Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies .

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

cokupic.pl Opinie Motoryzacja Opony Opony osobowe Opony zimowe Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
94% osób poleca
6% osób nie poleca

Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T

Producent: Continental

4.85/5

Średnia ocena
według 33 opinii

Produkt rekomendowany

ckRank - Świetny

Najtańsza oferta

235,33

Kup ten produkt na Ceneo

Kup ten produkt na Allegro

Opinie użytkowników

Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Łukasz
Opinię dodano: 2014-02-03 13:39:12
Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
Najlepsze opony na rynku.Jeżdżę już kilka lat na Continental-u ts830 a teraz na ts850.Nie żałuję zakupu i nie chcę innych opon.Cena może nie niska ale warto!POLECAM!!!

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd
  • - Trzyma się idealnie drogi na śniegu
  • - Idealnie na deszczu
  • - I całkiem fajnie na lodzie

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Cezary
Opinię dodano: 2014-12-11 18:05:17
Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
Świetne opony. To co piszą w internecie o nich to prawda. Doskonała przyczepność, są ciche naprawdę polecam.

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Mirosława
Opinię dodano: 2014-12-17 12:20:40
Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
Ciężko wypowiedzieć się na temat opon zimowych gdy panują warunki wiosenne :) , ale na mokrej nawierzchni spisują się lepiej niż moje letnie . Polecam

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Bartosz
Opinię dodano: 2014-12-17 21:09:28
Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
Najlepsze opony w tej cenie, bieżnik jest doskonały na kopny śnieg i błoto pośniegowe. Dodatkowo są stosunkowo ciche.
Wygrały wiele testów w różnych mediach.

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Robert Michał
Opinię dodano: 2015-01-10 00:21:42
Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
Zakup w pełni zadowalający zaczynając od szybkiej przesyłki przez brak problemów z wyważeniem kończąc na komforcie jazdy na zakupionych oponach. Opony w stosunku do moich poprzednich dobrze trzymają się mokrej drogi, również na ubitym i luźnym śniegu radzą sobie świetnie. Z czystym sumieniem mogę je polecić.

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Michał
Opinię dodano: 2014-12-06 11:17:05
Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
Śmiało polecam te oponki. Używam je w rozmiarze 205/55/16 teraz zamówiłem dla kolegi w rozmiarze 195/65/15 i on również chwali sobie ten model.

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd
  • - marka

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Zygfryd
Opinię dodano: 2014-12-11 07:35:57
Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
JeszcZe nie było okazji sprawdzić na śniegu ale jak na razie super-trzeba się bardzo postarać żeby zapiszczaly, bez porównania do poprzednich budżetowek

Plusy

  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - przyczepność

Minusy

  • - cena
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Beata
Opinię dodano: 2014-12-13 21:25:31
Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
Co najważniejsze- dobrze się trzymają drogi i o dziwo spalanie niższe niż przy letnich oponach, ale innej firmy

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Rafał
Opinię dodano: 2014-12-16 11:37:51
Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
Po kilkudniowych testach opony zachowują się bardzo poprawnie. Nie ślizgają się przy ruszaniu (a nogę mam ciężką). Są dość głośne (ale o tym wiedziałem przed zakupem). Nie udało mi się ich sprawdzić w warunkach zimowych.

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Arkadiusz
Opinię dodano: 2014-11-11 20:03:09
Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
Opony użytkuję kilka dni i jestem zachwycony, poprzednio miałem używane pirelli i tamte były głośne i twarde, a te contki spisują się rewelacyjnie. polecam

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Grzegorz
Opinię dodano: 2014-11-19 20:41:42
Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
Bardzo dobre opony
spelniaja kazde oczekiwania
polecam je kazdemu wachajacemu sie allegrowiczowi

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Tomasz
Opinię dodano: 2015-01-13 12:55:14
Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
Póki co super oponki:) Byłem we Włoszech na nartach i czułem się bezpiecznie w 100%. Polecam wszystkim

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Dariusz
Opinię dodano: 2015-11-18 10:20:28
Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
Super oponki.Sprawdzają się w czasie deszczu.Mogę wszystkim polecić zakup.

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Jerzy
Opinię dodano: 2015-11-20 17:05:16
Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
Wszystko w najlepszym porządku.. W pełni spełnia oczekiwania i jest w dobrej cenie.

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Łukasz
Opinię dodano: 2016-01-03 13:24:49
Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
Polecam te oponki, jakość adekwatna do ceny,komfort prowadzenia jak najbardziej na + oponki nie są głośne, na deszczu też sprawują się przyjemnie, co do warunków strikte zimowych jeszcze nie miałem przyjemności ich testować

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Stefan
Opinię dodano: 2016-11-22 13:22:02
Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
Bardzo dobra opona, polecam. Dobrze sprawdza się w warunkach zimowych.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Maciej
Opinię dodano: 2017-01-01 12:07:12
Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
Wszystko ok. Produkt zgodny z opisem i oczekiwaniami. Na razie trudno ocenić trwałość, ale firma renomowana

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Gość
Opinię dodano: 2012-12-02 09:32:15
Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
Nie moge ich jeszcze ocenic ponieważ nie było śniegu :)
Ale z tego co już zauważyłem to sa ciche ale nie na wszystkich nawierzchniach np na mokrej i gładkiej zaczynaja wyć jak w terenówce.Prowadzenie bardzo dobre. Maja strasznie cieniutkie boki normalnie grubosci dętki ale na razie żadna sie nie wybuliła na krawężniku.

Plusy

  • - atrakcyjny design
  • - łatwość ustawienia
  • - doskonała przyczepność

Minusy

  • - kiepska konstrukcja
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2012-11-02 08:13:37

od: 235,33

Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
Continental ContiWinterContact TS850 195/65 R15 91
Chyba najlepsza opona zimowa jaką do tej pory miałem, a miałem możliwość przetestowania wielu opon (pracuję w zakładzie wulkanizacyjnym). Właśnie wczoraj aura udostępniła super warunki do testowania. śnieg, zaspy, błoto pośniegowe, woda itp. - rewelacja. Wyciągnąłem z rowu kilka samochodów osobowych (mam VW Sharana) a koła nawet nie zerwały przyczepności. Byłem w szoku. Trochę mają miękkie boki ale zbytnio to nie przeszkadza. Nawet jeśli uda nam się wprowadzić auto w poślizg, bez trudu się z niego powraca do normalnego toru jazdy. Rewelacyjnie reagują na kierownicę. Szczerze polecam.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

3/5

Opinię dodano: 2013-10-14 23:45:03

od: 235,33

Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
Opona testowana przez cały okres zimowy w warunkach miejskich i poza miastem. Na suchej nawierzchni sprawowała się dobrze, na mokrej też było ok, na lodzie przy hamowaniu super przy ruszaniu ślizgała. Jeśli chodzi o głośność pracuje ciszej niż klebery, które miałem. Jeśli chodzi o ekonomię (zużycie paliwa) bez zmian. Konstrukcja miała być wytrzymała, a po założeniu i ściągnięciu przez serwis, który oferował wieczystą gwarancję za zakup z montażem wraz z wymianą zaworków - okazało się, że 1 opona jest uszkodzona z boku. Ma symetryczne uszkodzenia, do których serwis się nie przyznał, zaś producent stwierdził, że to powstało z eksploatacji. Więc uważajcie na boki tych opon, żeby nie uszkodzić sobie tak jak ja ich promieniście i symetrycznie :) Gwarancja nie uznana, dlatego nie polecam produktu.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-10-17 07:45:19

od: 235,33

Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
poki o leża w piwnicy mam nadzieje ze będzie tak dobrze jak zachwalają, jedyne co mogę napisać to faktycznie mają cienkie boki ale myśle ze nie będzie to miało wpływu na użytkowanie

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-04-08 08:00:39

od: 235,33

Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
Idealne opony dla Octavii za rozsądną cenę. Dobrze sobie radzi na górskich zimowych drogach.

Zalety:
miesiąc jazdy bez najmniejszych problemów
przyjazna cena
zwycięzca testów opon w tym rozmiarze

Wady:
jak na razie nic

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-04-08 08:00:39

od: 235,33

Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
miałem TS830 i były znakomite. Te są jeszcze lepsze. Te które kupiłe, były wyprodukowane w Niemczech

Zalety:
trzymają się na zakrętach i na mokrej jezdni
ciche

Wady:

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-04-08 08:00:39

od: 235,33

Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
Wiedziałem że to dobre opony, ale sa doskonałe, na śniegu, na wszystkich powierzchniach. Polecam gorąco !!

Zalety:
świetne naśniegu, nie spodziewałem się tego. To samo na lodzie. Hałas jest w porządku. Nie znam lepszych na zimę

Wady:
Nie wiem

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-04-08 08:00:39

od: 235,33

Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
najlepsze opony, zaraz po Michelin Alpin4. Dobrze się trzymają na zakrętach, mają dobre własciwości jednze na śniegu i lodzie.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-04-08 08:00:39

od: 235,33

Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
Używam ich w Octavi 1 Combi i jestem bardzo zadowolony., będą dobre na zimę. Na początku troche nie siedziały pewnie, ale po 500km jest już dobrze.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

Opinię dodano: 2013-05-08 09:34:43

od: 235,33

Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
Opony wysokiej jakości w bardzo rozsądnej cenie . Chociaż nie mają centralnego rowku, idealnie się sprawdzają na wodzie i na śniegu. Automatyczne uruchomienie ESP w moim samochodzie o około dwa stopnie w dół. Mają bardzo dużo zalet w porównaniu do innych tańszych.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

Opinię dodano: 2013-05-08 09:34:43

od: 235,33

Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
Opony wybrałem na podstawie badań ewaluacyjnych , w których uplasowały się na pierwszym miejscu . Jestem zadowolony z opon, nawet jeśli na oceny jest jeszcze trochę za wcześnie , bo przejeździłem około 1000 km , głównie w nienajgorszych warunkach.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-10-29 20:30:35

od: 235,33

Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
Pierwsza jazda w temperaturze ok. 15 stopni na plusie, asfalt, przelotny deszcz - wrażenia jak z jazdy na oponach letnich. Mechanik twierdzi, że miękki bok opony pomaga w zachowaniu na śniegu. Zobaczymy więc w zimie, testy ADAC wyglądają świetnie:-)

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-11-06 13:30:05

od: 235,33

Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
Na temat opon wypowiem się po zimie (kiedy je przetestuję), wybrałem je sugerując się opiniami innych użytkowników i wynikami testów. Zobaczymy jakie będzie moje zdanie na temat tych opon po zimie bądź kilku. (Ocena wystawiona hipotetycznie)...

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-11-18 21:58:31

od: 235,33

Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
dobrze trzyma się drogi,na mokrej nawierzchni bardzo cicha,godna polecenia.

wiecej informacji po sezonie zimowym.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-11-19 16:58:03

od: 235,33

Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
Póki co oponki jak robią jak najlepsze wrażenie. Ciche, komfortowe, na suchym i mokrym asfalcie trzymają bardzo dobrze (temperatury od 0- +12 st.C. Czekam na śniegi i mrozy. Potem ocenię. Według testów też powinno być OK.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-09-24 08:30:19

od: 235,33

Opinia o Continental ContiWinterContact TS 850 195/65R15 91T
Produkt 2013 r. i zakupiony parę tygodni temu więc brak własnych spostrzeżeń eksploatacyjnych. Wizualnie wykonanie "pierwsza liga".

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak