Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies .

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

cokupic.pl Opinie Uroda Perfumy i wody Zapachy damskie Perfumy i wody damskie Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
95% osób poleca
5% osób nie poleca

Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml

Producent: Calvin Klein

4.56/5

Średnia ocena
według 613 opinii

Produkt rekomendowany

ckRank - Świetny

Najtańsza oferta

192,33

Kup ten produkt na Ceneo

Kup ten produkt na Allegro

Opinie użytkowników

Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Gość
Opinię dodano: 2013-01-27 19:01:14
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Ten zapach to mój prywatny numer jeden! jest wyrazisty i piękny.
Uważam, że spokojnie można użyć go na każdą okazję.
Jedynym minusem jest słaba trwałość zapachu, po kilku godzinach zapach całkowicie się ulatnia.

Plusy

  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach
  • - eleganckie opakowanie

Minusy

  • - słaba trwałość
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: elsawitore
Opinię dodano: 2013-09-30 16:49:39
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Produkt bardzo dobry,wszystko w jak najlepszym porządku, perfum bardzo ładnie zapakowany, spełnił moje oczekiwania w 100 %

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Hanna
Opinię dodano: 2013-10-03 20:36:13
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Ładny zapach, który utrzymuje się bardzo długo, a cena naprawdę nie jest wysoka jak na taki produkt. Ładny flakonik, jednak mógłby być bardziej stabilny. Polecam:)

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Czesława
Opinię dodano: 2013-10-13 20:58:19
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Dla mnie zapach jest w porządku odpowiada mi i jest trwały. Bardzo lubię, szczególnie w sezonie jesienno-zimowym polecam.

Plusy

  • - spełnia oczekiwania

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Renata
Opinię dodano: 2013-10-14 12:21:14
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
bardzo ładny zapach polecam długo utrzymuje się zapach jest wyczuwalny przez inne osoby i pytają się jaki to zapach wystarcza na długi czas

Plusy

  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Witold
Opinię dodano: 2013-10-17 18:24:28
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Bardzo dobra woda, w gustownym opakowaniu. I rewelacyjnym stosunku jakości do ceny. Świetny prezent dla ukochanej na wszelkie okazje.

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Beata
Opinię dodano: 2013-11-08 10:16:59
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Moje ulubione perfumy. Zniewalający zapach, przy tym łagodny i intrygujący zarazem. Lubie nim pachnieć, choć inne kobiety pachną nim inaczej, ale też pięknie.

Plusy

  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • - cena
Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Anna
Opinię dodano: 2013-11-13 11:38:37
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
produkt godny polecenia przyjemny i trwały zapach dla każdej kobiety estetycznie zapakowany nadający się na prezent

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Anna
Opinię dodano: 2013-11-24 13:10:12
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Perfumy piękne, intensywne i przede wszystkim oryginalne, szybka przesyłka i profesjonalna obsługa. Polecam

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

matucham
Autor:

matucham

Opinię dodano: 2008-07-07 22:13:29
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Wart uwagi...
Świetny zapach, każdy zwraca na niego uwage. Zapach jest intensywny ale nie "gryzący" , poprostu każdy dookoła czuje delikatny powiew tego zapachu.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Yeasabell
Opinię dodano: 2008-08-19 19:43:35
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Cudowny i zniewalający zapach:)
Jak sama nazwa wskazuję po użyciu tych perfum ogarnia mnie "euphoria". Zapach jest cudowny! Niby dość intensywny, ale w połączeniu ze skórą nabiera delikatności.

Jedyna wada to słaba trwałość :(. Po kilku godzinach już nic nie czuć. Ale i tak pozostanę mu wierna...:)

Plusy

  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji

Minusy

  • - słaba trwałość
Ocena:

3/5

74ines
Autor:

74ines

Opinię dodano: 2009-09-28 14:38:32
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Perfumy Euphoria
Bardzo seksowny, intensywny zapach. Raczej nie na dzień, chociaż to kwestia indywidualnych preferencji. Nie są szczególnie charakterystyczne, ale może tym lepiej, bo przez to ładnie współgrają ze skórą. To raczej ciężkie perfumy.

Plusy

  • - trwałość
  • - świetna jakość

Minusy

  • - cena
  • - zbyt intensywny zapach
Ocena:

5/5

jarecki2010
Opinię dodano: 2009-11-21 18:41:27
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Cudowne perfumy
Perfumy są wyjątkowe. Zapach jest niespotykany i fascynujący. Kupiłem je w prezencie dla mojej narzeczonej i jest zachwycona tym prezentem. Cena jak na perfumy tak znanej firmy nie jest wygórowana. Perfumy jak mało, które są bardzo wydajne i nadają się na każdą okazję.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

plinka1987
Opinię dodano: 2009-08-12 22:32:34
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Co on w sobie ma!?
Dokładnie tytuł mojej opinii jest spowodowany zachwytem! Nie wiem kto składał kompozycję dla tego zapachu ale śmiało mogę powiedzieć że jest on wspaniały (tak, ta osoba która to składała jak i sam zapach). Pachnie bardzo długo, idealnie (nie jest zbyt delikatny ani zbyt intensywny - taki w sam raz). Ma świetną buteleczkę (która niestety podczas noszenia w torebce trochę się rysuje) ale i nic sienie wylewa z niej, jest bardzo szczelna .Polecam zapach. Warto poczekać na jakąś promocję i kupić go w markowym sklepie lub dobrej perfumerii internetowej. Nie warto kupować tanich podróbek (a one wychodzą jednak drogo bo czasem wystarczy dopłacić 30-40 zł i już ma się oryginalne perfumy). Polecam na prezent dla dziewczyny ;) Prawie każda powinna być zadowolona ;)

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

giggles18
Opinię dodano: 2009-08-07 14:41:22
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
dla starszych
Zapach bardzo ładny, trwały, aczkolwiek troszkę "ciężki", w związku z czym nadaje się na wieczory lub dla pań powyżej 35 roku zycia. Dla młodej osoby do codziennego użytku zupełnie nie pasuje.

Cena adekwatna do marki. Nie za duża, nie za mała. Może być miłym prezentem na dzień matki lub inne okazje :)

Plusy

  • - trwałość
  • - świetna jakość
  • - ładny zapach

Minusy

  • - zbyt intensywny zapach
Ocena:

5/5

Gonia969
Autor:

Gonia969

Opinię dodano: 2009-08-28 15:28:23
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Cudowny zapach
Rewelacja, pięknie i trwale pachnie. Dostałam w prezencie na gwiazdkę, ale z pewnością nie jest to ostatni flakonik w moim życiu. Do tego można dokupić również balsam do ciała i całość wystarczająca jeżeli chodzi o bycie ubranym w zapach :) Oryginalny jest dość drogi. Ale wystarczy tylko kropa dla pięknego zapachu więc przeliczając na czas jaki wystarcza....kosztuje bardzo rozsądnie. :)

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • - cena
Ocena:

5/5

kuba_kubi
Opinię dodano: 2008-11-21 16:09:53
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Mój zapach
Euphoria Calvina Kleina to perfumy pasujące do kobiety,która lubi kusić i prowokować.Zapach jest niesamowicie intensywny i zmysłowy.Trwałe połączenie wielu nut zapachowych sprawia,że nie można przejść z boku,nie zwracając uwagi.Długo utrzymują się na skórze i ubraniu. Flakonik oryginalny i wygodny w użyciu. Euphoria Calvina Kleina to mój zapach,polecam go na wieczór drogie Panie. Cena za buteleczkę 100ml jest ok.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

magdalena5600
Opinię dodano: 2009-08-29 19:15:32
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
euforia calvina kleina
Swietny zapach idelany na specjalne okazje i podoba sie nie tylko mi ale i mojemu chłopakowi :D co do jakości to zapach sie bardzo długo utrzymuje w sam raz na bal do rana i inne tego typu okazje podsumowując polecam wszystkim (na mężczyzn to działa):)

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość

Minusy

  • brak
Ocena:

3/5

ewe_krk
Autor:

ewe_krk

Opinię dodano: 2009-08-07 07:35:47
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Moim zdaniem za mocny, duszący i nietrwały zapach.
Moim zdaniem za mocny, duszący i nietrwały zapach.Polecała bym go na jakieś bardziej in exclusiv okazje, bądz dla straszych Pań. Ogólnie nie jestem zwolenniczką zapachów Calvina natomiast jeśli miała bym polecać jakąkolwiek wodę Kleina to tylko CK one Summer . Ogólna ocena - 3

Plusy

  • brak

Minusy

  • - słaba trwałość
  • - zbyt intensywny zapach
Ocena:

5/5

motylek10101989
Opinię dodano: 2009-12-12 17:39:16
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Calvin Klein Euphoria
Niesamowity zapach. Nigdy nie miałam piękniejszego zapach na sobie. Cena jest równie wystrzałowa ale myślę że warto wydać tyle żeby poczuć się jak gwiazda. Zapach jest bardzo trwały, nie ulatnia się szybko. poczujesz się wyjątkowa przy każdej okazji. Polcam

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

jenkaaa
Autor:

jenkaaa

Opinię dodano: 2008-06-28 20:58:58
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Zapach wolności
Na Euphorie Calvina Kleina zdecydowałam się po bardzo długich poszukiwaniach - ciężko mi dobrać dla siebie perfumy bo albo nie czuję ich ja i otoczenie albo zaczyna mnie boleć głowa od zbyt intensywnego zapachu. Te były strzałem w "10" Są zmysłowe i powiem szczerze często słyszę zachwyty i pytania o nazwę :) Polecam i pozdrawiam

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji

Minusy

  • brak
Ocena:

3/5

lady1989
Autor:

lady1989

Opinię dodano: 2008-11-20 17:27:12
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Seksowny i uwodzicielski zapach, ale nie jest już niepowtarzalny
Ciekawa kombinacja nut zapachowych:

nuta głowy: owoc granatu, daktyle, zielona nuta

nuta serca: kwiat lotosu, kwiat champaca, czarna orchidea

nuta bazy: płynna ambra, czarny fiołek, akord kremowy, drzewo mahoniowe.

Byłam nim zachwycona gdy wprowadzono go na rynek i od razu pobiegłam do perfumerii kupić buteleczkę. Świetnie czułam się pachnąca Euphorią, lecz zaczęło mi przeszkadzać, to że mnóstwo kobiet pachnie tak samo. Stał się zbyt popularny. Lubię pachnieć czymś wyjątkowym i niepowtarzalnym.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

kahad
Autor:

kahad

Opinię dodano: 2009-07-07 14:11:02
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Śliczne perfumy
Świetne perfumy na każdą okazję i nie tyko. Bardzo długo utrzymują zapach. Zmysłowy i elegancki wygląd, dla pań o bogatym wnętrzu,dzieki temu zapachowi poczujesz się wyjątkowo w każdej sytuacji. Bardzo elegackie choć mogłyby być troszkę tańsze.

Plusy

  • - przyjemny zapach
  • - do każdej okazji

Minusy

  • - cena
Ocena:

3/5

jandula
Autor:

jandula

Opinię dodano: 2008-07-01 23:36:33
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
bardzo zimowy dla dorosłych
kojarzy mi się z zapachem uwalnianym spod zimowego płaszcza - latem ciężki nie do zniesienia zimą smakuje jak dobry koniak. Polecam fertycznym brunetkom o zdecydowanym charkterze- etereyczne blondynki nie uniosą!

Plusy

  • - trwałość
  • - świetna jakość

Minusy

  • - zbyt intensywny zapach
Ocena:

5/5

monika20073
Opinię dodano: 2009-03-16 16:08:36
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
muszę go mieć!!!!
Euphoria to historia nieskończonej podróży. Zainspirowana na nowo odkrytą swobodą opowiada o marzeniach." - Calvin Klein

Najnowszy zapach Calvina Kleina. Euphoria to narkotyczny orientalny zapach, którego kompozycja opiera się na kontrastujących nutach egzotycznych owoców i kwiatów oraz akordu kremowego. Seksowny i zmysłowy, jak żaden działa na wyobraźnie. Stworzony dla kobiet eleganckich i pewnych siebie. Pragnących wolności.

Nuta głowy: owoc granatu, śliwa daktylowa i akord zielony
Zapach otwiera się owocowym aromatem granatu, soczystą wonią śliwy daktylowej i pobudzającym zmysły zielonym akordem

Nuta serca: zroszony kwiat lotosu, kwiat champaca, czarna orchidea
Sercem Euforii targają tajemnicze emocje ? wzbudza je zapach narkotycznej czarnej orchidei, wilgotny od rosy lotos i zmysłowy kwiat champaca

Nuta głębi: płynna ambra, czarny fiołek, akord kremowy, drzewo mahoniowe
W głębi, erotycznej woni płynnej ambry akompaniuje intrygujący aromat drzewa mahoniowego i zmysłowe brzmienie czarnego fiołka. Dzieło wieńczy zmysłowe piżmo i akord kremowy

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji

Minusy

  • - cena
Ocena:

5/5

nicole_sch
Opinię dodano: 2009-11-25 13:00:45
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Woda perfumowana Calvin Klein
Śliczny,trwały,subtelny,kobiecy zapach. Dla kobiet które lubią być eleganckie,romantyczne oraz szalone,zapach nadaje się na każdą okazję. Flakon również jak perfumy interesujący i zgrabniutki.Po raz pierwszy dostałam go jako prezent i od tej chwili już nigdy mnie nie opuścił :-) Polecam.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • - cena
Ocena:

5/5

Red_kate
Autor:

Red_kate

Opinię dodano: 2008-12-03 22:53:16
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Hmmm zniewalajacy zapach
Jestem miłosniczką zapachów sygnowanych przez Calvin Klein od lat niestety maja swoja cene.Kiedy pierwszy raz powochałam Euphorie pomyslałam ze to cieżki wieczorowy i uwodzący zapach.Postanowiłam decyzje o zakupie odłożyc..ale kiedy powochałam poraz drugi zakochałam sie w nim bez pamieci.Przy nucie głowy poczułam sie jak dziewczynka radosna i słodka.Nuta serca pozwoliła mi dorosnąc i stac sie kobieta pożadana.Ten zapach szczególnie polecam gdy musisz sie czuc pewna swej kobiecosci i magnetyzmu.Polecam

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach

Minusy

  • - cena
Ocena:

5/5

anulka1702
Opinię dodano: 2008-07-21 16:37:24
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
świetne :D
Perfum są wspaniałe. Sama taki używam, są bardzo trwałe, świetny zapach. Oczywiście przeszkodą może być cena, ale dla chcącego nic trudnego;p

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji

Minusy

  • brak
Ocena:

3/5

zlomiarz82
Opinię dodano: 2009-06-11 19:43:47
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
dla mocnych kobiet
perfumy są bardzo wyraźne w zapachu, bardzo trwałe ale jak dla mnie duszące. myślę że są one dla kobiet dojrzałych- stawiałabym na wiek 40 lat i więcej. albo dla młodych ale lubiących stry zapach. można je pokochać za to, że są megatrwałe.

Plusy

  • - trwałość

Minusy

  • - zbyt intensywny zapach
Ocena:

5/5

ewelajnaa1
Autor: Konto usunięte
Opinię dodano: 2009-06-25 23:44:06
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Zapach zmysłowy, elegancki, zdecydowanie rozwija się więc i trwały. Raczej na wieczór, specjalną okazje czy chłodne dni. W pierwszej fazie może nieco za mocny, ale za to potem... rewelacja. Zwraca uwagę mężczyzn.

Plusy

  • - trwałość
  • - świetna jakość
  • - ładny zapach

Minusy

  • - cena
  • - zbyt intensywny zapach
Ocena:

1/5

FifiT
Autor:

FifiT

Opinię dodano: 2008-07-11 14:37:50
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
przereklamowany CK
niby w miare nowy zapach , dla mnie przereklamowany na maksa, zapach cieżki , duszacy, bardzo intensywny, ostatecznie można go używac zimą, latem nie do zniesienia, jedyna zaleta to wygląd butelki

Plusy

  • brak

Minusy

  • - zbyt intensywny zapach
Ocena:

2/5

michaltyl
Opinię dodano: 2008-09-10 12:27:08
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Calvina Kleina
Zbyt ciężki i za słodki. Takie zapachy trzeba lubić a więc nie każdej spasuje. Cena też nie należy do rewelacyjnych. Ogólnie - za taką cenę to nic szczególnego.

Plusy

  • - trwałość

Minusy

  • - cena
  • - zbyt intensywny zapach
Ocena:

5/5

KRYSTEKAW
Opinię dodano: 2008-10-06 21:48:51
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Polecam wszystkim
Uwielbiam ten zapach- jest niesamowity,piękna kompozycja zapachowa, idealnie do mnie pasuje,jest bardzo trwały i wydajny, towarzyszy mi każdego dnia. Flakon raczej średnio wygodny i zajmuje dużo miejsca ale to nie zmniejsza mojego zachwytu tym zapachem.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

NZNZ
Autor:

NZNZ

Opinię dodano: 2009-03-31 01:15:32
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Zapach kobiety
Męskim punktem widzenia;)
Kobieta pachnąca tymi perfumami, naprawdę może wzbudzić w mężczyźnie euforię. Bardzo podoba mi się ten zapach i lubię, gdy kobiety go używają. Przeznaczony jest zdecydowanie dla Pań, które cechują się silną osobowością i wyrazistym charakterem. Zdecydowanie klasyka.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

3/5

izba_25
Autor:

izba_25

Opinię dodano: 2008-07-01 23:56:23
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Calvin Klein - Euphoria !!!
Osobiście polecam , wodę perfumowaną , Euphofia blossom - Calvina Kleina. Mocniejszy , bardziej intensywny zapach dla kobiet, które lubią mocniejsze zapachy, ale nie do przesady. POLECAM IDEALNY.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach

Minusy

  • - zbyt intensywny zapach
Ocena:

5/5

happy_ya
Autor:

happy_ya

Opinię dodano: 2008-07-08 23:12:49
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
CK euphoria
długo szukalam zapachu ktory by mi odpowiadal, i ten przypadkowo upatrzony u szwagierki w pelni mi odpowiada, wrecz oszalalam na jego punkcie ( i moj chlopak tez:P)

idealny:)

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji

Minusy

  • - cena
Ocena:

4/5

admar5
Autor:

admar5

Opinię dodano: 2008-07-21 12:47:47
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
wydaje się być cudowny
W perfumerii bardzo mi się spodobał, niestety dla mnie jest za drogi więc na pewno go nie kupię. Ładny, intensywny zapach.. uznana firma powinna byc także gwarancją dobreh jakości..

Cena na pewno będzie tu minusem.

Plusy

  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość

Minusy

  • - cena
Ocena:

5/5

milkin
Autor:

milkin

Opinię dodano: 2008-08-04 11:41:26
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
boskie i specyficzne
cudowny zapach. jestem fanka Calvina Kleina, a ten zapach po raz kolejny udowodnil jego zmysł i gust ! mocny, aromatyczny, ciepły, bardzo długo utrzymuje sie na skorze. goraco polecam !!

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

omen-ka
Autor:

omen-ka

Opinię dodano: 2008-08-14 11:14:51
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Warte każdych pieniędzy
Przed zakupem tych perfum używałam in2u, ale już od prawie roku jestem wierna temu zapachowi. Jest delikatny a jednocześnie charakterystyczny, długo się utrzymuje, a kompozycja zapachowa jest odpowiednai na wiele okazji.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

monika_kropka
Opinię dodano: 2008-08-18 15:23:43
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Calvin Klien
Świetny zapach, mimo że niezwykle intensywny,ja sama jestem zwolenniczką takich zapachów, trwały zapach a Calvin Klein to naprawdę dobra marka godna polecenia

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

Magda23-M2
Opinię dodano: 2008-08-21 09:58:31
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
zmysłowość i silny charakter
Moim zdaniem jest to bardzo zysłowy zapach. Odpowiedni na wieczór czy imprezę. Bardzo długo się utrzymuje i czasami może przeszkadzać otoczeniu.

Plusy

  • - trwałość

Minusy

  • - zbyt intensywny zapach
Ocena:

5/5

agnieszka_s1
Opinię dodano: 2008-08-25 20:43:31
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Bardzo seksowny zapach
Jestem perfumoholiczką, bardzo często kupuję coś nowego - albo przynajmniej testuję w drogeriach. Euphorię dostałam w prezencie na 18 urodziny i perfumy te były 1-wszym krokiem do poderwania pewnego mężczyzny. Działają na wyobraźnię, długo utrzymują się na skórze. Do tego flakon - przypomina mi kwiat orchidei.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

netks
Autor:

netks

Opinię dodano: 2008-08-28 23:57:04
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Intersujący zapach
Rewelacyjny zapach zarówno na co dzień jak i na specjalne okazje, lekki, bardzo dobrze trzyma się wieczorami, na upały niekoniecznie, ale to jak większość perfum. Polecam

Plusy

  • - trwałość
  • - świetna jakość

Minusy

  • - cena
Ocena:

5/5

maniu_ra
Autor:

maniu_ra

Opinię dodano: 2008-10-15 19:11:59
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Woda perfumowana EUPHORIA CK
cudowny, magiczny i tejemniczy zapach, pozwalający każdej kobiecie czuć się wyjątkowo, bardzo długo utrzymuje się szczególnie na nadgarstkach, stworzony dla kobiety która chce się wyróżniać

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość

Minusy

  • - cena
  • - trudność zmycia
Ocena:

5/5

magdusia8888
Opinię dodano: 2008-11-13 13:08:42
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Piękny, słodki zapach
Polecam! Jest to jeden z piękniejszych zapachów jakich używałam. Jego zapach powoduje, że aż chce go się zjeść ;) Wyrazisty, słodki w ładnej buteleczce. Jeszcze długo będzie na topie

Plusy

  • - przyjemny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

Kasjopeja21_2007
Opinię dodano: 2008-11-20 12:34:56
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Intensywny zapach
Zapach piękny, orientalny, zmysłowy. Ale niestety nie dla wszystkich. Powinny go wybrać kobiety pewne siebie,lubiące zwracać na siebie uwagę i pozostawiać po sobie mocne wspomnienia. Zapach również nie nadaje sie do użytku codziennego. Polecam go na wieczory, ale raczej nie na romantyczne randki, tylko na wykwintne kolacje, bankiety.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach

Minusy

  • - zbyt intensywny zapach
Ocena:

5/5

agata97ws
Opinię dodano: 2008-11-20 22:16:56
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
BARDZO PRZYJEMNY!!!
Perfumk ma bardzo sliczny zapach, Gdy poczulam go pierwszy raz w perfumeri to nie moglam sie od niego odkleic. Jest trwały i dlatego mala ilosc tego zapachu wystarczy by bylo go czuc. Balsam tez jest pierwsza klasa. Mam kilka ulubionych zapachów które zawsze muszę mieć w szafce a ten jest aż na trzecim miejscu (pierwszy Eternity, nastepny Tresor)

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

borsetta
Autor:

borsetta

Opinię dodano: 2008-11-21 20:12:43
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Mój aktualny zapach
I kto by pomyślał.Sama chyba bym jej nie kupiła.Dostana w prezencie, sprawuje sie na mnie niespodziewanie dobrze.Bardzo trwały, zmysłowy i kuszący zapach.Jedynie co mi przeszkadza - to "trend" na ten zapach.W ubiegłym roku, za co piątą Damą, snuła a się Euphoria.Ładniusi flakonik, chociaż bez ekstrawagancji i polotu.

Plusy

  • - trwałość
  • - świetna jakość

Minusy

  • - cena
Ocena:

5/5

Duchaa
Autor:

Duchaa

Opinię dodano: 2008-11-22 17:36:20
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Czuję euphorię!
Perfumy pięknie pachną, a zapach długo utrzymuje się nawet przez kilkanaście godzin. Polecam go szczególnie dla pań pewnych siebie, które nie boją się eksperymentować z zapachem, ponieważ trzeba przyznać,że Euphoria pachnie intensywnie, ale bardzo przyjemnie. Niemniej jednak, ja serdecznie polecam te perfumy:)

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach

Minusy

  • - cena
Ocena:

4/5

32bit
Autor:

32bit

Opinię dodano: 2008-11-23 17:00:11
Opinia o Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml
Subtelny ale mocny zapach.
Nie mam dobrego czucia ale moja żona je uwielbia i coś musi w tym być. Ja nie znam się na perfumach ale jaka moda takie się kupuje. Ważne, że "Calvin Klein Euphoria Woda perfumowana 100 ml" długo trzymają zapach na ciele. Nie wygasają jak byle jakie podróby po kilkunastu minutach. Cena przyzwoita więc na zakupy Panowie.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość

Minusy

  • - nieefektywny
  • - trudność zmycia