Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies .

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

cokupic.pl Opinie Uroda Perfumy i wody Zapachy damskie Perfumy i wody damskie Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
93% osób poleca
7% osób nie poleca

Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml

Producent: Calvin Klein

4.46/5

Średnia ocena
według 70 opinii

Produkt rekomendowany

ckRank - Świetny

Najtańsza oferta

133,61

Kup ten produkt na Ceneo

Kup ten produkt na Allegro

Opinie użytkowników

Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Tomasz
Opinię dodano: 2010-09-28 07:53:22
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Calvin Klein In2U
Świetny i trwały zapach.Znakomita relacja ceny do ilości i jakości, bardzo estetyczne wykonanie. Idealny zapach dla kobiet dojrzałych jaki i dwudziestolatek. Polecam gorąco!!

Plusy

  • - trwałość
  • - cena
  • - przyjemny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

annie_k
Autor:

annie_k

Opinię dodano: 2008-08-19 14:58:15
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Świeży, intensywny zapach
Zapach zdecydowany, wyrazisty; długo się utrzymuje; dobry na wieczór i specjalne okazje, ale polecam tez na co dzień! na pewno kupię jeszcze raz! Nie polecam osobom lubiącym słodkie, kwiatowe zapachy.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

0ili
Autor:

0ili

Opinię dodano: 2009-06-17 11:37:02
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Lekki, miły i przyjemny
Dostałam go w prezencie, po raz pierwszy od mojego chłopaka, był to bardzo trafny wybór. Zakochałam się w tym nie ziemskim zapachu.

Zapach jest olśniewający, trwały. Warty zakupu.

Cena troszku za wysoka, ale akurat ostatnio trafiłam w jednej z sieci na promocję i nie mogłam się oprzeć żeby sobie tego nie kupić.

Jestem maniaczką, jeśli chodzi o perfumy.

Plusy

  • - przyjemny zapach
  • - do każdej okazji

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

abigaile1
Opinię dodano: 2009-06-16 11:15:36
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Piękny zapach
Ta perfuma jest boska, ma piękny słodki zapach, każdy pyta się o nią. chusta pachniała mi nią nawet gdy ją wyprałam. Polecam ją w 100%. i myślę że cena też nie jest zbyt kolosalna więc naprawdę polecam, tym bardziej że perfuma jest bardzo trwała więc nie skończy się szybko

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

ilo_lilu
Autor:

ilo_lilu

Opinię dodano: 2009-10-01 18:25:59
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Calvin klein
Woda perfumowana o pięknym delikatnym lekko egzotycznym a zarazem słodkim zapachu. Doskonale utrzymuje sie na skórze, nie powoduje zadnych podrażnień. Bardzo dobra jakośc, ładna butelka z ekonomicznym dozownikiem. To wszytsko w przytępnej jak na tą firme cenie.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • - cena
Ocena:

5/5

missy7
Autor:

missy7

Opinię dodano: 2009-02-05 15:23:37
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Cytrynowo, pomarańczowo.... owocowa eksplozja zapachów !
Idealne perfumy na codzień. Świeży i cytrusowy aromat rewelacyjnie wpływa na poprawę nastroju. Zapach długo utrzymuje sie na skórze, przy czym aromat nie jest ciężki i duszący.

Wyczuwalne nuty cytrusów, pomarańczy, i grejfruta doskonale odświeżają. Nadaję sie zarówno na lato jak i na zimę.

Przyczepiłabym sie jedynie do wyglądu flakonika który jest zbyt ciężki i toporny, nie pasuje do takich lekkich cytrusowych perfum.

Plusy

  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

norwezka
Autor:

norwezka

Opinię dodano: 2009-08-07 16:57:30
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Dla mnie pierwsze miejsce
Pierwszy raz poczulam ten zapach 2 lata temu, moja znajoma uzywala tych perfum i nie zwazajac na cene pospieszylam na drugi dzien do drogerii po upragniony flakonik. Zapach jest idealny zarowno dla eleganckiej kobiety, jak i nowoczesnej dziewczyny. Mocny (choc nie wywoluje zawrotow glowy;)) i trwaly. Nie spotkalam sie jeszcze z negatywna opinia na temat tego zniewalajacego zapachu.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji

Minusy

  • brak
Ocena:

3/5

alexbo1
Autor:

alexbo1

Opinię dodano: 2009-10-08 12:12:28
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Cos na wakacje
Propozycja czegoś na letnie wakacje. CK słynie z lekkich kompozycji – ta jest czymś dla fanów nieśmiertelnego one. Tym razem nie unio sex – osobna wersja dla pań i panów – chociaż spotkałam się z opiniami, że jak najbardziej można je mieszać. Polecam ten zapach ale tylko na lato.

Plusy

  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

woodspirit
Opinię dodano: 2009-06-27 12:57:50
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Cytrusowa nuta
Zapach jest świeży i lekki, słodki i delikatnie cytrusowy. Długo utrzymuje się na skórze. Świetny na lato. Opakowanie jest poręczne, atomizer działa bez problemu do samego końca, można zużyć co do kropli, używa się z łatwością.

Plusy

  • - trwałość
  • - świetna jakość
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

alabi767
Autor:

alabi767

Opinię dodano: 2009-07-31 17:06:52
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Calvin Klein
Świetna woda toaletowa . Kupilem ją swojej dziewczynie i byla bardzo zadowolona, a ja ubóstwialem ten zapach. Ona byla rowniez z niego zadowolona. Swietnie sie go uzywa, bardzo dlugo trzyma zapach, a same perfumy starczaja na bardzo dlugo

Plusy

  • - przyjemny zapach
  • - do każdej okazji

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

S_y_L_w_i_a080
Opinię dodano: 2009-08-06 11:29:44
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
coś wspaniałego
Szczerze polecam.. zapach delikatny, nie duszący, świeży :))
Miałam go już 3 razy zamierzam kupić po raz 4 NIGDY MI SIE NIE ZNUDZI... popierając opinie jednej z poprzedniczek muszę przyznać, że ludzie pytaja co tak ładnie pachnie :) zapach przyciąga uwagę :) co również jest bardzo ważne .. jes bardzo trwały długo pachnie na ciałku :)

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

brzosQffa
Opinię dodano: 2009-08-08 16:56:48
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
CK Hitem tego Lata
Ck jest moim ulubionym zapachem tego lata. Nie należy do najtańszych ale i tak warto zainwestować bo w zamian dostajemy trwały, świeży zapach którego można używać na co dzień jak i na różne okazje. Bardzo POLECAM!!!

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • - cena
Ocena:

5/5

Milaka20
Autor:

Milaka20

Opinię dodano: 2009-08-08 21:55:49
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
cudo w flakoniku ;)
Dostałam go w prezencie, po raz pierwszy od mojego chłopaka, był to bardzo trafny wybór. Zakochałam się w tym nie ziemskim zapachu.
Zapach jest olśniewający,słodki trwały, intrygujący. Warty zakupu. na każdą okazje zarówno w ziemie jak i w lecie ;)
Jest fantastyczny ! Polecam go każdej kobiecie. Przykuwa węch wszystkich ludzi. Koleżanki bardzo chwalą i mówią, że czuć go praktycznie cały czas. Jest bardzo specyficzny. Polecam w 100% :)

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

rambo_91
Autor:

rambo_91

Opinię dodano: 2009-08-21 13:45:37
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Na letnie wieczory
Przyjemny zapach na lato. Nie jest wcale taki lekki jak się wydaje przy pierwszym zetknięciu z tym zapachem. Oprócz cytrusów jest tam tez wanilia i landrynka, które dodają "pikanterii" zapachowi. Na letnich wieczorach sprawdza się w 100%.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

asartex
Autor:

asartex

Opinię dodano: 2009-08-26 15:37:53
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Mieszanka zmysłu, porażenia, pomysłu
Woda toaletowa ma zapach stworzony dla osób młodych, nowoczesnych, pełnych energii. Mieszanka zmysłu, porażenia, pomysłu stworzona specjalnie na sezon wiosna-lato. Woda dla każdej kobiety lubiącej niezapomniany zapach. Jedynym problemem jest dość wysoka cena, ale i tak polecam

Plusy

  • - trwałość
  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • - cena
Ocena:

3/5

annkras
Autor:

annkras

Opinię dodano: 2009-09-03 01:59:23
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
ciekawy zapach
Są to kolejne perfumy które wyczułam u koleżanki i je zakupiłam. Niestety mocny zapach sprawia że nie używam ich często. Częściej w okresie zimowym ponieważ na lato są zbyt męczące. Są trwałe, długo się utrzymują.

Plusy

  • - trwałość

Minusy

  • - zbyt intensywny zapach
Ocena:

5/5

Nela_z_Polski
Opinię dodano: 2009-09-14 09:44:25
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Super zapach
Bardzo lekki, odświeżający i delikatny zapach, bardzo oryginalny, nie jest zupełnie podobny do tych z niższych półek. Długo się utrzymuje i nie przytłacza swoim zapachem. Nadaje się na każdą okazję. Polecam wszystkim energicznym, młodym dziewczynom.

Plusy

  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

akos222
Autor:

akos222

Opinię dodano: 2009-09-15 18:15:45
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
swietna woda
Bardzo ładny, kobiecy i świeży zapach. Długo się utrzymuje na ciele, jeszcze dłużej na ubraniach:)Cena w stosunku do jakości nie jest taka wysoka. Można jej używać na wszystkie okazje, rano i wieczorem. Zapach jest ciekawy dlatego długo się go pamięta i wszyscy znajomi pytają czym tak ładnie pachnę:) polecam zakup bo warto.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

an9090
Autor:

an9090

Opinię dodano: 2009-09-19 02:11:12
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Intensywny zapach
Perfumy bardzo charakterystyczne i intensywne. Ciężkie, nadające się na wieczory bądź chłodne pory roku. Mi osobiście bardzo szybko się znudziły. Po codziennym uzywaniu, w połowie butelki zaczął mnie drażnić zbyt mocny zapach.
Jest bardzo trwały. Po psiknięciu rano trzyma się praktycznie cały dzień. Polecam osobom lubiącym wyraziste wyróżniające się zapachy. Kobiety ceniące delikatne i subtelne perfumy mogą być nim zawiedzione.

Plusy

  • - trwałość
  • - świetna jakość

Minusy

  • - zbyt intensywny zapach
Ocena:

4/5

myra11
Autor:

myra11

Opinię dodano: 2009-09-23 18:36:09
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Calvin Klein In2U
Dość mocny i oryginalny zapach ,polecany tylko zimą,latem może męczyć.Zdecydowanie dla kobiet lubiących wyróżniać się z tłumu.Zapach nie ma w sobie delikatności ani kwiatowej nuty.To zapach To zapach spontaniczny dla pewnych siebie,przebojowych kobiet.Flakonik nie jest oryginalny,ale estetyczny.Perfumy sa wydajne a zapach utrzymuje się długo.Polecam zdecydowanie.

Plusy

  • - trwałość
  • - ładny zapach

Minusy

  • - cena
  • - trudność zmycia
Ocena:

5/5

majdzianka
Opinię dodano: 2009-09-28 08:30:50
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Oryginalny, nowoczesny zapach.
Bardzo ciekawy, świeży, nowoczesny zapach. Dość intensywny. Idealny na co dzień dla odważnych, ceniących oryginalność kobiet. Zapach długo się utrzymuje. Polecam na prezent. Ciekawy flakon. Polecam na randki, mężczyznom bardzo się ten zapach podoba.

Plusy

  • - trwałość
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

-domus-
Autor:

-domus-

Opinię dodano: 2009-09-29 17:55:25
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Uwielbiam je!
Najwiekszą zaletą tych perfum jest niewątpliwie ich długotrwały zapach - wystarczy jedno psiknięcie rano, a zapach czuć jeszcze wieczorem, nawet z daleka. Co do samego zapachu, zdecydowanie jest w moim typie. Perfumki te są bardzo wydajne, używam i używam, a prawie nic nie ubywa.

Plusy

  • - trwałość
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

3/5

adzik21
Autor:

adzik21

Opinię dodano: 2009-10-16 23:52:47
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
słaba trwałość
Zapach tych perfum nawet ciekawy, ale raczej dla młodych dziewczyn, na lato. Największą jego wadą jest totalna nietrwałość, tzryma się góra 3 godziny. Bardzo szybko go zużyłam, ponieważ często musiałam sie nim "dopsikiwać" no cóż może to wina mojej skóry, ale mi średnio odpowiadaja.

Plusy

  • - ładny zapach

Minusy

  • - nieefektywny
  • - słaba trwałość
Ocena:

5/5

jelly_z_moreli
Opinię dodano: 2009-10-18 20:28:36
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Uwielbiam ten perfum
To mój aktualny perfum na jesień/zimę. Właściwie to już moja druga buteleczka, zakochałam się w nim wręcz, dostałam go na prezent i nie rozstaje się z nim, jest idealny na każde okazje, trwały ale nie drażni swym zapachem, wręcz przeciwnie mogę go wąchać non stop, wiem że podoba się facetom (sprawdzone) cena wcale nie jest wygórowana jak za perfum CK! niektóre z Avonu tyle kosztują! Szczerze polecam.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

princess_mm
Opinię dodano: 2009-11-05 16:07:44
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Oryginalność przede wszystkim
Zapach marzenie! Wystarczy podejść do jakiejkolwiek perfumerii i przekonać się na własnym nosie ;) O zapachu rozpisywać się nie powinnam, gdyż zapach jest kwestią gustu, jednak ten należy do bardzo wyszukanych, a mimo to jest bardzo delikatny. Cena bez prowizji perfumerii jest do przeżycia, szczególnie, iż jest adekwatna do wydajności.

Plusy

  • - trwałość
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

3/5

basia_176
Opinię dodano: 2009-11-12 00:20:59
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Calvin Klein In2U
Zdecydowanymi plusami tego produkty jest jego trwałość i wydajność. Zapach jest intensywny co może być zarówno wadą jak i zaletą - w zależności od upodobań. Osobiście uważam że jest nieco duszący i nie wolno przesadzać "z przedawkowaniem". Opakowanie jest bardzo ładne i eleganckie, minusem może być cena, choć jest ona odzwierciedleniem marki.

Plusy

  • - trwałość

Minusy

  • - zbyt intensywny zapach
Ocena:

4/5

sawalas1
Autor:

sawalas1

Opinię dodano: 2009-11-26 00:47:42
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Calvin Klein
Wspaniały zapach na każdą okazję. Niezwykle kobiecy i zmysłowy, orzeźwiający i trwały. Zapach,który nie drażni,nie przeszkadza i nie jest duszący. Długo utrzymuje swą świeżość i jest wydajny. Dla kobiet dynamicznych i otwartych. Polecam Paniom w każdym wieku.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

KaTRinAT
Autor:

KaTRinAT

Opinię dodano: 2009-12-02 01:22:51
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
zdecydowanie polecam
Trwały zapach z akordami cytrusa. ociepla go nuta orchidei. Zapach polecany nie tylko dla młodych dziewczyn, ale także dorosłych kobiet, pragnących poczuć się atrakcyjnie i znowu młodo. Sam design buteleczki jest nowoczesny.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - do każdej okazji

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

nijanka
Autor:

nijanka

Opinię dodano: 2009-12-03 21:49:49
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Calvin Klein In2U
Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml. ZAPACH REWELACYJNY ! Dostałam go na urodziny. Bardzo mi się spodobał. Jest bardzo miły, nie jest słodki ani zbyt intensywny. Bardzo ładnie pachnie i bardzo długo działa ! Produkt nie jest drogi bo to aż 150 ml ! Bardzo polecam każdej kobiecie !

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

asiem
Autor:

asiem

Opinię dodano: 2009-12-12 04:27:03
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Calvin Klein In2U
Uwielbiam je, są doskonałe pod każdym względem, ale na wiosenne bądź letnie dni. Są lekkie i ich zapach ginie pod wpływem ciężkiego zimowego powietrza. Perfumy mają cenę odpowiednią jak na 150ml, są wydajne i trwałe. Opakowanie ładnie się prezentuje, polecam.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

seksownekoszulki
Opinię dodano: 2009-12-13 21:13:57
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Calvin Klein In2U woda toaletowa
Bardzo podoba mi się zapach tej wody toaletowej. Uważam, że zapach ten jest bardzo świeży, mocny i pozostaje bardzo długo na ciele. Cena jest dość wysoka ale woda ta starcza na bardzo długo dlatego warto ją kupić.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

ewelajnaa1
Autor: Konto usunięte
Opinię dodano: 2010-01-01 13:19:51
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Calvin Klein In2U
Dostałam go kiedyś w prezencie, był to bardzo trafny wybór. Zakochałam się w tym nie ziemskim zapachu. Zapach jest olśniewający, trwały. Warty zakupu. Cena trochę za wysoka w porównaniu z innymi perfumami tej marki. Zapach, lekki, świeży, zwiewny. Dla młodej osoby. I raczej na cieplejsze dni, na co dzień. Polecam

Plusy

  • - trwałość
  • - świetna jakość
  • - ładny zapach

Minusy

  • - cena
Ocena:

2/5

szalonykurczak
Opinię dodano: 2010-01-11 21:33:36
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Woda toaletowa
Może i jestem zbyt wybredna, ale ani zapach ani jakość tej wody toaletowej mnie nie zachwyciły. Zapach był mdły i szybko znikał. Cena mieści się w graniach normy, ale nie polecam zakupu tej wody toaletowej.

Plusy

  • brak

Minusy

  • - nieefektywny
  • - słaba trwałość
  • - pretensjonalny
Ocena:

5/5

patunka5
Autor:

patunka5

Opinię dodano: 2010-02-25 10:18:16
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
znakomity zapach
Ja raz ją powąchałam to od razu musiałam ją kupić. Woda ma genialny zapach, który napawa optymizmem i jest bardzo świeży. Ta woda jest bardzo wydajna i wytrzymała. Ja cenię ją za dwie rzeczy trwałość i nieziemsko piękny zapach. To zapach dla każdej kobiety, która lubi w perfumach świeżość. Polecam.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

alinanoga
Opinię dodano: 2010-10-23 22:07:52
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
wspaniały zapach
Polecam tę perfumę. Dostałam ją w prezencie. Zapach jest tak delikatny i stylowy. Utrzymuje się bardzo długo. Nie powoduje żadnej wysypki w przeciwieństwie do f=perfum innych firm.

Polecam serdecznie

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

NaporaElzbieta
Opinię dodano: 2011-02-15 15:34:09
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
CUDNY
Pierwszy raz powąchałam ten zapach u koleżanki i od razu mi sie spodobał, potem dostałam go w prezencie i jest cudny! Naprawno jeszcze nie raz go zakupie bo jest przecudny!!! POLECAM

Plusy

  • - trwałość
  • - cena
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość

Minusy

  • brak
Ocena:

3/5

angelika_1106
Opinię dodano: 2011-07-20 14:37:00
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Ładny
Ładny, delikatny, seksowny zapach. Niestety mało trwały. Podoba się wszystkim, wiec jest dość uniwersalny: i do pracy i na co dzień. Ale w porównaniu do innych wielu na rynku, nie jest szczególny, jeśli się szuka czegoś wyjątkowego.

Plusy

  • - ładny zapach

Minusy

  • - słaba jakość wykonania
  • - cena
Ocena:

5/5

unitrabuziaczek
Opinię dodano: 2011-10-10 18:53:15
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Calvin Klein in2U
Intrygujący i uwodzicielski zapach dla prawdziwych mężczyzn. Dość mocne i intensywne, ale bardzo przyjemne perfumy. Kupiłam bratu na prezent świąteczny i jest po prostu nimi zachwycony! Ma je do tej pory, bo są bardzo wydajne. Naprawdę warte swojej ceny!

Plusy

  • - trwałość
  • - cena
  • - wydajność
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - eleganckie opakowanie

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Magdalena997
Opinię dodano: 2011-11-04 08:43:24
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Calvin Klein In2U- polecam
Zapach śliczny, dość intensywny, odważny. Na każdą okazję. Wydajny, zamknięty w bardzo eleganckiej buteleczce. Zapach długo utrzymuje się na skórze i ubraniach. Po zakończonych perfumach nadal trzymam butelkę aby czasem wrócić do tego zapachu. Szczerze polecam.

Plusy

  • - trwałość
  • - cena
  • - wydajność
  • - łatwość użycia
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach
  • - eleganckie opakowanie

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

habdank2
Autor:

habdank2

Opinię dodano: 2011-11-15 08:52:43
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Uwielbiam!
Bardzo lubię ten zapach. Na początek czuć zapach waty cukrowej, pycha! Później na ciele pozostaje zapach cytrusów, ale nie taki jak w odświeżaczach tylko świeży, nienachalny. Jest to zapach bardzo trwały, utrzymuje się nawet 2 dni, dłużej nie testowałam. Polecam osobom energicznym i żywiołowym.

Plusy

  • - trwałość
  • - cena
  • - przyjemny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

_Wawryn_
Autor:

_Wawryn_

Opinię dodano: 2012-10-15 18:31:00
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Moja kobieta używa go na codzień.Bardzo fajny elegancki zapach jednocześnie na codzień jak i na wieczór.Na pewno spodoba się młodszym paniom,które lubią pachnieć elegancko i są energiczne. Polecam

Plusy

  • - trwałość
  • - cena
  • - przyjemny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

Asia_168
Autor:

Asia_168

Opinię dodano: 2009-06-13 21:42:25
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Świeży powiew
Świeży , ładny zapach , długo się trzyma .

Raczej dzienny zapaszek ... dobry dla optymistek i kobiet aktywnie spędzających czas.

Raczej na lato ... (gdyż jest lekki i zwiewny) nawet powiedziałabym : WAKACYJNY : )

Nie jest to zapach duszący ,więc spodoba się osobą z otoczenia (a jeśli nie spodoba to przynajmniej nie obrzydzi ;P)

Plusy

  • - przyjemny zapach
  • - ładny zapach

Minusy

  • - cena
Ocena:

4/5

jodlos480
Opinię dodano: 2009-08-08 18:25:59
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Bardzo kobiecy
Bardzo kobiecy zapach. Nuta pomarańczy mocno dominuje. Przypomina o wakacjach w słonecznej Hiszpanii przez resztę ciepłych dni. Bardzo słodki. Nie nadaje się na zimę. Fajny design butelki, choć jest niezbyt poręczna i dosyć nieforemnie leży w torebce. Bardzo trwały zapach.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość

Minusy

  • - cena
Ocena:

5/5

mrowka3992
Opinię dodano: 2009-08-07 18:29:54
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Zapach dla każdej kobiety
Jest fantastyczny ! Polecam go każdej kobiecie. Przykuwa węch wszystkich ludzi. Koleżanki bardzo chwalą i mówią, że czuć go praktycznie cały czas. Jest bardzo trwały, specyficzny. Polecam w 100% :) Kupuję go od 2 lat i jak na razie nie zamierzam zmieniać na inny zapach.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - do każdej okazji

Minusy

  • brak
Ocena:

3/5

maszenka
Autor:

maszenka

Opinię dodano: 2009-12-01 15:39:44
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
In2U C. Kleina
Dla mnie największa zaletą tego zapachu była jego trwałość. Jednak ponieważ, wolę lżejsze, słodsze zapachy, używałam go raczej w sytuacjach kiedy nic innego nie miałam pod ręką. Dostałam tę wodę toaletową w prezencie, ale sama raczej bym jej sobie nie kupiła. Oprócz wszystkiego zapach wydawał mi się jakby koloński, zbyt męski.

Plusy

  • - trwałość

Minusy

  • - zbyt intensywny zapach
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: an106xp
Opinię dodano: 2008-11-23 19:26:28
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
świetny zapach
Produkt godny polecenia,wspaniały zapach, duża trwałość nadaje sie na każdą okazje.Polecam!Woda CK najbardziej nadaje się na lato jest świeżutka i zwraca na siebie uwagę osób otaczających nas.Ma w sobie coś seksownego i to jest to co kobiety lubia najbardziej!

Plusy

  • - przyjemny zapach

Minusy

  • - trudność zmycia
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: kasia
Opinię dodano: 2010-03-15 18:11:29
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
super jest
ten perfum c k jest naprawdę cudowny. ma bardzo trwały zapach , nawet po praniu czuć jego zapach. także jest naprawdę godny polecenia. jak dotąd to jest mój ulubiony zapach i narazie go nie zamienię na żaden inny.

Plusy

  • - trwałość
  • - cena
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Me
Opinię dodano: 2011-04-13 17:22:19
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Idealny dla każdej kobiety
CK in2u jest zapachem idealnym dla każdej kobiety i na każdą okazję. Długo pachnie mogę powiedzieć, że wręcz rozwija się w ciągu dnia. Cena w sklepach mnie troszę zszokowała bo za 50 ml chcą ponad 100 zł ale na allegro cena jest dobra np. za 150 ml 130 zł wraz z przesyłką więc opłaca się. Znajomi pytają się co tak ładnie pachnie, jakich perfum używam. Uzywam go od ok roku, 150 ml starcza mi średnio na 4- 5 miesięcy ;)

Plusy

  • - trwałość
  • - wydajność
  • - efektywność
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji

Minusy

  • - trudno dostępny
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Exquisite
Opinię dodano: 2011-08-12 10:40:34
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Ck In2U Polecam!!!
Perfumy dla wymagających, w świetnej cenie, duża pojemność, bardzo ładny zapach który długo się utrzymuję. Bardzo uniwersalne, na każdą okazję... polecam każdej kobiecie która poszukuje wyrafinowanego zapachu w dobrej cenie

Plusy

  • - trwałość
  • - cena
  • - wydajność
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach
  • - eleganckie opakowanie

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: EWCIA
Opinię dodano: 2012-10-02 16:35:53
Opinia o Calvin Klein In2U woda toaletowa 150 ml
Jest taka cytrusowo - orzezwiająca , ale nie do końca jest letnim odświeżakiem a to właśnie przez pewien rodzaj cierpkości , który wydaje mi się jest spowodowany dodatkiem cedru . Całość doprawiona jest lekkim orientem . Uważam , że zapach jest ciekawy i zyskał na dodatku delikatnych akordów orientem i cierpkością , bynajmniej nie cytrusową . Gdyby był zwykłym cytrusowym zapachem , nie wyróżniał by się za bardzo . W tym przypadku zwraca na siebie uwagę i można go określić jako interesujący . Jedynie kształt butelki nie jest wygodny , reszta nawiązuje do nowoczesności , ja jestem zadowolona z zapachu , z jego ciekawych rześko - cierpko - lekko orientalnych nut.

Plusy

  • - trwałość
  • - cena
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość

Minusy

  • brak