Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies .

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

cokupic.pl Opinie Uroda Pielęgnacja twarzy Żele i pianki do mycia twarzy Garnier Czysta Skóra Głębokie oczyszczanie 3 w 1 (żel/peeling/maseczka)150 ml
Garnier Czysta Skóra Głębokie oczyszczanie 3 w 1 (żel/peeling/maseczka)150 ml
73% osób poleca
27% osób nie poleca

Garnier Czysta Skóra Głębokie oczyszczanie 3 w 1 (żel/peeling/maseczka)150 ml

3.80/5

Średnia ocena
według 15 opinii

Produkt rekomendowany

ckRank - Dobry

Najtańsza oferta

16,00

Kup ten produkt na Ceneo

Kup ten produkt na Allegro

Opinie użytkowników

Ocena:

2/5

dreamingspirit
Opinię dodano: 2010-05-05 16:11:26
Opinia o Garnier Czysta Skóra Głębokie oczyszczanie 3 w 1 (żel/peeling/maseczka)150 ml
Tylko jako żel/peeling
Kosmetyk w moim przypadku sprawdził się tylko jako żel z peelingiem. Dawał przyjemne uczucie czystości i odświeżenia. Po użyciu go jako maseczki skóra stawała się napięta i błyszcząca. Po zużyciu opakowania nie zauważyłam żadnego rezultatu i następnych już nie kupię - szczególnie, że cena nie należy do najniższych.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - odświeżający

Minusy

  • - nieefektywny
  • - cena
  • - bez rezultatu
Ocena:

3/5

marysia0
Autor: Konto usunięte
Opinię dodano: 2009-12-25 20:05:21
Opinia o Garnier Czysta Skóra Głębokie oczyszczanie 3 w 1 (żel/peeling/maseczka)150 ml
Głębokie oczyszczanie 3 w 1
Jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego i jest to prawda, doskonale sie sprawdza w przypadku tego kosmetyku.
Nadaje sie względnie jako zel do mycia twarzy i wtedy jest nawet skuteczny.
Natomiast jako piling- słabo a jako maseczka beznadziejnie.

Plusy

  • - uczucie czystości
  • - odświeżający

Minusy

  • - wysusza skórę
Ocena:

4/5

marix90
Autor:

marix90

Opinię dodano: 2010-01-27 19:30:58
Opinia o Garnier Czysta Skóra Głębokie oczyszczanie 3 w 1 (żel/peeling/maseczka)150 ml
Garnier - Czysta Skóra
Kupiłem z ciekawości. Jako maseczka sprawuje się bardzo dobrze. Jako peeling też (Ale max 2x w tygodniu), ale na próbę używałem go codziennie to pojawiło się więcej wyprysków zamiast mniej. Używam 3x w tygodniu tylko i wyłącznie jako maseczka do tego celu sprawuje się bardzo dobrze jeśli chodzi o moją cerę.

Plusy

  • - delikatny
  • - cena
  • - łatwość użycia
  • - przyjemny zapach

Minusy

  • - mało wydajny
Ocena:

3/5

justynka2501
Opinię dodano: 2010-01-30 15:00:59
Opinia o Garnier Czysta Skóra Głębokie oczyszczanie 3 w 1 (żel/peeling/maseczka)150 ml
głębokie oczyszczanie
Miałam kilka próbek tego kosmetyku. Dobry pomysł z wykorzystaniem kosmetyku na trzy różne sposoby. Jako żel myjący nie jest przeciętny bo wysusza skórę.Jako piling dobrze złuszcza skórę,ale trochę ją podrażnia. Ale jako maseczka bardzo dobry. Matuje skórę na co najmniej 3 dni. Trochę za wysoka cena

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - uczucie czystości

Minusy

  • - podrażnia skórę
  • - cena
  • - wysusza skórę
Ocena:

5/5

kasienkab89
Opinię dodano: 2010-01-30 18:49:49
Opinia o Garnier Czysta Skóra Głębokie oczyszczanie 3 w 1 (żel/peeling/maseczka)150 ml
Garnier czysta skóra
Produkt ten jest bardzo funkcjonalny. Można go używać jako peelingu, maseczki lub żelu do mycia twarzy. Jego główną zaletą jest doskonałe oczyszczanie zaskórników. Pozostawia skórę gładką, bez nadmiernego świecenia się. Ja najbardziej lubię używać ten produkt jako maseczkę, która jest naprawdę wspaniała. Dokładnie oczyszcza twarz, rozjaśnia ją i poprawia koloryt. Bardzo polecam ten produkt, jego kupno to na pewno nie będą pieniądze wyrzucone w błoto.

Plusy

  • - delikatny
  • - łatwość użycia
  • - wydajność
  • - efektywność
  • - nawilża
  • - uczucie czystości

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

piskala
Autor:

piskala

Opinię dodano: 2010-02-22 20:20:40
Opinia o Garnier Czysta Skóra Głębokie oczyszczanie 3 w 1 (żel/peeling/maseczka)150 ml
Głębokie oczyszczanie 3 w 1
Właśnie dziś kupiłam ten kosmetyk i myślę że będę z niego zadowolona dlatego że producent dośc dobrze zareklamował ten produkt. Kosmetyk ładnie pachnie, jest gęsty i wydajny a przy tym rónież nie był drogi, dlatego po niego sięgnełam. Wg producenta kosmetyk ten skutecznie odblokowuje pory i oczyszcza wągry. Na chwilę obecną polecam.

Plusy

  • - delikatny
  • - cena
  • - łatwość użycia
  • - efektywność

Minusy

  • brak
Ocena:

3/5

karinka162
Opinię dodano: 2010-05-03 11:38:37
Opinia o Garnier Czysta Skóra Głębokie oczyszczanie 3 w 1 (żel/peeling/maseczka)150 ml
drogo i drogo
Używałam ego produktu przez większy okres czasu i z całą pewnością stwierdzam, że nie jestem z niego zadowolona i nikomu bym go nie poleciła! Mimo że dobra reklama przyciąga, na dłuższą metę jest to produkt nie warty uwagi;P

Podczas stosowania moja skóra dosłownie mnie piekła i wyglądała jakbym miała poparzenie skóry czy coś w tym stylu. Miałam zaczerwieniona buzię i schodziłam mi skóra warstwami. Nie wspominam już o tym, że nie widziałam żadnej poprawy. Zabolał mnie jedynie portfel.

NIE POLECAM!

Plusy

  • - łatwość użycia

Minusy

  • - podrażnia skórę
  • - ciężki
  • - nieefektywny
  • - cena
  • - mało wydajny
  • - wysusza skórę
  • - bez rezultatu
Ocena:

4/5

hondziaaaa
Opinię dodano: 2010-05-14 22:03:44
Opinia o Garnier Czysta Skóra Głębokie oczyszczanie 3 w 1 (żel/peeling/maseczka)150 ml
Bardzo przydatny
Jest to na prawdę przydatny produkt, lecz nie polecam stosowania codziennie, tylko tak co dwa dni. Gdyż codzienne stosowanie sprawia, że nasza skóra wysusza się za bardzo, a co za tym idzie produkuje więcej sebum i zaczynamy się świecić. Dlatego stosowanie tego co dwa, trzy dni jest na prawdę idealną opcją;)

Plusy

  • - cena
  • - łatwość użycia
  • - efektywność

Minusy

  • brak
Ocena:

3/5

Krysia22107
Opinię dodano: 2011-09-07 15:10:15
Opinia o Garnier Czysta Skóra Głębokie oczyszczanie 3 w 1 (żel/peeling/maseczka)150 ml
Bez rewelacji
Kupiłam ten produkt Ponikwą mam ogromne zaufanie do tej firmy i nigdy się na niej nie zawiodłam niestety w tym wypadku, może nie o tyle się zawiodłam co rozczarowałam. Może zbyt wiele oczekiwałam po tak wszechstronnie podobno działającym kosmetyku. Do teraz pamiętam tylko tyle że wspaniale odświeżał, szkoda tylko że na tym się kończyło w moim wypadku. Nie było żadnych innych korzyści i widocznych efektów. Mogę dodać że całkiem duże opakowanie tego było i wygodne w użyciu. Z mojej strony uważam że po prostu kosmetyk nie pasuje do mojej cery (tłusta) i nie działa tak jak reklama opisuje. Co nie zmienia faktu że firma Garnier jak dla mnie jest wciąż na pierwszym miejscu jeżeli chodzi o kosmetyki.

Plusy

  • - delikatny
  • - łatwość użycia
  • - przyjemny zapach
  • - odświeżający

Minusy

  • - nieefektywny
  • - cena
  • - bez rezultatu
Ocena:

4/5

iris271
Autor:

iris271

Opinię dodano: 2011-11-18 13:46:56
Opinia o Garnier Czysta Skóra Głębokie oczyszczanie 3 w 1 (żel/peeling/maseczka)150 ml
garnier czysta skóra
Średni produkt, którego można użyć na 3 rożne sposoby. Dobrze działa jako żel myjący, ładnie matowi skórę twarzy w strefie T. Niestety nie zauważyłam aby zmniejszał ilość wyprysków czy zaskórników. Ma ładny zapach.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - wydajność
  • - przyjemny zapach
  • - uczucie czystości
  • - odświeżający

Minusy

  • brak
Ocena:

2/5

MilenaJ10
Opinię dodano: 2009-12-28 19:24:20
Opinia o Garnier Czysta Skóra Głębokie oczyszczanie 3 w 1 (żel/peeling/maseczka)150 ml
Garnier - Czysta Skóra - Głębokie oczyszczanie 3 w 1
Niestety nie mogę polecić tego produktu. Bynajmniej dla mnie okazał się być totalna porażką. Po użyciu go może i moja skóra była wygładzona ale niestety i strasznie podrażniona. Produkt strasznie wysusza skórę.

Plusy

  • - wydajność

Minusy

  • - podrażnia skórę
  • - wysusza skórę
Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Gość
Opinię dodano: 2012-08-15 12:45:37
Opinia o Garnier Czysta Skóra Głębokie oczyszczanie 3 w 1 (żel/peeling/maseczka)150 ml
W nazwie zawarta jest marketingowa sztuczka, czyli po prostu kłamstwo. To nie jest produkt 3w1.
- żel to forma
- peeling to efekt
- maseczka to sposób użycia
bierzemy pod uwagę tylko efekt, więc to jest peeling, czyli 1w1

Plusy

  • - delikatny

Minusy

  • - cena
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Klaudia
Opinię dodano: 2012-09-03 17:40:58
Opinia o Garnier Czysta Skóra Głębokie oczyszczanie 3 w 1 (żel/peeling/maseczka)150 ml
Polecam :)
Już kiedys go używałam podbierając siostrze ;) ale teraz sama postanowilam go kupic i spróbowac. Jak dla mnie jest super ;)

Plusy

  • - delikatny
  • - przyjemny zapach
  • - efektywnie czyści skórę
  • - uczucie czystości
  • - odświeżający

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2011-04-29 02:46:26

od: 16,00

Opinia o Garnier Czysta Skóra Głębokie oczyszczanie 3 w 1 (żel/peeling/maseczka)150 ml
Polecam.
Produkt na 6 z plusem! Dokładnie oczyszcza skórę z nadmiaru sebum. Niweluje niedoskonałości. Ma bardzo przyjemny zapach i konsystencję. Odświeża skórę i delikatnie chłodzi. Warto go wypróbować!!!

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-02-25 06:36:34

od: 16,00

Opinia o Garnier Czysta Skóra Głębokie oczyszczanie 3 w 1 (żel/peeling/maseczka)150 ml
Rewelacja!
Kupiłam ten produkt przez przypadek (skusiła mnie jego niska cena w promocji) i nie zawiodłam się. Mam cerę normalną, ze skłonnością do zaskórników. Wcześniej testowałam kilka innych żeli myjących, ale wszystkie mnie podrażniały. Ten natomiast sprawuje się świetnie (chociaż słyszałam, że są osoby, którym wysusza skórę, dlatego używam go tylko raz dziennie). Doskonale odświeża i oczyszcza skórę, a co najważniejsze- już po pierwszym (!) użyciu zaskórniki stają się mniej widoczne. Uwielbiam jego gęstą konsystencję oraz przyjemny, orzeźwiający zapach. Skóra po użyciu jest wyraźnie gładka i mięciutka. Niezwykle przyjemne jest też uczucie chłodu, które pozostawia. Fakt, wolałabym żeby był troszkę tańszy, ale obiektywnie rzecz biorąc muszę przyznać, że jest wart swojej ceny.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak