wyprz
Opinię dodano: 2013-01-10 01:57:03
Opinia o BRAUN D 34.545
Oral-B ProfessionalCare 5000 D 34.545 Triumph
Powinienem zacząć jak w reklamie: powiedział mi o niej mój dentysta. A poważnie mam 10 letniego syna, któremu dość często zdarzało się nie domyć zębów. Szukaliśmy najlepszego rozwiązania i myślę, że znaleźliśmy. Bardzo dobry model z dodatkowym "ekranem" prezentującym różne informacje w tym czas trwania ostatniego "mycia", dzięki czemu łatwiej mi kontrolować dziecko.

Plusy

  • - wygodna
  • - dobrze czyści

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

agito_pl_wyprz
Opinię dodano: 2013-01-31 00:54:02
Opinia o BRAUN D 34.545
Oral-B ProfessionalCare 5000 D 34.545 Triumph
Szczoteczka wspaniała,teraz nie wyobrażam już sobie szczotkowania tradycyjnego,polecam wszystkim,cena wysoka za wysoka ale trudno,jak komuś zależy na ząbkach to wyda każdą kasę.

Plusy

  • - wygodna
  • - dobrze czyści
  • - łatwość użycia

Minusy

  • - cena
Ocena:

5/5

agito_pl_wyprz
Opinię dodano: 2013-02-02 00:26:04
Opinia o BRAUN D 34.545
Oral-B ProfessionalCare 5000 D 34.545 Triumph
ja byłam ostatnia w rodzinie bez elektrycznej szczoteczki, a teraz wszyscy chcą myć moją - to chyba dokonała opinia - polecam, bardzo ładna i doskonale myje

Plusy

  • - dobrze czyści
  • - łatwość użycia

Minusy

  • - cena
Ocena:

5/5

agito_pl_wyprz
Opinię dodano: 2013-02-25 04:07:02
Opinia o BRAUN D 34.545
Oral-B ProfessionalCare 5000 D 34.545 Triumph
Dobre wykonanie. Dobrze spełnia swoje zadanie.
Przydatny smart guid.Etui. W zestawie 4 końcówki nie 3.

Plusy

  • - dobrze czyści
  • - łatwość użycia

Minusy

  • - cena
Ocena:

5/5

agito_pl_wyprz
Opinię dodano: 2013-03-01 04:42:01
Opinia o BRAUN D 34.545
Oral-B ProfessionalCare 5000 D 34.545 Triumph
Dobrej jakości akumulatorowy zestaw do szczotkowania zębów z wygodnym wyświetlaczem, dzięki niemu mam dodatkową motywację by metodycznie (z każdej ćwiartki i każdej powierzchni zęba - opisane w instrukcji obsługi!) codziennie myć zęby - i nie tracić na to czasu (w normalnym trybie 2 minuty - dzięki wysokim obrotom szczoteczki)

Plusy

  • - wygodna
  • - wytrzymałość
  • - dobrze czyści

Minusy

  • - cena
Ocena:

5/5

agito_pl_wyprz
Opinię dodano: 2013-04-26 02:49:02
Opinia o BRAUN D 34.545
Szczoteczka do zębów Oral-B ProfessionalCare 5000 D 34.545 Triumph
Produkt godny swojej ceny (chociaż jak na polskie warunki mógłby być oczywiście tańszy) :) Zdecydowanie polecam! Nie żałuję ani przez chwilę tego zakupu.

Plusy

  • - wygodna
  • - wytrzymałość
  • - dobrze czyści
  • - łatwość użycia
  • - regulacja obrotów

Minusy

  • - cena
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-06-11 11:45:37

od: 386,67

Opinia o BRAUN D 34.545
Witam, od nie dawna jestem użytkownikiem szczoteczki Braun Oral-B Professional Care Triumph 5000 Smartguide (D34.545.5) i jestem bardzo zadowolony. Wygodna, praktyczna, bardzo dużo funkcji. W zestawie 7 końcówek, dokupiłem jeszcze jeden zestaw dla syna i chętniej myje zęby nawet kilka razy dziennie, co poprzednio bywało różnie. Polecam

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

Opinię dodano: 2013-07-08 18:00:34

od: 386,67

Opinia o BRAUN D 34.545
Generalnie jestem duzym fanem szczoteczek elektrycznych - mniej kamienia, zeby duzo czystsze i gladziutkie, krotki czas niezbedny na mycie. Jedyny minus to to, ze szczoteczka nie bedac stale podlaczona do ladowarki traci na mocy.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

Opinię dodano: 2013-07-30 13:45:34

od: 386,67

Opinia o BRAUN D 34.545
jestem bardzo zadowolona dokładnie myje zęby a co najważniejsze perfekcyjnie usuwa resztki jedzenia gdy ktoś nosi aparat na zębach, to wszystko dzięki specjalnej końcówce. szczoteczka posiada jeszcze 6 innych końcówek. pomimo trochę wysokiej ceny polecam zakup tego produktu.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

Opinię dodano: 2013-08-13 22:30:34

od: 386,67

Opinia o BRAUN D 34.545
polecam dbającym o stan uzębienia oraz zmuszonym do częstego używania nitki. Szczoteczka z odpowiednią końcówką pozwala ograniczyć użycie nici. Dużym plusem jest reakcja na zbyt silny nacisk.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

agito_pl_wyprz
Opinię dodano: 2013-08-15 01:30:10
Opinia o BRAUN D 34.545
Szczoteczka do zębów Oral-B ProfessionalCare 5000 D 34.545 Triumph
Długo szukałam "dobrej" szczoteczki dla całej rodziny (2+2). Dzieciaki ją bardzo lubią, cieszy ich każda dostana gwiazdka i ten uśmiech na wyświetlaczu - czad. A ja mam pewność, że zęby wszystkich są dobrze umyte. POLECAM w szczególności dla dzieci. Minus - głośność.

Plusy

  • - dobrze czyści
  • - łatwość użycia
  • - cena

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-08-20 12:00:35

od: 386,67

Opinia o BRAUN D 34.545
Bardzo polecam tą szczoteczkę jestem na chwilę obecnie niezwykle zadowolona. Mam wrażenie że zęby i czyści sam dentysta;) Obecnie myślę jednak by się zaopatrzyć w inne końcówki do czyszczenia przestrzeni między zębowych i masażu języka :)

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

agito_pl_wyprz
Opinię dodano: 2013-08-29 01:56:02
Opinia o BRAUN D 34.545
Szczoteczka do zębów Oral-B ProfessionalCare 5000 D 34.545 Triumph
Wygodna, łatwa w użyciu. Jedyne co może przeszkadzać, to długi czas ładowania. Ale poza tym produkt bez uwag.

Plusy

  • - dobrze czyści
  • - łatwość użycia

Minusy

  • - cena
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-09-07 09:30:33

od: 386,67

Opinia o BRAUN D 34.545
Szczoteczka sprawdza się bardzo dobrze, dużo końcówek, dużo opcji, czyści super. Dzieci szczególnie zachwycone ze smartguide za to, ze wyświetla im gwiazdki i uśmiech po umytych ząbkach:), teraz mycie jest dla nich atrakcyjne i upominają się o nie po każdym posiłku (co przy zwykłych szczoteczkach trudne do zrealizowania czasem nawet raz dziennie:) ... i życie stało się piękne:)

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-09-10 12:45:20

od: 386,67

Opinia o BRAUN D 34.545
To moja kolejna szczoteczka Triumph 5000, jest lepsza niż jej poprzedni model, mam wrażenie, że zęby są bardziej czyste. Jestem bardzo zadowolona. Nie żałuję wydanych pieniędzy, co niewątpliwie pozwoli mi zaoszczędzić wizyt u dentysty. Gorąco polecam.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-09-10 20:15:33

od: 386,67

Opinia o BRAUN D 34.545
Moja pierwsza szczoteczka elektryczna. Byłem na początku sceptyczny ale po kilku razach i zabawie z różnymi trybami jestem zaskoczony.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

Opinię dodano: 2013-09-14 10:00:05

od: 386,67

Opinia o BRAUN D 34.545
Używam szczoteczki ok. 2 tyg i do tego czasu nie widzę żadnej wady.
Sporo różnego rodzaju funkcji powoduje, że aż chce się myć zęby (a nie robi się to bo musi).
Polecam ten produkt.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-09-23 14:45:21

od: 386,67

Opinia o BRAUN D 34.545
Osobiście jestem higienistką stomatologiczną i mogę w 100% polecić tą szczoteczkę. Sama jej używam i już nigdy nie wrócę do szczoteczki ręcznej ( manualnej). Szczoteczka ta doskonale oczyszcza wszystkie powierzchnie zębowe , w zestawie znajduję się nawet specjalna końcówka imitująca nić dentystyczną ( ma takie gumeczki) co pozwala na lepsze oczyszczanie powierzchni stycznych (między zębowych) czyli takich, do których normalna szczoteczka nie ma szansy dotrzeć.
Polecam !!!

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-10-01 15:00:19

od: 386,67

Opinia o BRAUN D 34.545
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Bardzo łatwo można doczyścić miejsca trudno dostępne. Ząbki są naprawdę porządnie doczyszczone.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

Opinię dodano: 2013-10-16 09:45:52

od: 386,67

Opinia o BRAUN D 34.545
Szczoteczka rewelacyjna, korzystałem z wielu modeli i te najtańsze to jednak nie to co mi odpowiada (poza ceną oczywiście) a smartguide to ciekawy dodatek. Dwie wady niestety posiada - nie jest tania; oraz niestety pełne ładowanie trwa bardzo długo, dlatego lepiej podładowywać co jakiś czas

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

Opinię dodano: 2013-10-17 14:15:19

od: 386,67

Opinia o BRAUN D 34.545
Wkłady, jak wkłady, trzeba wymieniać co jakiś czas. Natomiast dziwna rzecz stała się ze szczoteczką Sonicare, którą kładłem przez jakiś czas poziomo na gąbce, żeby wchłaniała wodę, która zostaje na szczoteczce po umyciu zębów. Na gumowej części rączki pojawiły się liczne ciemnoszare plamy (nieusuwalne). Szczoteczka wygląda z tym dość odrażająco. Nie wiem, co to jest - jakaś kolonia grzybów lub bakterii?

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

1/5

Opinię dodano: 2013-10-23 20:15:04

od: 386,67

Opinia o BRAUN D 34.545
Produkt nowoczesny, bajerancki ale ładowanie trwa cały dzień... I końca nie widać.... Po co mi szczoteczka, której nie mogę uzyć w każdej chwili... Zęby myję dłużej niż owe 2 minuty... Bajer bajerem ale chodzi bardziej o praktyczność produktu. Golarkę, telefon łąduje w kilkadziesiąt minut a tu przyszło mi czekać całą noc, pół dnia i dalej nie naładowałem szczoteczki. Tyle dobrze , że mozna ja oddac i jest zwrot kasy.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-11-12 08:15:19

od: 386,67

Opinia o BRAUN D 34.545
Używałem tego modelu już od kilku lat (wczesniejszy miał inny wyswietlacz na szczoteczce) i jestem z niego zadowolony. Wraz z żoną zmieniamy tylko końcówki-szczoteczka działa do dziś, jedynie skrócił sie czas dziłania pomiędzy ładowaniami(po 4 latacha) i dlatego zdecydowałem sie na zakup nowego modelu.Bardzo przydatne tryby czyszczenia możliwość skorzystania z wielu różnych końcówek, Jednym słowem dla każdego coś miłego oczywiście "ząbka".

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

agito_pl_wyprz
Opinię dodano: 2013-05-02 01:13:02
Opinia o BRAUN D 34.545
Szczoteczka do zębów Oral-B ProfessionalCare 5000 D 34.545 Triumph
Witam!Jestem bardzo zadowolony z tej szczoteczki,wcześniej używałem Oral-B Vitality.ma faktycznie szybsze obroty od poprzedniej co przekłada sie na dokładniejsze czyszczenie zębów.Czujnik siły nacisku też fajny gadżet,bo cię kontroluje przy zbyt mocnym dociskaniu szczoteczki do zębów i nie niszczysz szkliwa.Polecam!

Plusy

  • - wygodna
  • - dobrze czyści

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

Opinię dodano: 2013-06-06 11:00:18

od: 386,67

Opinia o BRAUN D 34.545
Produkt został zakupiony na prezent. Jeszcze nie został sprawdzony, jednak po wielu poszukiwaniach i porównaniach podobnych produktów, stwierdziłam, że będzie to najlepszy wybór.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak