Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies .

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

cokupic.pl Opinie Uroda Perfumy i wody Zapachy damskie Perfumy i wody damskie Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
94% osób poleca
6% osób nie poleca

Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml

Producent: Calvin Klein

4.53/5

Średnia ocena
według 645 opinii

Produkt rekomendowany

ckRank - Świetny

Najtańsza oferta

203,67

Kup ten produkt na Ceneo

Kup ten produkt na Allegro

Opinie użytkowników

Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Gość
Opinię dodano: 2013-01-27 19:01:14
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Ten zapach to mój prywatny numer jeden! jest wyrazisty i piękny.
Uważam, że spokojnie można użyć go na każdą okazję.
Jedynym minusem jest słaba trwałość zapachu, po kilku godzinach zapach całkowicie się ulatnia.

Plusy

  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach
  • - eleganckie opakowanie

Minusy

  • - słaba trwałość
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: elsawitore
Opinię dodano: 2013-09-30 16:49:39
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Produkt bardzo dobry,wszystko w jak najlepszym porządku, perfum bardzo ładnie zapakowany, spełnił moje oczekiwania w 100 %

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Hanna
Opinię dodano: 2013-10-03 20:36:13
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Ładny zapach, który utrzymuje się bardzo długo, a cena naprawdę nie jest wysoka jak na taki produkt. Ładny flakonik, jednak mógłby być bardziej stabilny. Polecam:)

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Czesława
Opinię dodano: 2013-10-13 20:58:19
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Dla mnie zapach jest w porządku odpowiada mi i jest trwały. Bardzo lubię, szczególnie w sezonie jesienno-zimowym polecam.

Plusy

  • - spełnia oczekiwania

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Renata
Opinię dodano: 2013-10-14 12:21:14
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
bardzo ładny zapach polecam długo utrzymuje się zapach jest wyczuwalny przez inne osoby i pytają się jaki to zapach wystarcza na długi czas

Plusy

  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Witold
Opinię dodano: 2013-10-17 18:24:28
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Bardzo dobra woda, w gustownym opakowaniu. I rewelacyjnym stosunku jakości do ceny. Świetny prezent dla ukochanej na wszelkie okazje.

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Beata
Opinię dodano: 2013-11-08 10:16:59
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Moje ulubione perfumy. Zniewalający zapach, przy tym łagodny i intrygujący zarazem. Lubie nim pachnieć, choć inne kobiety pachną nim inaczej, ale też pięknie.

Plusy

  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • - cena
Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Anna
Opinię dodano: 2013-11-13 11:38:37
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
produkt godny polecenia przyjemny i trwały zapach dla każdej kobiety estetycznie zapakowany nadający się na prezent

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Anna
Opinię dodano: 2013-11-24 13:10:12
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Perfumy piękne, intensywne i przede wszystkim oryginalne, szybka przesyłka i profesjonalna obsługa. Polecam

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Andrzej
Opinię dodano: 2013-12-30 20:50:11
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
produkt spełnia moje oczekiwania, uważam tą wodę perfumowana za jedną z lepszych na rynku - w rozsądnej cenie, oczywiście jest to rzecz gustu.

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Maciej
Opinię dodano: 2013-12-12 16:28:48
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Pierwsza klasa :) Polecam serdecznie ten produkt. Naprawdę się opłaca i w pełni oryginał nie jakaś podróbka :)

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Katarzyna
Opinię dodano: 2013-12-16 16:05:10
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Rewelacyjny zapach. Dopasowany moim zdaniem do każdej kobiety. W idealnej cenie. Polecam każdemu

Plusy

  • - cena
  • - spełnia oczekiwania

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: locco73
Opinię dodano: 2013-12-30 23:44:05
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
perfum super, zapach super, cena rewelacyjna, żona bardzo zadowolona
polecam!!! naprawdę warto

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Mirek
Opinię dodano: 2014-01-04 19:12:35
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
SUPER ZAPACH DLA MAMY I CÓRKI , A MOŻE I WNUCZKI , DOBRY PRODUKT ZA DOBRA CENĘ , WSZYSTKIM POLECAM ZAPACH JEST ZA...........

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Marta
Opinię dodano: 2014-02-18 10:16:53
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Świetny, boski, najlepszy! Zapach jedyny w swoim rodzaju, nigdy mi się nie znudzi ! :-) Jego aktualna cena, za jaką można nabyć go u wielu sprzedawców, jest bardzo przystępna, biorąc pod uwagę jakość tego zapachu, jego trwałość, opakowanie...wszystko na 5+.

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Urszula
Opinię dodano: 2014-03-10 19:25:17
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
perfumy Euphoria to eksplozja zapachów ,które mnie poruszają.Uwielbiam ten zapach .Jak poznalam promocyjną cenę to się nawet nie zastanawiałam tylko od razu sięgnęłam do rezerw i voila.

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Barbara
Opinię dodano: 2014-03-13 12:53:59
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Nuta zapachowa raczej dla zdecydowanych kobiet. Jego orientalny zapach przyciąga niejedno spojrzenie. Polecam ten produkt. Jeżeli chodzi o żele, ma je po raz pierwszy ale nie ostatni. Obydwa zapachy są niesamowite. Trudno się zdecydować, który jest ładniejszy!

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Magdalena
Opinię dodano: 2014-03-25 09:09:52
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
woda jest ok, chociaż spodziewałam się większej trwałości zapachu. Rozczarowało mnie opakowanie - szare pudełko, choć estetyczne nie pasuje do tego rodzaju wody i "na wejściu" trąci ubogością i podróbką. No i brak "zatyczki" odbiera całą ekskluzywność. Jednak za tę cenę jest to do przełknięcia.

Plusy

  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny

Minusy

  • - wygląd
  • - nie spełnia oczekiwań
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Grzegorz
Opinię dodano: 2014-07-15 13:07:06
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Produkt doskonałej jakości jest trwały i godny polecenia. Doskonały na prezent lub rocznicę.

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Aleksandra
Opinię dodano: 2014-09-20 08:55:40
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Percum piekny, wszystko tak jak na zamowieniu. Ws, ystko ladnie i bezpiecznie zapakowane. A zapach nieziemski delikatny a za razem z nutka drzewa sandalowego komponuje się idealnie

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Mariusz
Opinię dodano: 2014-10-21 09:17:53
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Perfum oryginalny w bardzo kuszącej cenie. W typowych drogeriach jest dostępny lecz minusem jest wysoka cena.... Zapach piękny, intensywny i długo utrzymujący się, idealny na jesień i zimę... Każda kobieta powinna go mieć.

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd
  • - długotrwały intensywny zapach
  • - w takiej cenie super jakość

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Paweł
Opinię dodano: 2014-10-20 12:33:53
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Chyba nie trzeba reklamować marki i klasy produktu, tylko indywidualnie dobrać zapach tak aby się podobał.

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • - cena
Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Małgorzata
Opinię dodano: 2014-11-03 12:22:13
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Wszystko zgodne z opisem.Polecam wszystkim ten produkt. Zapach bardzo mi sie podoba nie odbiego az tak bardzo od oryginału.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Kamila
Opinię dodano: 2014-09-30 10:59:54
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Używam tego zapachu od pierwszego momentu pojawienia się go na rynku. Rewelacja. Nie zamierzam z niego rezygnować. Polecam!!!

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

1/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Anna
Opinię dodano: 2015-01-05 09:06:23
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Niestety produkt nie oryginalny obudowa plastikowa a nie metalowa krótki okres trwałości perfumy Nie polecam

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Elżbieta
Opinię dodano: 2014-12-23 08:46:32
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Piękny zapach, piękne opakowanie, idealny na prezent, spełnia swoją rolę jak należy. Polecam każdemu.

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Anna
Opinię dodano: 2015-02-01 21:09:21
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
śliczny zapach, bardzo długo pachnie i długo się trzyma na ubraniach (czasem nawet po praniu jeszcze czuć), polecam

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Leszek
Opinię dodano: 2014-12-12 22:42:21
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
rewelacyjny zapach dla kobiety cenionej szyk, powab i elegancje w pełni tego słowa znaczeniu. boski dla boskiej kobiety.

Plusy

  • - spełnia oczekiwania

Minusy

  • - nie spełnia oczekiwań
Ocena:

2/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Sara
Opinię dodano: 2015-01-02 12:56:34
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Ciągle się zastanawiam, czy produkt jest oryginalny. Niby naklejki z coty są, ale jakośc wykonania produktu (plastik i szkło są źle sklejone, brak napisów na korku itp) i przede wszystkim zapach, który totalnie nie pasuje mi do oryg., który znam od dawna sprawiają, że wątpie w jego autentyczność..Jestem rozczarowana tym zakupem.

Plusy

  • - cena

Minusy

  • - słaba jakość wykonania
  • - wygląd
  • - nie spełnia oczekiwań
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Anita
Opinię dodano: 2015-01-17 21:26:21
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Kocham ten zapach.Uzywam go od lat i bardzo polecam.Produkt pełnowartościowy godny polecenia i oceniam go na 6.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Izabella
Opinię dodano: 2014-12-31 10:43:23
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
perfumy bardzo specyficzne i rozpoznawalne. gdybym miała je opisać to powiedziałabym, że są dla "silnej i pewnej siebie kobiety". ja jestem nimi zachwycona. kiedy pierwszy raz je poczułam wiedziałam, że są dla mnie. utrzymują się niezwykle długo. mają bardzo silną nutę piżma

Plusy

  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Irena
Opinię dodano: 2014-12-31 16:55:47
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Super zapach, Bardzo mi się podoba, używam go już długo a pomimo tego mi się nie znudził. Opakowanie ładne i funkcjonalne.Polecam

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Tomasz
Opinię dodano: 2015-02-13 12:42:56
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Śliczny zapach długo się utrzymuje polecam każdej kobiecie z charakterem

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Hubert
Opinię dodano: 2014-12-30 14:36:56
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Produkt zgodny z moimi oczekiwaniami na razie pozostanę przy obecnym produkcie do czasu znalezienia nowego urzekającego zapachu .

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

1/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Kamil
Opinię dodano: 2015-01-02 10:44:09
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Okładziny buteleczki z metalu a nie z plastiku, butelka jednolita, bez śladów sklejenia. Brak śladów klejenia na granicy metal szkło. Zatyczka masywna, ciężka. Buteleczka przezroczysta, niebarwiona.

Plusy

  • brak

Minusy

  • - słaba jakość wykonania
  • - cena
  • - wygląd
  • - stosunek jakości do ceny
  • - nie spełnia oczekiwań
  • - podróbka
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Sergiusz
Opinię dodano: 2015-02-13 11:06:58
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Piękny zapach, ładny flakon, ładne pudełko.
W doborze perfum chodzi o gust albo o jego brak:).
Moim zdaniem zapach jest super, ale czy Tobie się podoba...

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Agata
Opinię dodano: 2015-02-18 08:48:48
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Zapach wydaje się trwały. Ja czuję go tak 2-3 godzinki jednak osoby w moim towarzystwie do 8-9. Za ta cenę wydaje mi się ok.

Plusy

  • - cena
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Artur
Opinię dodano: 2014-12-28 10:52:58
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Rewelacyjny prezent dla Kobiety. Wygląd, czyli pierwsze wrażenie, powalające. Zapach, bardzo ładny. Moje wrażenie, że dla kobiety dojrzałej, wiedzącej czego oczekuje od życia.

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Karolina
Opinię dodano: 2015-04-01 09:10:22
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Produkt w oryginalnym opakowaniu, zafoliowany. Wszystko zgodne z opisem. Polecam

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Anna
Opinię dodano: 2015-04-05 21:48:11
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Najlepszy zapach Calvin Klein, polecam i do pracy i na wieczór. Zawsze zwraca uwagę innych.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Grażyna
Opinię dodano: 2015-03-27 22:20:22
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Perfumy, które warte są tej ceny. Spełniły moje oczekiwania. Mam nadzieję w przyszłości zakupić ten sam produkt.

Plusy

  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

1/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Adriana
Opinię dodano: 2015-04-22 19:55:01
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Perfum jest podrobiony!!! Uszkodzone zamykanie od perfumu...nie polecam zakupu

Plusy

  • brak

Minusy

  • - słaba jakość wykonania
  • - nie spełnia oczekiwań
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Anna
Opinię dodano: 2015-04-27 12:54:24
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
dobra cena , wydajność, zapach długo się utrzymuje, jestem zadowolona z zakupu

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - +
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

2/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Ewelina
Opinię dodano: 2015-05-24 12:19:15
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Zaznaczę od razu,że perfumy zostały kupione w renomowanej perfumerii i są oryginalne ale...No właśnie to nie to czego się spodziewałam. Żaden ogon, żadna rewelacja. Duszne, bliskoskórne. Cóż z tego,że czułam je nawet długo na włosach. Ale zapach był delikatny a przez moich bliskich w ogóle nie wyczuwalny. Zatem legendy , mity o tym,że zapach jest "mocny" lub też cytując " długo trzyma" można miedzy bajki włożyć. Przereklamowane, oklepane , bez polotu, duszne. Zapach z gatunku dla mas. I nie pisze tego dwudziestolatka ale kobieta 40letnia, która ma w swojej kolekcji około kilkudziesięciu flakonów drogich perfum. i mająca wyrobiony już swój gust perfumiarski. Szkoda pieniędzy. Z Kleina polecam tylko klasyczne Eternity. Po nim już nic nie wzbudziło mojej euforii ;-)

Plusy

  • brak

Minusy

  • - nie spełnia oczekiwań
Ocena:

1/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Adam
Opinię dodano: 2015-05-27 09:41:07
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Jest to turecka podróbka wody perfumowanej Calvin Klein Euphoria.Zapach nie przypomina nawet oryginalnych perfum, flakon szklany w połączeniu z porysowanym plastikiem,powinno być połączenie szkła z metalem.

Plusy

  • brak

Minusy

  • - słaba jakość wykonania
  • - cena
  • - wygląd
  • - stosunek jakości do ceny
  • - nie spełnia oczekiwań
  • - podróbka
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Mirosław
Opinię dodano: 2015-05-28 11:39:59
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
super zapach godny polecenia wszystkim ale oczywiście o gustach się nie dyskutuje....

Plusy

  • - cena
  • - spełnia oczekiwania

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Krzysztof
Opinię dodano: 2015-06-12 10:02:04
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Bardzo ładny zapach, intensywny, długo się utrzymuje. Dużo trwalszy od tych dostępnych w drogeriach.

Plusy

  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania

Minusy

  • brak
Ocena:

1/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Tomasz
Opinię dodano: 2015-06-14 00:24:31
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Tandetna podróba. Szmira. Totalna beznadzieja. Skandal, że takie coś sprzedają na allegro!

Plusy

  • brak

Minusy

  • - słaba jakość wykonania
  • - cena
  • - wygląd
  • - stosunek jakości do ceny
  • - nie spełnia oczekiwań
Ocena:

5/5

matucham
Autor:

matucham

Opinię dodano: 2008-07-07 22:13:29
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Wart uwagi...
Świetny zapach, każdy zwraca na niego uwage. Zapach jest intensywny ale nie "gryzący" , poprostu każdy dookoła czuje delikatny powiew tego zapachu.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Yeasabell
Opinię dodano: 2008-08-19 19:43:35
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Cudowny i zniewalający zapach:)
Jak sama nazwa wskazuję po użyciu tych perfum ogarnia mnie "euphoria". Zapach jest cudowny! Niby dość intensywny, ale w połączeniu ze skórą nabiera delikatności.

Jedyna wada to słaba trwałość :(. Po kilku godzinach już nic nie czuć. Ale i tak pozostanę mu wierna...:)

Plusy

  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji

Minusy

  • - słaba trwałość