Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies .

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

cokupic.pl Opinie Sprzęt AGD AGD wolnostojące Pralki Beko WMB 51022 PL PTY
Beko WMB 51022 PL PTY
100% osób poleca

Beko WMB 51022 PL PTY

Producent: Beko

4.76/5

Średnia ocena
według 17 opinii

Produkt rekomendowany

ckRank - Świetny

Najtańsza oferta

843,69

Kup ten produkt na Ceneo

Kup ten produkt na Allegro

Opinie użytkowników

Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Wiktor
Opinię dodano: 2014-11-27 20:42:49
Opinia o Beko WMB 51022 PL PTY
pralka bardzo dobrze się spisuje jestem zaskoczony jak cicho pracuje naprawdę polecam tym co cenią małe koszty a jakość prania

Plusy

  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Jakub
Opinię dodano: 2015-03-02 15:07:34
Opinia o Beko WMB 51022 PL PTY
Działa cicho i sprawnie. Nie jest może nadzorowania masą elektroniki ale swoje zadanie spełnia.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Kamil
Opinię dodano: 2015-04-03 09:14:42
Opinia o Beko WMB 51022 PL PTY
Mam tą pralkę ponad miesiąc i jak narazie jestem bardzo zadowolony , bardzo podoba mi sie program "Xpress Super Short" pranie trwa 14 minut , na odświeżenie koszulki fajna sprawa :)

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Arkadiusz
Opinię dodano: 2015-05-11 22:43:10
Opinia o Beko WMB 51022 PL PTY
Smukła, prosta w obsłudze, doskonała do małej łazienki. Plus za program szybkiego prania i opóźnienie czasowe.

Plusy

  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Damian
Opinię dodano: 2015-05-20 09:39:36
Opinia o Beko WMB 51022 PL PTY
produkt ok
dobra cena - jakość też całkiem niezła.
jest to produkt raczej z niższej półki ale dobrze wykonany, sporo programów. chodzi w miarę cicho.

Plusy

  • - cena
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Emilia
Opinię dodano: 2015-05-20 09:42:08
Opinia o Beko WMB 51022 PL PTY
Dobra jakość w dobrej cenie. Przydatne funkcje, mała, zgrabna, raczej cicha :)

Plusy

  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Andrzej
Opinię dodano: 2015-06-23 10:50:57
Opinia o Beko WMB 51022 PL PTY
Wszystko ok, pralka jak narazie działa bez zarzutu. Szczerze polecam!

Plusy

  • - cena
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Bartosz
Opinię dodano: 2015-06-23 18:03:49
Opinia o Beko WMB 51022 PL PTY
bardzo dobra marka i jakość. W stosunku do ceny nabywamy świetny produkt o wysokiej jakości

Plusy

  • - spełnia oczekiwania

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Liliana
Opinię dodano: 2015-08-02 00:22:06
Opinia o Beko WMB 51022 PL PTY
tylko beko polecam wszystkim
mam sprawdzoną i dokupiłam drugą praleczkę
dla mojej córki

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Jarosław
Opinię dodano: 2015-08-02 19:41:27
Opinia o Beko WMB 51022 PL PTY
Pralka o niskiej cenie - nie ma co wymagać, spełnia wszystko co powinna mieć pralka. Jestem zadowolony nic mi więcej nie trzeba. Pierze super - łatwa w obsłudze.

Plusy

  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Tomasz
Opinię dodano: 2015-08-12 23:13:46
Opinia o Beko WMB 51022 PL PTY
Bardzo dobra pralka w bardzo dobrej cenie dużo praktycznych programów w miarę cicha i zgrabna z dużym załadunkiem 5kg. Polecam

Plusy

  • - cena
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Danuta
Opinię dodano: 2015-08-23 12:05:53
Opinia o Beko WMB 51022 PL PTY
Naprawdę bardzo fajna pralka. Wystarczy na moje potrzeby. Nie polecam snobom.

Plusy

  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Mariusz
Opinię dodano: 2015-10-10 17:58:55
Opinia o Beko WMB 51022 PL PTY
pralka BEKO bardzo funkcjonalna i wygodna w codziennym użytkowania polecam

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Natalia
Opinię dodano: 2015-11-16 19:20:41
Opinia o Beko WMB 51022 PL PTY
Jak na razie sprawuje się idealnie :) Szeroki wybór programów, a zarazem prostota obsługi powoduje, że w 100% spełnia moje oczekiwania.
Gorąco polecam :)

Plusy

  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Grzegorz
Opinię dodano: 2015-12-22 10:05:36
Opinia o Beko WMB 51022 PL PTY
JAK NA RAZIE PRALKA SPEŁNIA SWOJE ZADANIE.OBY TAK DALEJ.PROSTA W OBSŁUDZE,CICHA A TO DOŚĆ WAŻNE.POLECAM .

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Renata
Opinię dodano: 2016-01-25 15:37:45
Opinia o Beko WMB 51022 PL PTY
szczerze polecam,pralka warta zakupu za te pieniądze,idealna zwłaszcza do małych łazienek

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Mirek
Opinię dodano: 2016-04-28 11:15:05
Opinia o Beko WMB 51022 PL PTY
za te pieniądze A++ naprawdę warto kupić - tania w exploatacji. jednak jak na mój gust odrobinę zbyt hałaśliwa, a dołączoną instrukcję sam bym lepiej napisał.

Plusy

  • - cena
  • - spełnia oczekiwania

Minusy

  • - hałas