Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies .

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

cokupic.pl Opinie Sprzęt RTV Telewizory Telewizory LED SAMSUNG UE32F5000O
SAMSUNG UE32F5000O
88% osób poleca
12% osób nie poleca

SAMSUNG UE32F5000O

Producent: Samsung

4.31/5

Średnia ocena
według 16 opinii

Produkt rekomendowany

ckRank - Bardzo dobry

Najtańsza oferta

1059,67

Kup ten produkt na Ceneo

Kup ten produkt na Allegro

Opinie użytkowników

Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Gość
Opinię dodano: 2013-07-03 07:25:41
Opinia o SAMSUNG UE32F5000O
Dobry produkt za rozsądną cenę.ZA 1200 zł co można oczekiwać więcej.Ładny i wyraźny obraz, łatwość w użytkowaniu. Telewizor do małego pokoju - polecam.

Plusy

  • - cena
  • - dobra rozdzielczość
  • - ostry i wyraźny obraz
  • - łatwość w użytkowaniu

Minusy

  • - brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Manfred
Opinię dodano: 2013-09-25 16:39:26
Opinia o SAMSUNG UE32F5000O
Telewizor spełnia moje wymagania. Jakość odbioru - doskonała. Polecam wszystkim którzy nie potrzebują zbędnych "bajerów"

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Wojtek
Opinię dodano: 2013-11-27 14:36:45
Opinia o SAMSUNG UE32F5000O
Telewizor w porządku. Mam go od tygodnia i nie mam z nim żadnych problemów, działa jak powinien. Idealny nie jest, ale za tą cenę to niesamowicie uczciwa propozycja. Mogę śmiało polecić.

Plusy

  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • - słaba jakość wykonania
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2012-06-15 01:31:00

od: 1059,67

Opinia o SAMSUNG UE32F5000O
Polecam
Telewizor użytkuję od paru dni w sypialni. Wpełni zasługuje na uznanie, mam porównanie do mniejszego leda sharpa, którego miałem przez pare miesięcy. Źródło sygnału analogowy kablowy oraz cyfrowy naziemny. Telewizor jest godny polecenia, począwszy od jakości obrazu, przez sterowanie, w przypadku zawieszenia na ścianie jak u mnie mozliwośc sterowania od spodu tv (mini joystickiem),po dźwięk, który jest naprawdę przyzwoity, no chyba że wszyscy piszący opinie są ekspertami muzycznymi. Natomiast dla normalnego człowieka dźwięk jest ok. Ponadto tv ma wiele ustawień obrazu, dźwięku i innych parametrów. Dobrze odtwarza filmy, nie wiem jak z napisami, nie sprawdzałem. Jedynie mam zastrzeżenia do pracochłonności przy sortowaniu kanałów, jednak to wykonuje się tylko raz na jakiś czas przy wyszukiwaniu, dlatego przy końcowej ocenie mały minus. Obudowa staranna, matryca odblaskowa bez bad pikseli, grubszy może od innych tv, jednak nie wpływa to na walory uzytkowe a jest jeden plus ma dobre chłodzenie, mała waga. Tylko moge polecić.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2012-08-24 05:40:32

od: 1059,67

Opinia o SAMSUNG UE32F5000O
Polecam
Telewizor posiadam od ponad tygodnia, zdążyłem już go sprawdzić pod każdym kątem. Obraz bez zastrzeżeń, świetny kontrast i dobre odwzorowanie czerni kolory, po regulacji dość naturalne (jak na LCD). Podświetlenie raczej równomierne (patrząc od dołu, pod kątem widoczne w jednym miejscu "obłoczki" jednak niewidoczne w standardowej pozycji). Dźwięk również jest ok, spodziewałem się najgorszego a wyszło bardzo przyzwoicie. Obudowa - tu jest nieco gorzej, spasowane nie najlepiej, plastik drugiej jakości.
Menu i obsługa intuicyjne. Bezproblemowo czyta filmy z pendrive jednak posiadam jedno zastrzeżenie co do tej funkcji. W przypadku odtwarzania filmów z USB telewizor ma na stałe zaimplementowane dynamiczne oświetlenie, którego nie można wyłączyć (pomimo takiej opcji w Menu). Osobiście mnie to trochę irytuje (przyciemnianie widoczne na napisach). W trybie PC niewielki input lag (przy natywnym 1080p w granicach 15ms) także do gier się nadaje.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2012-11-05 07:20:21

od: 1059,67

Opinia o SAMSUNG UE32F5000O
TV LED Samsung UE32EH5000 listopad 2012
Dobry jest to telewizor, co tu dużo gadać. Działa, a wręcz bardzo dobrze działa. Owszem trzeba go było złożyć, przystosować, ale to, przynajmniej dla mnie przyjemność, poza tym prosto się składa, instaluje, wszystko w instrukcji jest pokazane. Jak w opisach produktu jest napisane, że jest automatyczne wyszukiwanie programów, to tak jest. Naprawdę dobry jest ten telewizor, bez dodatkowych bajerów jak czytnik kard SD, ale nie jakiś skomplikowany, bardzo dobrze działa zwłaszcza jak na cenę - niską. Owszem - polecam, tym bardziej, że sam mam ten telewizor i sprawdza się.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2012-11-23 05:38:13

od: 1059,67

Opinia o SAMSUNG UE32F5000O
Samsung UE32EH500
Za nie duże pieniądze otrzymujemy naprawdę bardzo dobry produkt. Obraz czysty i wyraźny. Dźwięk też OK (korektor, automatyczna regulacja głośności). Odtwarza pliki video w formacie avi,mkv,asf,mp4,3gp,vro,vob,ps,ts. Czyta polskie napisy o rozszerzeniu .txt (wystarczy w opcjach ustawienia napisów przestawić na europa środkowa i wszystko gra).

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

Opinię dodano: 2012-11-12 08:03:48

od: 1059,67

Opinia o SAMSUNG UE32F5000O
Samsung daje radę
Mój wybór padł na ten tv pod dłuższym szukaniu czegoś pod moje wymagania. Potrzebowałem taniego i dobrego. Jest identyczny w jakości wyświetlanego obrazu do TV Smart Samsunga.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

Opinię dodano: 2012-05-25 02:04:18

od: 1059,67

Opinia o SAMSUNG UE32F5000O
Odblaskowa matryca :(
Tak naprawdę to muszę się doczepić tylko do odblaskowej matrycy. Efekt jest taki że lampa nam się będzie pięknie odbijać na ekranie. Gdy telewizor znajdzie się w pomieszczeniu dobrze naświetlonym to również mamy efekt lustra.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

1/5

Opinię dodano: 2013-05-23 10:45:35

od: 1059,67

Opinia o SAMSUNG UE32F5000O
mam ten tv od ok 2 tygodni i ... no właśnie, szukam pomocy. Obraz po ok. 0,5 min. od włączenia wyraźnie ciemnieje i staje się jakby mętny. TV odbiera sygnał analogowy z kablówki. W salonie mam sharpa odbierającego sygnał cyfrowy i obraz jak żyleta. Nie wiem, czy mam cos źle ustawione w tym samsungu czy jest jakiś inny powód. Dodam, że jest to drugi egzemplarz, pierwszy z tego samego powodu wymieniłam w sklepie na następny dzień po zakupie. Ponieważ teraz dzieje się dokładnie to samo winię siebie, a nie odbiornik. Problem w tym że nikt, ani w sklepie, ani w punkcie naprawy, nikt nie potrafi powiedzieć, co robię źle.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

Opinię dodano: 2013-08-19 11:00:35

od: 1059,67

Opinia o SAMSUNG UE32F5000O
W ogólnym rozrachunku za te pieniądze otrzymujemy produkt, który bardzo dobrze spełnia swoje podstawowe funkcje, a jego największą wadą są bardzo słabej jakości plastiki użyte przy jego budowie.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-09-25 14:15:20

od: 1059,67

Opinia o SAMSUNG UE32F5000O
Jest dokładnie takim tv, jaki sobie wymarzyłem - odpowiednio duży i elegancki, z bardzo dobrymi parametrami. Nie mogę się doczekać, aż podepnę pod niego konsolę

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-05-06 12:00:32

od: 1059,67

Opinia o SAMSUNG UE32F5000O
Jak na swoją cenę telewizor sprawia się wyśmienicie. Używamy go w domu do oglądania telewizji z dekodera CP i filmów z USB. Mam jednak pewne zastrzeżenie do tej drugiej funkcjonalności - tv zdaje się odczytywać napisy tylko w formacie SRT. Konwertowanie ich jest nieco uciążliwe.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

3/5

Opinię dodano: 2013-08-21 22:45:22

od: 1059,67

Opinia o SAMSUNG UE32F5000O
jest to jednak telewizor z serii 5, niby wszystko fajnie, ale mam wrazenie ze niedoskonalosci technologii obrazu sa nadrabiane przejaskrawieniem obrazu - jest mocniej podswietlony. Porownujac go z seria 6,ktora nie jest az tak duzo drozsza, to widze ze obraz jest wyraznie mniej ostry, wyglada jakby ktos lampa z tylu podswietlal obraz, wzrok sie meczy patrzac na niego. starsze modele lcd jak b650 maja obraz duzo lepszy.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-02-22 05:38:30

od: 1059,67

Opinia o SAMSUNG UE32F5000O
niezła klasa
można jednoczesnie podpiąć sygnał anlogowy i cyfrowy i tuner go przeszuka.Obraz- analog tragedi niema , cyfrowy super, cyfrowy fullhd z satelty bajka.Podobniez sygnałem z dvd blueraya - bajka z dvd na kablu euro (jeśli ktoś ma takowy ) średnio- rozdzielczość juz nie ta. Sporo funkcji ustawienia indywidulanych parametrów obrazu i dźwięku dla różnych źródeł, mimo to przyjazne menu.Filmy z napisami z usb u mnie dysk 750Gb bez problemu.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

Opinię dodano: 2013-07-01 17:45:04

od: 1059,67

Opinia o SAMSUNG UE32F5000O
Telewizor idealny do pokoju nastolatki. Ładny design. Kolory - przynajmniej dla mnie w HD ok ale poza tym trochę przejaskrawione (zresztą jak to w Samsungu - tylu zwolenników co przeciwników). Dźwięk niestety prawie pozbawiony basów. Nie mniej uważam że stosunek jakości do ceny jest dość dobry i zakup tego telewizora mogę polecić.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak