Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies .

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

cokupic.pl Opinie Uroda Pielęgnacja twarzy Żele i pianki do mycia twarzy GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
81% osób poleca
19% osób nie poleca

GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml

3.91/5

Średnia ocena
według 567 opinii

Produkt rekomendowany

ckRank - Dobry

Najtańsza oferta

14,03

Kup ten produkt na Ceneo

Kup ten produkt na Allegro

Opinie użytkowników

Ocena:

3/5

shanella
Autor: Konto usunięte
Opinię dodano: 2009-08-09 11:06:50
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
Tylko dla bardzo tłustej skóry
Produkt ma bardzo silne działanie ściągające i wysuszające dlatego nadaje się szczególnie dla osób, które mają problem z przetłuszczającą się skórą. Nie należę do takich osób, więc żel nie powoduje u mnie oczekiwanych przeze mnie efektów. Jest za mocny, po kilku umyciach nie powoduje większych szkód, jednak po dłuższym stosowaniu skóra staje się bardzo wysuszona i koniecznie trzeba stosować dobry krem nawilżający. Plus to wydajność oraz bardzo przyjemny zapach.

Plusy

  • - wydajność
  • - przyjemny zapach
  • - efektywnie czyści skórę
  • - uczucie czystości
  • - odświeżający

Minusy

  • - podrażnia skórę
  • - wysusza skórę
Ocena:

3/5

nancy_punk
Opinię dodano: 2009-11-01 19:42:59
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
Czysta Skóra
Żel używam od dawna,sama się trochę sobie dziwie. Moja skóra chyba przyzwyczaiła się do niego i każda próba umycia twarzy czymś innym kończy się ogromnym wysypem trądziku.Więc chcąc nie chcąc jestem wierna Garnierowi ;) Dobrze oczyszcza skórę, po prostu. Nie ma nadzwyczajnego działania, nie odblokowuje porów. Ale dobrze zmywa wszelkie zanieczyszczenia,jest też tani i wydajny.

Plusy

  • - cena
  • - łatwość użycia
  • - wydajność
  • - efektywnie czyści skórę

Minusy

  • - niemiły zapach
  • - gęsty
Ocena:

2/5

Butterfly_Bijou
Opinię dodano: 2009-04-28 20:22:10
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
Nigdy więcej!!!
Otwieram szeroko oczy czytając poprzednie tak pochlebne opinie. Niestety ja nie miałam szczęścia do tego żelu - strasznie podrażnił moją skórę, szczypał niemiłosiernie, wysuszał itd... Zupełnie się jak dla mnie nie sprawdził.
Poza tym jego zapach był jak dla mnie strasznie drażniący.
Nigdy więcej, zwłaszcza że nie należy do najtańszych.

Plusy

  • - łatwość użycia

Minusy

  • - podrażnia skórę
  • - niemiły zapach
  • - wysusza skórę
Ocena:

4/5

shockfatal
Autor: Konto usunięte
Opinię dodano: 2010-01-19 02:11:33
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
przyjemnie odświeża
miałam ten produkt dawno temu,jednak pamiętam przyjemny chłodek i odświeżenie po jego użyciu :)cera wydawała się od razu czystsza,jaśniejsza i pory stawały się mniejsze.ogólnie mogę polecic osobie,która nie ma poważniejszych problemów ze skórą

Plusy

  • - cena
  • - łatwość użycia
  • - efektywnie czyści skórę
  • - uczucie czystości
  • - odświeżający
  • - ładny zapach

Minusy

  • - szybko się kończy
Ocena:

4/5

kasicam20
Opinię dodano: 2010-01-20 17:15:40
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
Uczucie świeżości.
Prawdziwa ze mnie testerka, lubię kupować nowe produkty w celu wyrobienia sobie o nich opinii. Ten żel jak najbardziej polecam. Cena typowa dla Garnier, ale warto wydać więcej. Mamy tu produkt idealnie odświeżający i oczyszczający skórę. Wydajny i z doskonałym aplikatorem.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - wydajność
  • - efektywność
  • - efektywnie czyści skórę
  • - uczucie czystości
  • - odświeżający

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

masterpiece3
Opinię dodano: 2011-11-27 19:28:45
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
Bardzo dobry żel
Używałam tego żelu przez dłuższy czas i muszę przyznać, że do mojej mieszanej cery nadawał się doskonale. Po jego użyciu moja skóra była jakby mniej tłusta. Żel fantastycznie usuwał wszelkie zanieczyszczenia z mojej twarzy. Nie zauważyłam niestety żeby oczyszczał mi pory, ale też nie zapychał ich. Żel jest też delikatny dla skóry. Nie powodował u mnie żadnych podrażnień. Zapach żelu nie jest uciążliwy, nawet mi się podobał. Opakowanie jest bardzo wygodne dzięki pompce. Zawsze dozowała mi odpowiednią ilość kosmetyku i nie zapychała się. Żel kosztuje mało, dlatego tym bardziej polecam.

Plusy

  • - delikatny
  • - cena
  • - łatwość użycia
  • - uczucie czystości

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

mech_plonnik
Opinię dodano: 2008-08-15 19:53:46
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
Ani pomaga ani szkodzi
Żel nie podrażnia ani nie uczula skóry, jest bardzo gęsty dzięki czemu jest wydajny natomiast nie oczyszcza porów tak jak zapewnia producent. Jego dodatkowym plusem jest cena.

Plusy

  • - delikatny
  • - wydajność

Minusy

  • - bez rezultatu
Ocena:

4/5

tomac78
Autor:

tomac78

Opinię dodano: 2008-08-20 19:53:38
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
bardzo ostry dla buzi
Dobry dla bardzo tłustej cery skłonnej do wyprysków. Dla cery mieszanej zbyt ostry, podrażnia i za bardzo wysusza. Fajne opakowanie, które można wziąć ze sobą w podróż.

Plusy

  • - wydajność
  • - uczucie czystości

Minusy

  • - wysusza skórę
Ocena:

4/5

_ewelka21_
Opinię dodano: 2008-09-04 17:54:01
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
czysta skora
Seria przeznaczona dla ludzi młodych i majaccyh problemy ze skóra.Preparat swietnie oczyszcza skóre i usuwa wszelkie zanieczyszczenia.Poza tyn kosmetyk pieknie pachnie.Niestety po czestym stosowaniu moja skora ulegla znacznemu wysuszeniu.

Plusy

  • - uczucie czystości
  • - odświeżający

Minusy

  • - wysusza skórę
Ocena:

4/5

reeloop
Autor:

reeloop

Opinię dodano: 2009-07-18 12:17:42
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
Wysuszający skórę
Bardzo skutecznie działający żel oczyszczający, miłe uczucie chłodu podczas używania. Po użyciu jednak skóra jest bardzo wysuszona, czuć nieprzyjemny efekt ściągnięcia. Konieczne jest nałożenie kremu nawilżającego. Cztyery gwiazdki to wszystko co mogę wystawić.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - wydajność
  • - przyjemny zapach
  • - efektywnie czyści skórę
  • - uczucie czystości
  • - ładny zapach

Minusy

  • - podrażnia skórę
  • - cena
Ocena:

5/5

jnk14
Autor:

jnk14

Opinię dodano: 2009-09-24 21:17:15
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
Dobrze oczyszcza
Dobry produkt, choć nie polecam do skóry suchej i wrażliwej. Żel odblokowuje pory, ma fajną konsystencję i wygodnie się zmywa. Jest antybakteryjny, pozostawia miłe uczucie na skórze twarzy. Jest dość tani i w miarę wydajny, posiada wygodną pompkę dzięki której zawsze nabierzemy odpowiednią ilość preparatu.

Plusy

  • - delikatny
  • - przyjemny zapach
  • - efektywnie czyści skórę

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Aganiesia84
Opinię dodano: 2009-10-27 13:19:30
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
żel oczyszczający z pompką
Żel idealny dla osób z cerą tłustą, problemową. Doskonale oczyszcza, usuwa wągry i zaskórniki. Dobrze się pieni i przyjemnie pachnie. Ja żelem tym usuwałam również makijaż, nawet wodoodporny tusz, kosmetyk ten nie szczypie w oczy, nie podrażnia skóry. Opakowanie poręczne, cena przystępna, polecam.

Plusy

  • - cena
  • - łatwość użycia
  • - wydajność
  • - efektywnie czyści skórę
  • - uczucie czystości

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

rafal1990wroc
Opinię dodano: 2009-11-01 03:09:06
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
Żel Garnier
Żel z serii Garnier czysta skóra jest rewelacyjny. Mam go już bardzo długo. Po umyciu twarzy tym żelem czuję jak skóra oddycha. Jest oczyszczona i wygląda bardziej estetycznie. Daje przyjemne uczucie odświeżenia, szczególnie po ciężkim dniu pracy. Polecam ten produkt. Jest on tani i starcza na długo, a do tego niezwykle efektywny.

Plusy

  • - cena
  • - wydajność
  • - efektywność

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

toffi6
Autor:

toffi6

Opinię dodano: 2008-09-23 10:49:18
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
można spróbować
Jest na pewno bardzo wydajny, bo posiadam go już dość długo. Jak już ktoś pisał jest dobry, ale na kolana nie powala. Po pierwszym użyciu bardzo fajnie, ale później zwyczajnie. Wydaje mi się, że odrobinę wysusza skórę. Ogólnie chyba spełnia swoje zadanie. Czy kupię drugi? Zobaczymy. Spróbować warto, bo wiadomo, że każdy ma inną cerę i inaczej mu służy.

Plusy

  • - wydajność
  • - uczucie czystości
  • - odświeżający

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

dreamingspirit
Opinię dodano: 2008-11-20 23:46:17
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
oczyszcza i chłodzi
Żel doskonale oczyszcza skórę. Ma delikatny, świeży zapach. Przyjemnie chłodzi skórę i odświeża. Opakowanie z pompką jest bardzo wygodne, dzięki temu żel jest wydajny. Doskonale się pieni, nie powoduje podrażnień. Pozostawia czystą, matową skórę.

Plusy

  • - delikatny
  • - cena
  • - łatwość użycia
  • - wydajność
  • - efektywność
  • - przyjemny zapach
  • - efektywnie czyści skórę
  • - nawilża
  • - uczucie czystości
  • - odświeżający

Minusy

  • brak
Ocena:

1/5

antykreatorka
Opinię dodano: 2008-07-06 18:38:07
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
Nie polecam!
Nie polecam tego żelu, jest zbyt mocny- wcale nie oczyszcza dobrze skóry. Za to bardzo ją wysusza. Zawiera SLS, detergenty, nie nadaje się wiec dla osób o suchej skórze ani dla prowadzących kwasowe kuracje.

Ma przyjemny zapach i miłą konstystencje- to jedyne jego plusy.

Plusy

  • brak

Minusy

  • - podrażnia skórę
  • - wysusza skórę
Ocena:

5/5

creative47
Opinię dodano: 2008-07-10 12:18:38
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
jednak kupię:)!
żele są najlepsze do mycia twarzy!! ten kupię jeszcze raz:)doskonale zmywa zanieczyszczenia z cery!! używam go rano i wieczorem:) dobra firma:) tu sprawdza się zasada że nie drogo a lepiej:)

Plusy

  • - delikatny
  • - wydajność
  • - uczucie czystości
  • - odświeżający

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

pulunia
Autor:

pulunia

Opinię dodano: 2008-10-02 23:55:02
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
Dobry do codziennego użytku
Wg mnie żel ten jest dobry do zwykłego codziennego przemywania twarzy, nie jest tak bardzo skyteczny i choć moja skóra nie jest 'brudna' to jest wymagająca. Dobry zastępnik 'mydła' do twarzy, więcej się tu na ten temat nie wypowiem, bo nie zrobił na mnie jakiegoś specjalnego wrażenia.

Plusy

  • - delikatny
  • - wydajność
  • - uczucie czystości
  • - odświeżający

Minusy

  • - bez rezultatu
Ocena:

5/5

ewinka2
Autor:

ewinka2

Opinię dodano: 2008-10-31 18:47:13
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
baaardzo wydajny
Ten żel jest niezwykle wydajny. Zawsze starcza mi na bardzo długo. Lubię go gdyż świetnie oczyszcza skórę. Odkąd go używam zapomniałam co to drobne wypryski, które wcześniej czasem mi się zdarzały. Nie należy jednak zapominać aby po jego użyciu nawilżyć twarz.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

zauberi
Autor:

zauberi

Opinię dodano: 2008-11-18 16:23:41
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
Świeże oczyszczenie
Żel jest fajny, odświeża, oczyszcza. Ma fajne, poręczne opakowanie, ładny, świeży zapach. Bardzo wydajny, wystarczy tylko kropelka żeby dobrze oczyścić skórę twarzy. Cena też jest przystępna (warto bo jest bardzo wydajny!). Minusem jest to, że mocno wysusza skórę, u mnie także ją podrażnił.

Plusy

  • - cena
  • - łatwość użycia
  • - wydajność
  • - przyjemny zapach
  • - efektywnie czyści skórę

Minusy

  • - podrażnia skórę
  • - wysusza skórę
Ocena:

3/5

lavida1
Autor:

lavida1

Opinię dodano: 2008-11-20 19:15:58
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
Praktyczne opakowanie
Produkt jest godzien polecenia. Doskonale spełnia swoje funkcje. Po użyciu skóra staje się czysta i świeża. Jego antybakteryjne działanie przyczynia się do powstawania mniejszej ilości zmian trądzikowych. Wielkim atutem jest pojemnik z dozownikiem, który zwiększa szybkość zastosowania oraz jakość produktu.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - efektywnie czyści skórę

Minusy

  • brak
Ocena:

2/5

toruniak88
Opinię dodano: 2008-11-20 21:48:29
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
Działanie raczej słabe
Posiadam owy żel. Po nałożeniu go na twarz poczułem bardzo miły chłód. To było bardzo przyjemne. Jednak po 2 miesięcznej kuracji tym żelem nie zauważyłem żadnych większych zmian na mojej skórze.

Plusy

  • - delikatny
  • - odświeżający

Minusy

  • - nieefektywny
  • - bez rezultatu
Ocena:

4/5

miriaLiz
Autor:

miriaLiz

Opinię dodano: 2008-11-23 01:15:01
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
To naprawdę działa
Żel doskonale myje skórę twarzy. Oczyszcza pory, nawet te solidnie zapchane, likwiduje nadmiar sebum, nawilża i ujędrnia skórę. Można nim zmywać makijaż. Nie podrażnia skóry, jest łagodny i delikatny. Świetnie się pieni. Nadaje się do codziennego użytku. Polecam!

Plusy

  • - delikatny
  • - łatwość użycia
  • - efektywność
  • - efektywnie czyści skórę
  • - nawilża

Minusy

  • brak
Ocena:

3/5

Preclowski
Opinię dodano: 2008-11-23 17:08:52
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
Niedla wrażliwych
Faktycznie po pierwszym zastosowaniu odnosi się wrażenie niezwykłej czystości. Po pierwszym tygodniu byłam zachwycona, potem jednak zaczeły się problemy. Skóra zaczęła się wysuszać i podażniać. Nie polecam tego żelu osobą skłonnym do alergii i o cerze wrażliwej, może się to dla nich żle skończyć. Będzie za to idalny dla osób, których chemikalaia nie ruszają!

Plusy

  • - przyjemny zapach
  • - efektywnie czyści skórę
  • - uczucie czystości

Minusy

  • - podrażnia skórę
  • - wysusza skórę
Ocena:

5/5

JasiaPika
Opinię dodano: 2008-11-29 15:25:47
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
Polecam ten produkt
Żel oczyszczający firmy Garnier stosuję do usuwania makijażu. Nie zauważyłam żeby kosmetyk miał jakieś wady. Widzę same zalety: ładnie pachnie, dokładnie usuwa makijaż, nawilża moją cerę, odblokowuje pory, nie podrażnia mojej cery i jeszcze co ważne jest wydajny i w przystępnej cenie.

Plusy

  • - delikatny
  • - cena
  • - łatwość użycia
  • - wydajność
  • - efektywność
  • - przyjemny zapach
  • - efektywnie czyści skórę
  • - nawilża
  • - uczucie czystości
  • - odświeżający
  • - odmładzający skórę

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

rudolphina
Opinię dodano: 2008-12-04 17:39:41
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
Jest OK
Produktu używam od lat. Ma wygodne opakowanie ułatwiające dozowanie. Ładnie pachnie i co również ważne - niewiele kosztuje. Idealnie nadaje się do określonego zastosowania, czyli w moim przypadku zmywania tego co zostało na twarzy po dniu udręki. Polecam.

Plusy

  • - delikatny
  • - cena
  • - wydajność
  • - przyjemny zapach
  • - efektywnie czyści skórę
  • - uczucie czystości
  • - odświeżający

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

jutynka115
Opinię dodano: 2008-12-04 20:05:21
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
Polecam produkt!
Jak najbardziej polecam przedstawiony produkt. Używam go bardzo długo i jestem zadowolona. Posiadam bardzo wrażliwą skórę, którą różne kosmetyki często uczulają, ale z produktami tej firmy jeszcze nie miałam problemów. Działanie jest gwarantowane. Oczyszcza skórę, odświeża. Polecam w 100%!

Plusy

  • - cena
  • - łatwość użycia
  • - wydajność
  • - efektywność
  • - efektywnie czyści skórę
  • - nawilża
  • - uczucie czystości
  • - odświeżający

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

Kiyone
Autor:

Kiyone

Opinię dodano: 2008-12-05 11:05:20
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
Czysta skóra
Ten żel świetnie się spisuje u osób z wrażliwą skórą twarzy. Jest bardzo delikatny i doskonale usuwa tłuszcz, brud i resztki makijażu. Nie przesusza nadmiernie skóry, głęboko ją oczyszcza i odblokowuje pory. Dodatkowym ułatwieniem w jego stosowaniu jest poręczny dozownik.

Plusy

  • - delikatny
  • - cena
  • - łatwość użycia
  • - wydajność
  • - efektywność
  • - przyjemny zapach
  • - efektywnie czyści skórę
  • - nawilża
  • - uczucie czystości
  • - odświeżający

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

krolowa_pilki
Opinię dodano: 2008-12-10 23:30:38
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
Dogłębne oczyszczanie
Najlepszy z żeli do twarzy, jakich używałam. Mam średnie problemy z przetłuszczającą się cerą. Tego żelu używam już od paru lat. Z biegiem czasu robię to coraz rzadziej, ponieważ moja skora robi się coraz ładniejsza. Żel o świeżym zapachu, po umyciu czuję się odświeżona. Zdecydowanie polecam.

Plusy

  • - delikatny
  • - cena
  • - wydajność
  • - przyjemny zapach
  • - efektywnie czyści skórę
  • - uczucie czystości
  • - odświeżający

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

jagoda0713
Opinię dodano: 2008-12-13 15:29:20
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
idealnie wygładza cerę
Żel ma idealna formułę, dzięki czemu skutecznie oczyszcza cerę, pozostawiając ją idealnie odświeżoną.
Ponadto produkt ma wspaniały zapach. Jest łatwy w użyciu i wydajny. Doskonały dla każdego rodzaju skóry. Doskonale usuwa makijaż. Warto go wypróbować.

Plusy

  • - cena
  • - łatwość użycia
  • - wydajność
  • - przyjemny zapach
  • - nawilża
  • - uczucie czystości
  • - odświeżający

Minusy

  • brak
Ocena:

3/5

aga-kawa
Autor:

aga-kawa

Opinię dodano: 2008-12-16 10:03:54
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
dobra ale..
Myślę, że ten żel mogę polecić, bo oczyszcza skórę z zanieczyszczeń i resztek makijażu. Używałam go dosyć długo, a przestałam dopiero w ciąży, ponieważ zapach był dla mnie drażniący. Kosmetyk jednak działa, jest niedrogi i skuteczny.

Plusy

  • - efektywność
  • - efektywnie czyści skórę

Minusy

  • - niemiły zapach
  • - wysusza skórę
Ocena:

5/5

Anhinga
Autor:

Anhinga

Opinię dodano: 2008-12-27 11:43:04
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
Żel Garniera
Świetny żel oczyszczający. Nadaje się do każdego rodzaju skóry, ma przyjemny zapach i konsystencję. Rezultaty bardzo zadowalające, twarz jest bardziej gładka i oczyszczona, nie "świeci się". Cena w miarę ok, jeśli wziąść pod uwagę jakość kosmetyku. Do tego bardzo wydajny.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - wydajność
  • - efektywność
  • - przyjemny zapach
  • - efektywnie czyści skórę
  • - uczucie czystości
  • - odświeżający

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

gosiunia_77
Opinię dodano: 2008-12-27 15:02:42
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
żel garnier
W zasadzie nie mogę mu nic poważnego zarzucić. Czasami przeszkadza mi uczucie chłodu, szczególnie kiedy czuje to w okolicy oczu. Żel jest gęsty, wydajny, dobrze sie pieni i dobrze myje. Skóra po użyciu jest wyraźnie oczyszczona i świeższa. Po prostu dobry żel, ale miewałam lepsze.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - wydajność
  • - efektywnie czyści skórę

Minusy

  • - podrażnia skórę
Ocena:

5/5

DorotaW40
Opinię dodano: 2008-12-27 16:18:31
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
Garnier - Czysta Skóra
Żel nadający się do każdego rodzaju skóry. Jest bardzo wydajny dzięki dozującej pompce. Bardzo ładnie oczyszcza skórę. Co mi się bardzo w nim podoba daje uczucie chłodu na twarzy, to ale to rzecz gustu niektórym użytkownikom to przeszkadza. Ogólnie polecam jak najbardziej.

Plusy

  • - efektywnie czyści skórę
  • - nawilża

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

miniutek1
Opinię dodano: 2008-12-27 18:24:53
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
dobry kosmetyk
Kolejny doskonały kosmetyk z firmy Garnier-żel oczyszczający z pompką,która ułatwia jego dozowanie.Skutecznie oczyszcza skórę,odblokowuje pory i pomaga pozbyć się zaskórników,doskonale również usuwa makijaż oraz wszelkie zanieczyszczenia.Polecam kobietom które cenią sobie luksusu za niewielka cenę.

Plusy

  • - cena
  • - łatwość użycia
  • - wydajność
  • - efektywność
  • - przyjemny zapach
  • - efektywnie czyści skórę
  • - nawilża
  • - uczucie czystości
  • - odświeżający

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

radek44444
Opinię dodano: 2008-12-27 18:33:15
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
efektywnie czyści skórę
Garnier - czysta skóra, nie jest to tylko suchy tekst nie mający odzwierciedlenia w praktyce, bo rzeczywiście żel w 99,9% spełnia swój cel (najlepsze produkty mają zawsze 0,1% w rezerwie). Odświeża cerę, nie podrażnia jej oraz zapewnia jej gładkość. Dołączony dozownik ułatwia stosowanie.

Plusy

  • - cena
  • - wydajność
  • - efektywność
  • - przyjemny zapach
  • - efektywnie czyści skórę
  • - nawilża
  • - uczucie czystości
  • - odświeżający

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

piotrek655
Opinię dodano: 2008-12-27 23:37:09
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
Ten żel naprawdę działa!
Żel jest naprawdę idealnym rozwiązaniem dla osób z tłustą cerą. Odblokowuje pory i oczyszcza je. Zmywa z twarzy zanieczyszczenia (moja dziewczyna używa go także do demakijażu) i pozostawia skórę gładką i czystą. Ma delikatny, nie drażniący zapach. Daje uczucie chłodu, co bardzo mi się w nim podoba. Jest wydajny i ma bardzo niską cenę. Moim zdaniem nie warto wydawać większych pieniędzy na droższe kosmetyki, bo ten żel jest po prostu idealny.

Plusy

  • - cena
  • - wydajność
  • - efektywność
  • - efektywnie czyści skórę
  • - uczucie czystości

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

andzela_008
Opinię dodano: 2008-12-29 20:02:13
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
Dla mnie rewelacyjny
Dla mnie to całkiem dobry produkt. Jest delikatny , nie wysusza skóry. Łatwy w użyciu. Dla mnie rewelacyjny. Jego cena jest w sam raz jak na nasze kieszenie. Bardzo szybko się wchłania. Polecam.

Plusy

  • - delikatny
  • - cena
  • - efektywność
  • - przyjemny zapach
  • - nawilża

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

aska451
Autor:

aska451

Opinię dodano: 2008-12-30 10:16:39
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
skuteczny żel
Bardzo dobry żel do mycia twarzy, jest antybakteryjny, skóra jest odświeżona. Posiada bardzo ładny zapach, a cena jest przystępna. Widzę u siebie poprawę, po stosowaniu tego żelu, odblokowuje mi pory, usuwa także dokładnie makijaż, polecam!

Plusy

  • - cena
  • - przyjemny zapach
  • - efektywnie czyści skórę

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

maramisia
Opinię dodano: 2008-12-30 13:21:23
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
Najlepszy jaki miałam!
Darzę markę Garnier dużym zaufaniem, ale próbowałam różnych żeli i pianek do mycia twarzy, także innych producentów. Zawsze jednak wracam do tego żelu, ponieważ tylko on działa tak jak tego oczekuję. Świetnie zmywa makijaż, odświeża, głęboko oczyszcza, ma przyjemny, świeży zapach, matuje. Plus także za estetyczne opakowanie i praktyczną pompkę.
Zdecydowanie polecam!

Plusy

  • - cena
  • - łatwość użycia
  • - wydajność
  • - efektywność
  • - przyjemny zapach
  • - efektywnie czyści skórę
  • - nawilża
  • - uczucie czystości
  • - odświeżający

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

JustysiekT
Opinię dodano: 2009-01-16 10:15:58
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
Żel oczyszczający
Żel stosowałam przez pewien czas. Niestety spowodował u mnie efekt wysuszenia skóry. Być może dla mojego typu cery okazał się zbyt intensywny i powinnam stosować go rzadziej. Jeśli chodzi o działanie odświeżające i usuwające nadmiar sebum - sprawdził się w stu procentach. Skóra była oczyszczona i nie świeciła się. Moja koleżanka również chwaliła sobie ten produkt i używa go do dziś raz na jakiś czas w celu odświeżenia cery. Cena przystępna, konsystencja odpowiednia, wydajność zadowalająca.

Plusy

  • - cena
  • - łatwość użycia
  • - wydajność
  • - efektywnie czyści skórę
  • - uczucie czystości
  • - odświeżający

Minusy

  • - niemiły zapach
  • - wysusza skórę
Ocena:

2/5

saba440
Autor:

saba440

Opinię dodano: 2009-02-02 16:22:00
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
raczej nie
Dość dobrze oczyszcza skórę, odświeża i odżywia. Moja cera po nim jest delikatnie napięta.
Żelu tego używam 2 razy dziennie przez około pół roku, więc jest on bardzo wydajny.
pakowanie z dozownikiem pozwala na łatwe i efektywne dozowanie kosmetyku. Zapach przyjemny nawet. Ale ma jedna wilka wadę:
Po dwóch dniach używania moja skóra (mieszana) jest w opłakanym stanie. Łuszczy się gdzie tylko się da - na nosie, czole i na policzkach.

Plusy

  • - eleganckie opakowanie

Minusy

  • - podrażnia skórę
  • - wysusza skórę
Ocena:

2/5

cancun1
Autor:

cancun1

Opinię dodano: 2009-02-05 19:49:14
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
Żel do twarzy
Moim zdaniem żel jest za mocny, to znaczy zbytnio wysusza skórę, lekko podrażnia, nadaje się dla cery mocno zanieczyszczonej. Zapach apteczny, słabo sie pieni, dozownik ułatwia nabranie odpowiedniej porcji kosmetyku. Dla cery mieszanej wybieram coś znacznie delikatniejszego.

Plusy

  • - cena
  • - wydajność

Minusy

  • - podrażnia skórę
  • - słabo się pieni
  • - wysusza skórę
Ocena:

4/5

missy7
Autor:

missy7

Opinię dodano: 2009-02-07 17:14:29
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
Dobrze oczyszcza
Bardzo dobry żel oczyszczający do skóry tłustej. Po umyciu twarz długo pozostaje matowa i świeża. Delikatnie wyszusza twarz więc można go stosować na przemian z innymi żelami. Ma delikatny zapach, nie podrażnia. Wygodne opakowanie z pompką ułatwia stosowanie, wyciskamy tylko tyle produktu ile potrzebujemy. Dobrze się pieni i jest wydajny.
Polecam

Plusy

  • - cena
  • - łatwość użycia
  • - efektywnie czyści skórę

Minusy

  • - wysusza skórę
Ocena:

5/5

bea7522
Autor:

bea7522

Opinię dodano: 2009-02-07 18:35:12
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
GARNIER - Czysta Skóra - Żel oczyszczający
"Żel posiada antybakteryjną formułę wzbogaconą w czynnik złuszczający, co zapewnia jego podwójne działanie: delikatnie odblokowuje pory, aby je głęboko oczyścić; doskonale usuwa sebum, ślady makijażu i wszelkie zanieczyszczenia. Pory są oczyszczone, cera odświeżona.
Polecam ten produkt.

Plusy

  • - przyjemny zapach
  • - efektywnie czyści skórę

Minusy

  • - cena
Ocena:

5/5

kamil20058
Opinię dodano: 2009-02-09 21:05:55
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
Żel do twarzyGarnier
Polecam ten produkt Garniera, doskonale myje twarz, pozostawiając skórę suchą i miękką. Doskonale nadaje się do częstego stosowania. Polecam szczególnie dla młodych osób. Cena nie jest mała, ale produkt starczy na pewno na miesiąc normalnego stosowania.

Plusy

  • - delikatny
  • - efektywnie czyści skórę
  • - odmładzający skórę
  • - ładny zapach

Minusy

  • - cena
Ocena:

5/5

kate198003
Opinię dodano: 2009-02-24 14:46:31
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
czystość w butelce
Usuwa wszelkie resztki makijażu.Zaraz po umyciu pozostawia skórę delikatną i oczyszczoną oraz przyjemne uczucie chłodu.Wadą jest koniczność stosowania po umyciu kremu nawilżającego.Po użyciu mam uczucie, że skóra na twarzy jest bardzo naciągnięta.Obecnie mam cały zestaw Garniera.(żel do twarzy,krem na noc i na dzień oraz peeling). Jestem z niego bardzo zadowolona.Zauważyłam,że przy regularnym stosowaniu zmniejszyła sie u mnie ilość zaskórniaków i pryszczy.Nie tworzą się one zdecydowanie tak często jak kiedyś.Żel fajnie sie pieni i jest bardzo wydajny gdyż wystarczy jedynie odrobina.Dużym plusem jest pompka.

Plusy

  • - delikatny
  • - wydajność
  • - przyjemny zapach
  • - efektywnie czyści skórę
  • - odświeżający

Minusy

  • - wysusza skórę
Ocena:

3/5

strumyczek
Opinię dodano: 2009-02-26 16:17:53
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
dobry jak na swoją cenę
Żel myjący Garnier to dobry wybór za cenę do 20 zł, dobrze zmywa makijaż, skóra po jego użyciu jest odświeżona i matowa. Nie zauważyłam efektu złuszczenia, ale także trudno tego wymagać (tak naprawdę) od produktu w tej cenie. Polecam osobom o tłustej lub trądzikowej cerze.

Plusy

  • - cena
  • - łatwość użycia
  • - efektywnie czyści skórę

Minusy

  • - wysusza skórę
Ocena:

3/5

Diana_89
Autor:

Diana_89

Opinię dodano: 2009-02-28 11:09:01
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
nie polecam dla skóry wrazliwej
Firma Garnier jest jedną z najlepszych na rynku kosmetycznym. Żel tutaj prezentowany jest dobry dla osób o skórze normalnej i przetłuszczającej się, w tych dwóch przypadkach naprawdę działa. Dla osób o skórze wrażliwej i mieszanej nie jest dobry. Niepotrzebnie wysusza i tak suchą już skórę, powoduje podrażnienia i zaczerwienienia.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - wydajność
  • - efektywnie czyści skórę
  • - uczucie czystości

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

FallenAngel_86
Opinię dodano: 2009-03-05 23:43:46
Opinia o GARNIER Czysta Skóra Żel oczyszczający z pompką 200 ml
Skuteczny w działaniu
Bardzo dobry żel myjący. Zdecydowanie go polecam. Mam problemy z cerą (trądzik, cera mieszana), a on naprawdę mi pomaga. Dobrze się rozprowadza i łatwo spłukuje. Jedynym minusem jest niezbyt przyjemny zapach, ale, po pierwsze, jest on bardzo delikatny i właściwie niezbyt przeszkadza, a po drugie, taka już natura produktów na bazie cynku.

Plusy

  • - delikatny
  • - łatwość użycia
  • - wydajność
  • - uczucie czystości
  • - odświeżający

Minusy

  • - niemiły zapach