Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies .

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

cokupic.pl Opinie Motoryzacja Opony Opony osobowe Opony zimowe Kleber Krisalp Hp2 195/65/R15 91 T
Kleber Krisalp Hp2 195/65/R15 91 T
100% osób poleca

Kleber Krisalp Hp2 195/65/R15 91 T

Producent: Kleber

4.67/5

Średnia ocena
według 12 opinii

Produkt rekomendowany

ckRank - Świetny

Najtańsza oferta

183,96

Kup ten produkt na Ceneo

Kup ten produkt na Allegro

Opinie użytkowników

Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Przemek
Opinię dodano: 2011-12-04 09:13:00
Opinia o Kleber Krisalp Hp2 195/65/R15 91 T
Opona Kleber Krisalp Hp2
Dobre opony na błoto pośniegowe i śnieg zarówno ten ubity jak i ten co dopiero spadł. Bardzo dobrze sobie radzą w warunkach zimowych.
Wiadomo, że można mieć lepsze ale nie za taką cenę.

Plusy

  • - wytrzymałość
  • - solidność konstrukcji
  • - łatwość ustawienia
  • - dobre osiągi prędkościowe
  • - doskonała przyczepność

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Abrakadabra
Opinię dodano: 2011-11-14 09:37:54
Opinia o Kleber Krisalp Hp2 195/65/R15 91 T
Bardzo dobre w przystępnej cenie
Opony jak na razie spisują się bardzo dobrze. Do pełnej oceny trzeba poczekać na śnieg i lód. Przy kupnie kierowałem się opinią znajomych. Za tą cenę nie można oczywiście oczekiwać cudów.

Plusy

  • - solidność konstrukcji
  • - doskonała przyczepność

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

sqnbody
Autor:

sqnbody

Opinię dodano: 2009-10-26 22:16:18
Opinia o Kleber Krisalp Hp2 195/65/R15 91 T
Opony Kleber
Posiadam te opony od jednego sezonu. Na zimę sprawdzają się w 100%. Jeździłem już na wielu oponach zimowych począwszy od Dębic a kończąc na Continentalach itp. Jeszcze nie testowałem Michelina, ale póki co Klebery mogę polecić na 100%. Opona mocno trzyma się ślizgiej drogi i co też ważne - powoli się zużywa, czyli jest wytrzymała. Polecam!

Plusy

  • - wytrzymałość
  • - solidność konstrukcji
  • - dobre osiągi prędkościowe

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

konradnow
Opinię dodano: 2011-08-30 14:43:32
Opinia o Kleber Krisalp Hp2 195/65/R15 91 T
kleber
Jak dla mnie wzorowe opony. Jeżdżę, oczywiście zimą, na takich oponach i jestem bardzo zadowolony. Przyczepność jest bardzo zadowalająca. Oczywiście najważniejsza jest wyobraźnia i umiejętności kierowcy, jednak opony mają również olbrzymie znaczenie, dlatego śmiało polecam takie opony. Nie są zbyt głośne i mają dobre właściwości jezdne.

Plusy

  • - wytrzymałość
  • - solidność konstrukcji
  • - atrakcyjny design
  • - łatwość ustawienia
  • - dobre osiągi prędkościowe
  • - doskonała przyczepność

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2008-11-21 12:24:41

od: 183,96

Opinia o Kleber Krisalp Hp2 195/65/R15 91 T
Dla mnie porządne opony
Mam je od dwóch tygodni trochę huczą jak każde zimówki.Sprawdziłem je dopiero tylko na mokrej nawierzchni i trzymają się bardzo dobrze drogi. Wcześniej miałem krislapy hp były bardzo dobre a szczególnie na śniegu i szadzi po prostu się (kleiły) do drogi.Taka ciekawostka na śniegu ciężko było o poślizg nawet jak go chciałem.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2009-03-10 09:11:54

od: 183,96

Opinia o Kleber Krisalp Hp2 195/65/R15 91 T
Polecam te opony
Mam je założone od listopada i jak narazie nie narzekam.Dobrze trzymają się drogi mokrej i zaśnieżonej.Dla mnie ok jak za taką cenę. Polecam.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-11-03 00:45:21

od: 183,96

Opinia o Kleber Krisalp Hp2 195/65/R15 91 T
To jest już mój drugi komplet tych opon.
Poprzedni sprawował się bardzo dobrze.Pięć sezonów służyły bez problemu.
Dodam że trochę kilometrów w roku zrobię (ok.30000)
POLECAM

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

Opinię dodano: 2010-12-17 02:50:21

od: 183,96

Opinia o Kleber Krisalp Hp2 195/65/R15 91 T
Kleber Krisalp Hp2 195/65/R15 91 T
dzisiaj je kupiłem więc mogę powiedzieć tylko tyle że isą to opony wręcz stworzone na śnieg .jadą po nieodśnieżonej drodze bez problemu co więcej dopiero będę testowa. Są to opony wyprodukowane w Rumuni.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-11-04 20:30:37

od: 183,96

Opinia o Kleber Krisalp Hp2 195/65/R15 91 T
Teraz kupię czwarty komplet Krisalpów. Miałem dwa Lanos/Passat Krisalp i jeden Brava Krisalp 2. Teraz do Paska wezmę po siedmiu latach Krisalp 2. Z opon ze średniej półki są niedo zastapienia, oczywiscie jest to tylko moja opinia. Letnie natomiast Klebery miałem dwa komplety i dobrze się prowadzą na mokrym, natomiast za bardzo huczą na suchym - mówię o letnich - dużo głośniejsze od kleberów zimowych.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2012-11-02 08:13:38

od: 183,96

Opinia o Kleber Krisalp Hp2 195/65/R15 91 T
DOBRA OPONA
Opony te służyły mi w poprzednim aucie trzy sezony. Przez ten okres nie miałem żadnych przygód na drodze!!! Muszę dodać że jeżdżę, dosyć dużo w zimę i to po różnych drogach. Dla mnie super opony, naprawdę godne polecenie. Oczywiście do nowego auta też już takie mam.
Dobrze prowadzą sięw każdych warunkach; błoto, mokry i suchy asfalt, no i oczywiście śnieg i lód. Polecam!!!

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

Opinię dodano: 2013-04-08 08:03:14

od: 183,96

Opinia o Kleber Krisalp Hp2 195/65/R15 91 T
Zawsze byłam zadowolona z produktów tej marki. Opony Kleber są cenowo dostępne i dobrej jakośći- dobra jakość za dobrą cenę.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

Opinię dodano: 2013-05-08 09:31:17

od: 183,96

Opinia o Kleber Krisalp Hp2 195/65/R15 91 T
Dostałem te opony do mojej Octavia. Przy deszu sprawują się naprawdę dobrze, ale nie miałem okazji ich wypróbować na śniegu i lodzie. Hałas jest trochę większy, ale gdy ma się włączone radio,to nic nie słychać. Za tą cenę super opony.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak