Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies .

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

cokupic.pl Opinie Uroda Perfumy i wody Zapachy damskie Perfumy i wody damskie Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
96% osób poleca
4% osób nie poleca

Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml

Producent: Oriflame

4.39/5

Średnia ocena
według 54 opinii

Produkt rekomendowany

ckRank - Świetny

Kup ten produkt na Ceneo

Kup ten produkt na Allegro

Opinie użytkowników

Ocena:

5/5

dreamingspirit
Opinię dodano: 2008-11-23 21:22:52
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
świeży, "elfi" zapach
Dopóki nie odkryłam serii Life Circle, Elvie była moim ulubionym zapachem firmy Oriflame. Delikatna, świeża, utrzymująca się długo na skórze woda toaletowa to idealny prezent dla każdego - nie spotkałam jeszcze nikogo, do kogo taki zapach by nie pasował :)

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

dotyyk_mysli
Opinię dodano: 2009-01-07 22:55:49
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
ten zapach...
Czując ten zapach przenosisz się do zupełnie innej krainy. Bardzo zwiewny, słodkawy, ale nie mdły, nuta przewodnią jest białe piżmo, które powoduje bardzo zmysłowy efekt. Cena również jest niezbyt wygórowana (74 zł- bez promocji), jak na to co klient otrzymuje w tym flakonie.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - do każdej okazji

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

keen_on_beauty
Opinię dodano: 2009-03-11 11:54:30
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
piękny zapach
Elvie to zapach przywodzący na myśl rześkość poranka. Przed oczami pojawia się nam zamglona, tajemnicza dolina. Zapach ten ma w sobie odrobinę magii i nieuchwytności. Jest bardzo delikatny, moim zdaniem lepiej nadaje się na dzień, polecam do pracy, gdyż jest jednocześnie wyrazisty i szalenie dyskretny. Trudno mi powiedzieć, czy jest nietrwały, raczej nie, po prostu szybko przestajemy go czuć,a i tak możemy się spotkać z pytaniem, czym pachniemy. W moim przypadku, musiałam "mieć dzień" na Elvie, inaczej działał mi na nerwy :) , ale to kwestia tego, że wolę zapachy bardziej "dynamiczne" i "charakterne" :). Świetny na prezent, gdy nie znamy gustu obdarowywanej osoby, jest w miarę uniwersalny.

Plusy

  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji

Minusy

  • - cena
Ocena:

5/5

villemo_s
Opinię dodano: 2009-03-17 03:06:53
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
Elfia dusza zamknięta w flakoniku
Jedyny zapach z Oriflame, którym mogłabym się psikać codziennie i nigdy by mi się nie znudził. Często miałam problem z utrzymaniem zapachu perfum na ciele, Elvie jednak był pod tym względem inny. Trzymał się dobre pół dnia, by na sam koniec w nocy roztaczać jeszcze dookoła mojej szyi cudownie magiczny zapach...
Zapach zmierzchu ,lata ,nocy świętojańskiej , magii, strumienia, zmysłowej i kobiecej delikatności...
Elvie był dla mnie elfią duszą zamkniętą w pięknym flakoniku.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

gkshokej
Autor:

gkshokej

Opinię dodano: 2009-06-27 08:25:51
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
Super zapach na lato !
Ostatnio kupiłam tą wodę toaletową. Nie miałam wcześniej okazji poznać jej zapachu, ale zaryzykowałam. Teraz wiem, że na lato to najlepsza woda toaletowa ! Od razu zamówiłam też dezodorant z tej serii. Zapach jest lekki, cytrusowo-kwiatowy. Przeciwieństwo to ciężkich, słodkich zapachów od których aż mdli. Zapach jest trwały, wystarczy, że rano go użyję a przez cały dzień czuję go na sobie a wszyscy pytają co to za zapach :) Ten zapach powinien spodobać się każdemu. Chyba, że ktoś gustuje tylko w bardzo ciężkich perfumach. Cena nie jest zbyt wysoka, i na pewno adekwatna do jakości tej wody toaletowej. Naprawdę polecam, doskonała też na prezent dla kogoś.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

darja_13
Autor:

darja_13

Opinię dodano: 2009-07-02 16:48:37
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
pachnące orzeźwienie
To zapach dość delikatny i subtelny, a jednocześnie świeży i w miarę intensywny. Pasuje w zasadzie na każdą okazję, bo dzięki tym cechom jest dość uniwersalny. Elvie pachnie bardzo ładnie i świeżo, warto spróbować przynajmniej raz.

Plusy

  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Staragatka
Opinię dodano: 2009-07-31 21:43:04
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
Godne polecenia
Świeżość - to kocham w perfumach .i tu właśnie to znalazłam :)Oriflame Elvie jest strasznie zmysłowym zapachem który nie pozwala przejść obok nich obojętnie :) każda fanka naturalności i świeżości skosiłaby się na ich zakup:) Cena nie należy do najniższych ale naprawdę warto :) poza tym flakonik cudowny a trwałość bardzo dobra :) Polecam

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

kasiach5550
Opinię dodano: 2009-08-07 19:17:34
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
Delikatny, tajemniczy...
Woda toaletowa Elvie to wspaniały zapach dla kobiet które cenią sobie delikatnośc i lekkosc zapachu.. Moja mama wprost przepada za tymi perfumami, uwielbia je gdyz nie są mdłe a długo utrzymują się na ciele! Ładny zapach i do tego bardzo elegancki flakonik! czego chciec więcej? :)
Polecam.

Plusy

  • - trwałość
  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Patrycja_-
Opinię dodano: 2009-08-08 20:32:55
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
Cudowny zapach
Świetna woda! Gorąco polecam. Delikatny zapach, który nadaje się zarówno na chłodne jak i upalne dni. Długo utrzymuje się na ciele. Kształt flakonu, który nawiązuje do pewnej legendy oraz nazwa Elvie oddają całą magię tych perfum.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

pikaczu16
Opinię dodano: 2009-08-08 22:55:19
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
Woda Elvie
Elvie kupiłam jakieś 3 lata temu zupełnie przypadkowo, ale był to strzał w dziesiątkę! Jestem wierna temu zapachowi do dziś. Świeża, delikatna nuta zapachowa, która nie męczy intensywnością, ale utrzymuje się przez długi czas. Nadaje się na co dzień, jak i na specjalne okazje. Zapach zamknięty w ładnym flakoniku, chociaż dla mnie mało wygodnym. Cena katalogowa dosyć wysoka-ja kupuję tą wodę na Allegro, bo tu jest niemalże o połowę tańsza. Polecam!

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - do każdej okazji

Minusy

  • brak
Ocena:

3/5

olciaa969
Opinię dodano: 2009-08-09 14:06:47
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
Oriflame: Elvie
Zapach piękny. Lekki, świeży i subtelny. Jest idealny na lato. Można stosować go na co dzień gdyż jest bardzo delikatny. Jedyny ale bardzo duży minus - szybko się ulatnia i nie utrzymuje się długo. A cena nie pozwala na powtórne kilkukrotne psikanie się w ciągu dnia - niestety.

Plusy

  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • - cena
  • - słaba trwałość
Ocena:

4/5

agnieszia84
Opinię dodano: 2009-08-11 11:01:17
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
Delikatny, wyjątkowy
Dostałąm Elvie od męża na urodizny i teraz jak mi się kończy to wie, że musi go kupić. Stosuję go do pracy i na codzień. Jego zapach jest rewelacyjny. A cena?! Za coś dobrego trzeba zapłacić. Jestem konsultanką Oriflame, więc ceny dla mnie sa wyjątkowo niskie.

Plusy

  • - trwałość
  • - świetna jakość
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

anja1207
Autor:

anja1207

Opinię dodano: 2009-08-12 10:11:28
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
elvie oriflame
Osobiście nie podoba mi się ten zapach ładniejsza była wersja summer magic. Ale ma swoje zwolenniczki. Zapach delikatny, lekki zdecydowanie na lato, nie polecam na wieczorne wyjścia i na zimę, duży plus za elegancką i pomysłową butelkę.

Plusy

  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

dorotka_gostyn
Opinię dodano: 2009-08-12 17:43:52
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
daje efekt tajemniczości
osobiście uważam ten zapach za bardzo udany. Jest delikatny i subtelny. Czuć w nim bijącą radość i świeżość kwiatów. Daje efekt tajemniczości. Idealny na randkę lub nocny spacer. Cena w miarę przystępna. Zapach trzyma się dość długo.. polecam

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

czarcik_2008
Opinię dodano: 2009-08-14 07:59:48
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
Oriflame Elvie
Delikatny, świeży i lekki zapach utrzymuje się dość długo na ciele. Bardzo lubię tą wodę i od kilku lat kupuje ją stale. Moim zdaniem nadaje się zarówno na dzień jak i na wieczorne wyjście. Całość przystrojona w uroczą buteleczkę, na pewno nada się na prezent dla bliskiej osoby. Niestety cena katalogowa jest dość wysoka i zazwyczaj czekam na promocje.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • - cena
Ocena:

5/5

evamusial
Opinię dodano: 2009-08-19 16:06:52
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
przyjemny zapach:)
Podoba mi się w tej wodzie to, że ma delikatny, ładny zapach:) w połączeniu z kremem elvie daje jeszcze lepszy efekt:) Moim zdaniem ma lekki wiosenny zapach:) Bardzo długo utrzymuje się na skórze i na ubraniach:) goraco polecam!:)

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji

Minusy

  • brak
Ocena:

3/5

rambo_91
Autor:

rambo_91

Opinię dodano: 2009-08-21 14:31:29
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
Lekki i subtelny
Zapachu Elvie używam z małymi przerwami, żeby mi się nie znudził. Mam do niego sentyment. Lubię go za lekkość, delikatność i subtelność. Nie jest ciężki i nie duszący. Jak dla mnie - doskonały na wiosnę i lato. Jest jednak nietrwały.

Plusy

  • - przyjemny zapach
  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • - słaba trwałość
Ocena:

5/5

Marysia_85_10
Opinię dodano: 2009-08-24 13:03:01
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
Elvie Oriflame
Jeden z moich ulubionych zapachów w Oriflame. Bardzo nowoczesny zapach z nutką białego piżma tworzy zmysłowy i tajemniczy nastrój. Bardzo długo utrzymuje się na skórze, nie uczula. Jest niesamowicie wydajny. Ma bardzo atrakcyjny flakonik. Doskonale nadaje się na prezent.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - do każdej okazji

Minusy

  • - cena
Ocena:

5/5

karo9_2006
Opinię dodano: 2009-09-18 14:26:05
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
bardzo przyjemny zapach
bardzo przyjemny zapach długo utrzymujacy się na skórze. Bardzo wydajny, kilka kropel wystarczy by cały dzień pięknie pachnieć. Nie pozostaje nic innego jak tylko serdecznie polecić bo na prawdę warto.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

szalonykurczak
Opinię dodano: 2009-09-19 15:42:11
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
Może być
Urzekł mnie w tej wodzie przede wszystkim ładny, delikatny zapach. Lubię ją używać od czasu do czasu, szczególnie wiosną. Długo utrzymuje się na ubraniu i jest bardzo wydajna. Wadą jest niestety dziwny kształt flakonika, który łatwo może wyśliznąć się z rąk. Mimo to polecam.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • - cena
Ocena:

5/5

asia_mroweczka
Opinię dodano: 2009-09-21 19:17:19
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
Oriflame Elvie woda toaletowa
Oriflame Elvie to woda toaletowa, które spełnia moja oczekiwania. Zapach jest lekki, delikatny i bardzo przyjemny. Utrzymuję się dość długo, woda toaletowa jest dobrej jakość. Ładnie wyglądający flakonik, który może tez służyć jako ozdoba. Gorąco polecam!

Plusy

  • - trwałość
  • - świetna jakość
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

lonka_18_
Opinię dodano: 2009-09-22 13:27:23
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
Małe cudo
Woda ta, to niewątpliwie jeden z lepszych zapachów jakie do tej pory miałam. Zapach ten jest niezwykle kobiecy, podkreśla kobieca delikatność. poza tym długo utrzymuje się on na skórze, nie podrażnia jej, jestem dużą zwolenniczką tego kosmetyku.

Plusy

  • - trwałość
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

milena1235
Opinię dodano: 2009-09-23 17:25:02
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
Woda toaletowa
Wodę toaletową Elvie dostałam w prezencie. Od razu spodobał mi się flakonik, a później zapach. Zapach trwały, nie duszący. Perfumy starczają na bardzo długo. Ceny nie znam tego perfumu, ale myślę, że jest wart każdej ceny. Jak najbardziej polecam.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

ocelotl
Autor:

ocelotl

Opinię dodano: 2009-09-27 17:45:42
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
Zapach elfów
Bardzo lubię ten zapach. Rzeczywiście jest bardzo tajemniczy i pachnie elfami;) Świetny zapach na letni poranek. Bardzo ładna, poręczna butelka z nietłukącym się korkiem! Jest niestety niezbyt trwały i (jak inne wody Oriflame) - dosyć drogi. Jest jednakże i na to sposób - przed świętami bardzo często pojawia się Elvie w świątecznych buteleczkach i w specjalnej świątecznej cenie. Można się zaopatrzyć.

Plusy

  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • - cena
  • - słaba trwałość
Ocena:

5/5

andrilla1616
Opinię dodano: 2009-10-02 14:05:40
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
piękny zapach
Woda ma piękny kwiatowy zapach, który preferuje kobietom delikatnym ale także odważnym. Zapach jest trwały, We flakoniku jest tylko 50 ml wody ale zawartość jest warta swojej ceny. Wodę kupiłam teściowej na urodziny i była z niej bardzo zadowolona

Plusy

  • - trwałość
  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

fliskaM
Autor:

fliskaM

Opinię dodano: 2009-10-20 10:10:27
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
kwiatowy perfum
Perfum elvi to piękny prezent dla każdej romantyczki. Jego zapach łączy w sobie kwiatową nutę połączoną z białym piżmem. Świetny jest również flakonik- oryginalny i nowoczesny. Perfum kosztuje dość dużo, ale jest piękny a zapach utrzymuje się przez wiele godzin.

Plusy

  • - świetna jakość
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

amko_waw
Autor:

amko_waw

Opinię dodano: 2009-10-20 12:20:39
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
woda Elvie
Woda Elvie jest jedną z tych uniwersalnych wód. Każda z nas znajdzie w niej coś co jej się spodoba. Nie jest na tyle mocna by przeszkadzać, ale ma w sobie ostrzejszą nutkę. Świeża, lekka i magiczna. Ładna buteleczka. Cena w promocji przystępna. Podoba mi się ze w tej linii zapachowej jest wiele produktów: spray, kulka, balsam do ciała.

Plusy

  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

anez18
Autor:

anez18

Opinię dodano: 2009-10-20 21:15:35
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
Elvie woda
Tak na prawdę nie umiem rozgryźć tego zapachu, jest bardzo tajemniczy, z jednej strony czuć nutkę kwiatową a z drugiej cytrusy. Jest wydajny, starcza na długo. Nadaję się na każdą okazję ponieważ nie będzie innych osób szczypać w nos tej wody zapach.

Plusy

  • - świetna jakość
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

asior881
Autor: Konto usunięte
Opinię dodano: 2009-10-29 17:27:51
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
Oriflame Elvie
Miałam kiedyś Oriflame Elvie i byłam bardzo zadowolona z niej. Woda toaletowa ma bardzo ładny zapach, który unosi się bardzo długo, nadaje się na różne okazje. Woda toaletowa warta jest swojej ceny. Polecam Każdemu:)

Plusy

  • - trwałość
  • - świetna jakość
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Anusia336
Opinię dodano: 2009-10-31 16:02:11
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
Ładny, ale zbyt ulotny
Subtelny, lekki... Pełen uroku i oryginalności. Świetnie nadaje się do codziennego użytku, jak i do nadzwyczajnych okazji i spotkań. Jest radosny i świeży, a to bardzo istotne dla kobiety, która lubi zarażać optymizmem :) Polecam!

Plusy

  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji

Minusy

  • - słaba trwałość
Ocena:

3/5

kulinek
Autor:

kulinek

Opinię dodano: 2009-11-03 16:28:31
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
całkiem ładny zapach
Według mnie troszkę za słodki ale bardzo podoba się mojemu mężowi. Przed ciążą również mi pasował – teraz mnie mdli. Ogólnie kiedyś bardzo go zachwalałam za lekkość i subtelność zapachu, i dosyć długo się trzymał. Do tego ma ładne dziewczęce opakowanie

Plusy

  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • - pretensjonalny
Ocena:

2/5

marysia0
Autor: Konto usunięte
Opinię dodano: 2009-11-08 22:41:54
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
przeciętny produkt
Te produkt jest dobry np na prezent bo zapach jest badzo uniwersalny delikatny i dośc trwały, jest wiec produkem całkiem przyzwoitym. Jednak nie jest to żadna rewelacja, osobiście nie przepadam za nim. Jest nijaki i przeciętny.

Plusy

  • - do każdej okazji

Minusy

  • - nieefektywny
Ocena:

4/5

RENACIABE84
Opinię dodano: 2009-11-10 09:17:10
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
Oriflame Elvie woda toaletowa
Oriflame Elvie woda toaletowa to zapach dosyć pospolity,ale mnie osobiście odpowiada i nadaje się na każdą okazję,jest uniwersalny.Jednocześnie zmysłowy i orzeźwiający.Nie jest mdły ani duszący.Wystarczy użyć go naprawdę niewiele jednorazowo,by cieszyć się pięknym zapachem.

Plusy

  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Beco
Autor:

Beco

Opinię dodano: 2009-11-11 13:59:22
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
śliczny zapach
Bardzo spodobał mi się ten delikatny, kwiatowy a jednocześnie świeży, owocowy zapach. Jednocześnie zapach ten nie jest przytłaczający. Woda jest bardzo wydajna, nie trzeba dużo jej używać, by zapach długo się utrzymywał. Idealny na prezent. Polecam zakup.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

3/5

saylink
Autor:

saylink

Opinię dodano: 2009-11-19 08:53:07
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
Przyjemny zapach
Raz zakupiłam ten produkt. Ma on swoje plusy i minusy. Wielką jego zaletą jest piękny, subtelny zapach. Można je stosować zarówno na co dzień jak i na wieczór. Ponadto opakowanie jest bardzo eleganckie.Jednak bardzo dużym minusem tych perfum jest ich krótka trwałość, zapach szybko znika.

Plusy

  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • - słaba trwałość
Ocena:

3/5

sylwik902
Opinię dodano: 2009-11-29 14:18:47
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
Oriflame elvie
Przyjemny zapach, ale raczej na co dzień, mnie osobiście przypomina zapach jakiegoś lepszego mydła, ale to już kwestia gustu.P. Zapach nie utrzymuje się zbyt długo, dlatego, osoby ceniące sobie długotrwałość zapachu, nie byłyby zadowolone z tego produkty. Jeżeli ktoś chciałaby zakupić ten produkt zachęcam najpierw do użycia na sobie próbki.

Plusy

  • - ładny zapach

Minusy

  • - słaba trwałość
  • - pretensjonalny
Ocena:

5/5

seksownekoszulki
Opinię dodano: 2009-12-07 20:40:19
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
Oriflame Elvie woda toaletowa
Jak do tej pory miałam raz wodę toaletową Elvie z firmy Oriflame. Dla mnie zaletą tej wody jest bardzo ładny, elegancki flakonik. Woda ta jest dość mocno trwała i zapach pozostaje długo na ciele. Polecam gorąco.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

ranunculus_acer
Opinię dodano: 2009-12-10 19:23:42
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
woda toaletowa elvie
Elvie ma piękny zapach, rześki, lekki, kojarzy mi się z nadmorskim lasem. Bardziej nadaje się na dzień niż na wieczorne wyjście, na lato bardziej niż na zimę. Cena jest moim zdaniem bardzo przystępna, natomiast wadą jest to, że zapach nie jest szczególnie trwały (jest to woda toaletowa, a nie perfumy).

Plusy

  • - cena
  • - przyjemny zapach
  • - ładny zapach

Minusy

  • - słaba trwałość
Ocena:

5/5

nijanka
Autor:

nijanka

Opinię dodano: 2009-12-13 18:01:36
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
Oriflame Elvie
Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml. Zapach, który charakteryzuje się delikatnością i świeżością. Zapach jest zmysłowy, bardzo długo utrzymuje się na ciele. Do stosowania na codzień. Cena nie jest wygórowana a produkt dobrej jakości. Polecam

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

marsjanie25
Opinię dodano: 2009-12-15 15:26:34
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
Elvie woda toaletowa
Zapach wyjątkowo ładny. Chętnie kupiłabym tę wodę, gdyby była trochę tańsza. Ciekawa kwiatowo-cytrusowa kompozycja. Testowałam zapach tylko raz, niestety krótko się utrzymuje. Mimo to w przyszłości zdecyduję się na kupno tego produktu.

Plusy

  • - przyjemny zapach

Minusy

  • - cena
Ocena:

3/5

agsiiiia
Autor:

agsiiiia

Opinię dodano: 2009-12-29 15:08:55
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
zapach Elive
Zapach Elvie średnio przypadł mi do gustu. Uważam, że ma zbyt wąsko zakrojoną gamę aromatów- praktycznie czuć tylko jedną nutę. Na początku w ogóle czuć niemal wyłącznie spirytus. Plusem tej wody jest trwałość i lekkość. Zapach jest świeży i rześki...Na uwagę zasługuje flakonik, który ma naprawdę ciekawy kształt i wykonany jest ze szkła wysokiej jakości.

Plusy

  • - trwałość

Minusy

  • - nieefektywny
Ocena:

4/5

radek7172
Opinię dodano: 2009-12-31 17:19:10
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
Oriflame Elvie
Perfumy dostałam w prezencie i muszę powiedzieć, że ogólnie wolę owocowe zapachy to Elivie przypadły mi do gustu. Zapach piżma, kwiatów zarazem ciekawy, przyciągający i tajemniczy. Otula ciepłą mgiełką, w sam raz na jesienne pluchy, dodatkowo dość długo utrzymują się na ciele. Piękny zapach - choć zapach to rzecz gustu ale mnie ten oczarował. Z pewnością zakupię sobie kolejną buteleczkę.

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

2/5

biru_ri
Autor:

biru_ri

Opinię dodano: 2010-01-09 16:44:19
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
za słodki
Kolejna woda którą byłam zachwycona jeszcze 3 -4 lata temu. Niestety bardzo szybko zaczęła się nudzić i stała się dla mnie zbyt słodka, za bardzo kwiatowa, , za ciężka i przytłaczająca. Do tego jest to zapach nietrwały – szybko znika ze skóry – na ubraniu trzyma się długo ale w połączeniu z innymi zapachami staje się trochę odpychający. Kiedyś byłam nim zachwycona - myślę że jest to po części „wina” wieku. Dlatego polecam ale tylko młodym osobą lubiącym kwiatowe – słodkawe zapachy.

Plusy

  • - ładny zapach

Minusy

  • - słaba trwałość
  • - zbyt intensywny zapach
Ocena:

4/5

zalotnica83
Opinię dodano: 2010-01-12 00:07:23
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
Oriflame Elvie
Zapach Elvie jest bardzo świeży i lekki. Nadaje się do używania na codzień. Jego trwałość jest adekwatna do ceny. Flakonik ładny, elegancki. Uważam jednak, że ta woda bardziej spodoba się młodym dziewczynom.

Plusy

  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

katodw
Autor:

katodw

Opinię dodano: 2010-02-07 21:33:53
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
oriflame elvie
Dostałam ten perfum na urodziny. Bardzo mi się podoba. Ma piękny zapach, taki świeży i jednocześnie zmysłowy. Używam go na codzień, jest uniwersalny. Opakowanie ciekawe. Cena trochę wysoka, ale mimo wszystko polecam.

Plusy

  • - przyjemny zapach
  • - do każdej okazji

Minusy

  • - cena
Ocena:

5/5

angelika8818
Opinię dodano: 2010-02-18 17:48:20
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
Bardzo ładne
Ten zapach naprawde bardzo mi się podoba. Jest śliczny, świerzy i delikatny. Jego wada to bardzo brzydki flakonik (przynajmniej moim zdaniem). Cena przystępna. Perfumy długo czuć na ciele więc tym bardziej polecam. Naprawde warto.

Plusy

  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

maciej349
Opinię dodano: 2010-02-23 12:52:34
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
Śliczny i delikatny
Bardzo delikatny i świeży zapach, ale mimo to bardzo trwały i wydajny. Wystarczy raz się spryskać by pachnieć cały dzień. Idealny zapach na letnie dni, gdy chcemy delikatnie pachnieć. Cena nie jest wysoka, ale jakość jak najbardziej. Polecam.

Plusy

  • - trwałość
  • - cena
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - do każdej okazji

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

wojciechcybula25
Opinię dodano: 2010-02-25 15:54:06
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml to zapach świeżości i piękna.Jest bardzo wydajna a zapach naprawdę długo utrzymuje się na skórze.Jedynym mankamentem jest jej zbyt wysoka cena, promocje są rzadkie niestety.Flakonik jest też charakterystyczny i oryginalny.polecam

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość
  • - ładny zapach

Minusy

  • - cena
Ocena:

5/5

betty0502
Opinię dodano: 2010-06-25 11:57:39
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
delikatna i subtelna
Tą wodę toaletową miałam bardzo dawno temu, nawet nie pamiętam kiedy to było lecz wiem, że był to bardzo przyjemny i delikatny zapach. Mam zamiar kupić tą wodę, jednak czekam na jakąś fajną promocję. Serdecznie polecam osobom lubiącym delikatne i subtelne zapachy :)

Plusy

  • - trwałość
  • - przyjemny zapach
  • - do każdej okazji
  • - ładny zapach

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

teccilla
Autor:

teccilla

Opinię dodano: 2010-10-13 15:56:54
Opinia o Oriflame Elvie woda toaletowa 50 ml
kobiecość
Zdecydowałam sie ostatnio ta tańszą wodę toaletowa i wybralam Oriflame Elvie. Jestem zachwycona. Zapach jest niezwykły, codziennie rano poprawia mi humor. Cenna jak za tą jakosc jest mała, kupilam ją w promocji za niecale 40zl.

Plusy

  • - cena
  • - przyjemny zapach
  • - świetna jakość

Minusy

  • - słaba trwałość