Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies .

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

cokupic.pl Opinie Uroda Perfumy i wody Zapachy damskie Perfumy i wody damskie Givenchy Ange ou Demon Le Secret Woda perfumowana 100 ml spray
Givenchy Ange ou Demon Le Secret Woda perfumowana 100 ml spray
100% osób poleca

Givenchy Ange ou Demon Le Secret Woda perfumowana 100 ml spray

Producent: Givenchy

4.69/5

Średnia ocena
według 13 opinii

Produkt rekomendowany

ckRank - Świetny

Najtańsza oferta

301,67

Kup ten produkt na Ceneo

Kup ten produkt na Allegro

Opinie użytkowników

Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: WalDecki
Opinię dodano: 2014-02-24 09:31:41
Opinia o Givenchy Ange ou Demon Le Secret Woda perfumowana 100 ml spray
Najważniejsze że żonie nuty zapachowe się podobają. Za przystępną cenę. Polecam na prezent :)

Plusy

  • - cena
  • - wygląd
  • - zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

kaka116
Autor:

kaka116

Opinię dodano: 2011-11-04 22:48:20
Opinia o Givenchy Ange ou Demon Le Secret Woda perfumowana 100 ml spray
perfekcjonizm
Zapach bardzo udany. Ciepły, świeży, energetyzujący. Przypomina wiosnę i lato. Zapach jest trwały. Cena wysoka, ale jest 100ml które starczają na dłuuugo. Ciekawe opakowanie.:) Polecam zakup.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - ładny zapach

Minusy

  • - cena
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2012-06-18 06:53:09

od: 301,67

Opinia o Givenchy Ange ou Demon Le Secret Woda perfumowana 100 ml spray
wspaniały
Jeśli chodzi o zapachy jestem bardzo bardzo wybredna ale la sekret jest wyśmienity. Świetnie nadaje się na dzień i jest bardzo trwały. Jeden z moich ulubionych.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2010-05-04 12:58:18

od: 301,67

Opinia o Givenchy Ange ou Demon Le Secret Woda perfumowana 100 ml spray
Givenchy Ange ou Demon Le Secret
Niesamowity zapach. Początkowo nie mogłam skojarzyć co przypominają te nuty. Pamiętałam dzieciństwo, gdy u babci pomagałam zbierać porzeczki, w upalny dzień zapach liści porzeczkowych, schowana w ich cieniu. Zapach bardzo świeży, lekko ostrawy, bardzo energetyzujący, doskonały na letnie upały, jednak nie wszystkim może się podobać, niewiele w nich słodyczy z lawendy i piwonii. Przyprawione zostały głównie liśćmi i cytryną (bardziej jej skórką) oraz żurawiną. Perfumy bardzo trwałe, zapach z klasą.Porównałabym je do Issey Miyake L´Eau D´Issey , może coś wspólnego nieco mają również z Angel Schlesser Essential( tu trwałość słabsza). Polecam dla koneserów.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

agito_pl_wyprz
Opinię dodano: 2011-12-23 00:33:22
Opinia o Givenchy Ange ou Demon Le Secret Woda perfumowana 100 ml spray
Givenchy Ange Ou Demon Le Secret woda perfumowana 100 ml
Jak dla mnie rewelacja, genialny, trwały i ciepły zapach. Nadaje się na specjalne okazje jak i na zwyczajny dzień, np. jako poprawiacz humoru, kiedy akurat mamy chandrę. Polecam gorąco,zapach wart swej ceny.

Plusy

  • - delikatny
  • - trwałość
  • - cena
  • - wydajność
  • - łatwość użycia
  • - efektywność
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach
  • - eleganckie opakowanie

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

Opinię dodano: 2013-09-10 12:30:19

od: 301,67

Opinia o Givenchy Ange ou Demon Le Secret Woda perfumowana 100 ml spray
Pomimo, że zapach nie utrzymuje się na skórze zbyt długo jest niesamowity. Kojący, a jednocześnie zmysłowy i kobiecy. Ma coś w sobie. Gdyby był trwalszy nie szukałabym żadnego innego. Polecam.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-10-02 14:00:20

od: 301,67

Opinia o Givenchy Ange ou Demon Le Secret Woda perfumowana 100 ml spray
Spotkałam się z opinią, że te perfumy szybko sie ulatniają. Ja mam zupełnie inne odczucia. Po kilku godzinach od użycia wciąż je czuję. Zapach jest przepiękny. Dopóki nie zaczęłam używać Givenchy uważałam, że nie ma takiego drugiego zapachu jak envy. Teraz mam dwa zapachy na pierwszym miejscu.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-10-14 12:00:04

od: 301,67

Opinia o Givenchy Ange ou Demon Le Secret Woda perfumowana 100 ml spray
Najpiękniejszy zapach dla mnie. Słodki, ale delikatnie. Na pewno nie jest pokroju Amor Amor Cacharel'a. Używam go na codzień, aczkolwiek bardziej nadaje się na wieczór - jest naprawdę ciężki

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-10-21 18:15:34

od: 301,67

Opinia o Givenchy Ange ou Demon Le Secret Woda perfumowana 100 ml spray
Zdecydowanie polecam ten produkt, wprawdzie trwałość zapachu oceniam na 4, jednak jest on na tyle piękny, ze postanowiłam go kupić i nie żałuję, Nie jest duszący, jest delikatny i subtelny.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-10-23 11:15:39

od: 301,67

Opinia o Givenchy Ange ou Demon Le Secret Woda perfumowana 100 ml spray
jest cudowny, lekki a zarazem kuszący, wracam do niego gdy tylko zbliżają się jesienne chłody, ponieważ skutecznie otula zimą a zarazem sprawia, że ciągle czuje na sobie zapach lata :-)

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

Opinię dodano: 2013-10-29 15:15:19

od: 301,67

Opinia o Givenchy Ange ou Demon Le Secret Woda perfumowana 100 ml spray
perfum używam od kilku lat i jeszcze mi się nie znudziły ;-) mają przepiękny orzeźwiający zapach i ładna buteleczkę. Niestety dość wysoką, co oznacza, że razem z nakładką na spryskiwacz nie mieszczą mi się na półeczce w łazience, ale to nie jest wada. Zapach niestety ciut ulotny, ale za to niepowtarzalny.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-11-15 12:17:39

od: 301,67

Opinia o Givenchy Ange ou Demon Le Secret Woda perfumowana 100 ml spray
zapach ten był mi już dość dobrze znany - zanim zdecydowałam się na zakup nieraz popsikałam się nim w drogerii (by ocenić jak zachowuje się na mojej skórze i czy jest trwały) oraz wypróbowałam parę próbek

zapach jest przepiękny - słodki, ale ma jednak swój "charakter", co najbardziej cenie w perfumach (nie lubię, gdy są "płaskie - ten zapach do takich nie należy!), zapach zmienia się w ciągu dnia w coraz bardziej charakterny, coś niesamowitego! jest zdecydowanie TRWAŁY! co podkreślam, bo wiem, że różne opinie na ten temat krążą po internecie... być może, że u niektórych na skórze szybciej się ulatnia, natomiast gdy popsika się nim ubrania, jest wyczuwalny jeszcze następnego dnia:)
Jest bardzo kobiecy, intrygujący, przyciągający... nie spotkałam jeszcze osoby, której by się nie spodobał:)

Cudny! być może i bardziej na lato, ale moim zdaniem i jesienią fajnie się go nosi, mam wrażenie, że "otula" mnie on swoim ciepłem... Rewelacja:)

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

Opinię dodano: 2010-11-19 03:46:59

od: 301,67

Opinia o Givenchy Ange ou Demon Le Secret Woda perfumowana 100 ml spray
świetny zapach, najlepszy jaki znam ale niesttey n
świetny zapach, najlepszy jaki znam ale niestety nie jest trwały. Bardzo ulotny....

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak