Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies .

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

cokupic.pl Opinie Sprzęt AGD AGD wolnostojące Lodówki Samsung RL58GPGIH
Samsung RL58GPGIH
82% osób poleca
18% osób nie poleca

Samsung RL58GPGIH

Producent: Samsung

4.18/5

Średnia ocena
według 17 opinii

Produkt rekomendowany

ckRank - Bardzo dobry

Najtańsza oferta

2649,00

Kup ten produkt na Ceneo

Kup ten produkt na Allegro

Opinie użytkowników

Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Dariusz
Opinię dodano: 2015-07-29 10:13:37
Opinia o Samsung RL58GPGIH
użytkuję lodówkę dopiero od dwóch tygodni ale jak do tej pory rewelacja ,bardzo cicha dobrze chłodzi i w zasadzie wszystkie parametry wskazane przez wytwórcę się pokrywają z rzeczywistością towar godny polecenia

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Aleksandra
Opinię dodano: 2013-11-15 16:18:38
Opinia o Samsung RL58GPGIH
Bardzo dobra lodówka, funkcyjna, przestronna,pojemna zamrażarka, pojemnik na kostki lodu super tak jak i pojemnik na chłodzoną wodę. Bardzo cicho pracuje, Funkcja alarmu przy nie zamkniętych drzwiach po wyżej 2 min. przydatna zwłaszcza kiedy w domu są dzieci. Minusów na razie nie widzę. Polecam wszystkim

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

piltom
Autor:

piltom

Opinię dodano: 2012-06-22 09:24:38
Opinia o Samsung RL58GPGIH
Samsung RL58GPGIH
Mam tą lodówkę niecały miesiąc i jak dla mnie rewelacja. Pracuje cicho, jest bardzo pojemna, temperaturę trzyma dobrze, kostkarka to nie żadna ściema - naprawdę to działa. Kolor i ogólnie wygląd jak dla mnie extra. Funkcjonalność półek wg. mnie bez zastrzeżeń, gdyby nie pojemnik na wodę (który można wyjąć) byłaby cała półka na wysokie butelki i inne opakowania - coś za coś. Mały problem jest z wkładaniem i wyjmowaniem półek - trzeba trochę pokombinować. Posiadam ją krótko i odpukać działa bezproblemowo. Co do bezawaryjności to się wypowiem ale najwcześniej po roku użytkowania.

Plusy

  • - atrakcyjny design
  • - energooszczędność
  • - cicha praca
  • - bezproblemowe działanie
  • - świetnie utrzymuje temperaturę

Minusy

  • brak
Ocena:

1/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Gość
Opinię dodano: 2015-01-28 15:28:50
Opinia o Samsung RL58GPGIH
kiepski chińsko-koreański sprzęt, wiem, bo już 2 razy reklamowałam a za pozytywne opinie firma po prostu płaci kasę... he he he, marketing to mają dobry słyszałam...

Plusy

  • - atrakcyjny design
  • - standardowe rozplanowanie półek
  • - sporo ustawień chłodzenia

Minusy

  • - kiepska konstrukcja
  • - hałaśliwość
  • - niewytrzymałość półek
  • - słabość mrożenia
  • - awaryjność
Ocena:

5/5

agito_pl_wyprz
Opinię dodano: 2012-04-14 00:08:57
Opinia o Samsung RL58GPGIH
Samsung RL 58 GPGIH
Bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Genialny filtr brita na drzwiach oraz kostkarka do lodu w zamrażarce (NAPRAWDĘ DZIAŁA!). Ograniczone możliwości przechowywania wysokich opakowań np. butelek. Bardzo rozsądnie rozmieszczone oświetlenie.

Plusy

  • - atrakcyjny design
  • - energooszczędność
  • - cicha praca
  • - bezproblemowe działanie
  • - świetnie utrzymuje temperaturę

Minusy

  • - ograniczona funkcjonalność półek
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2012-08-24 05:40:42

od: 2649,00

Opinia o Samsung RL58GPGIH
Samsung RL58GPGIH
am tę lodówkę niedawno i jak dla mnie super. Kolor i ogólnie wygląd jak dla mnie extra. Jak prawdziwy Samsung piękny wygląd a w środku cacuszko!!! Kupiłem ją , za bardzo dobrą cenę (trafiłem na fajne promocje w Electro.Pl) - łącznie z przedłużoną gwarancją na 5 lat i darmowym dowozem za 2750 zł. Pracuje cicho, jest bardzo pojemna, temperaturę po włączeniu "ustaliła" bardzo szybko i trzyma dobrze. Kostkarka wprawdzie "ręczna" ale naprawdę działa świetnie - szybko zamraża i kostki wypadają do pojemnika bez problemu !!!. Funkcjonalność półek wg. mnie dobra, ale są pewne trudności z wyjmowaniem półek - trzeba trochę pokombinować!, Wprawdzie się ich nie zmienia co chwilę :) Pojemnik na wodę (który można dość łatwo wyjąć) funkcjonalny - na takie upały jak mamy - super!!!. Posiadam ją krótko więc co do bezawaryjności to się wypowiem ale najwcześniej po roku użytkowania :).M

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2012-11-02 08:13:37

od: 2649,00

Opinia o Samsung RL58GPGIH
Lodówka Samsung RL58GPGIH
Lodówkę posiadam od 2 tygodni, zakupiłam w sklepie internetowym Electro.pl, niestety dostawa pod moja nieobecność, lodówka przyszła zapakowana tylko w folie i styropian bez kartonu, i niestety bok drzwi wgnieciony. Co do wyglądu kolor super ciemny grafit, kostkarka do lodu super sprawa, kostki bez problemu wyskakują, a pod spodem półeczka umoąliwia zrobieniu zapasu lodu. Dystrybutor wody, bardzo przydatna rzecz, czy kapie?? hmm po nalaniu wody kilka kropel jeszcze spadnie, ale nie zalewa kuchni :). Kolejna rzecz to praca lodówki, muszę przyznać że troche głośno chodzi, i wydaje mnie i mężowi że dość często się załącza. Bardzo przydatna rzecz to tez półka na napoje, zawsze mi brakowało w starej lodówce.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-06-01 12:15:22

od: 2649,00

Opinia o Samsung RL58GPGIH
Posiadam tę lodówkę dwa miesiące i jestem z niej bardzo zadowolona. Temperatura się nie zmienia i dobrze chłodzi, ( produkty trzymają dłużej świeżość). Jedyny problem to trudność z wyjęciem półek z lodówki. Pojemnik na wodę jest bardzo funkcjonalny i na chłodne dni doskonały. Dla niższych osób może być uciążliwe wlewanie wody do pojemnika, bo wlew do pojemnika jest wysoko. Kostkarka spełnia swoją funkcję i kostki lodu bez problemu wypadają z pojemnika. DO zamrażarki nie mam żadnych zastrzeżeń. Jeżeli chodzi o głośną pracę to nie przeszkadza mi na tyle, żebym uważała to za wadę.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

Opinię dodano: 2013-07-07 16:45:24

od: 2649,00

Opinia o Samsung RL58GPGIH
ogólnie lodówka jest godna polecenia, fajne rozwiązania ma i jest cicha łatwa w czyszczeniu pólki na butelki super. Ja miałem tylko jeden problem z nią od początku tzn. z przymrazaniem produktów połozonych przy ściance tylnej lodówki. Tylko ten problem okazał sie pikusuem przy tym jak chciałem zgłosic reklamację w firmie samsung to była prawdziwa makabra!!! Papierów trzeba było miec zebranych więcej niż zeznań podatkowych z kilku lat, Doładowań telefonu tyleż samo a cierpliwości i samozaparcia nie zliczę na ponad 1,5 miesiące prób kontaktu. Na koniec pojawił się miły serwisant i oznajmił że nic nie poradzi, Także uznałem że musze sobie sam z tym poradzić ale wyciagne nauczke z zakupowania jakich kolwiek produktów samsung

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

Opinię dodano: 2013-10-09 10:15:07

od: 2649,00

Opinia o Samsung RL58GPGIH
Sprzęt jest od 2 tygodni, trudno w tym momencie ocenić.Po 200cm Electroluxie, który już się wysłużył, były obawy, że 192cm to troszkę za mało. Chłodziarka i zamrażalnik są bardzo pojemne, fajny pomysł z kostkarką w zamrażalniku. Oświetlenie chłodziarki jest ok. no i komora świeżości też się sprawdza. Wędlina w pojemnikach nie wysycha, a warzywa są świeże. Trzeba uważać na dystrybutor wody, bo nawet jak jest zablokowany, to po ściance skapuje woda i zbiera się w rowku. Przed otwarciem drzwi chłodziarki należy wytrzeć rowek, w którym zbiera się woda, inaczej jest zachlapana podłoga.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-11-14 10:30:13

od: 2649,00

Opinia o Samsung RL58GPGIH
Ładna cicha , przestrzenna lodówka, dobre wykończenie. Bardzo dobrze zabezpieczona do transportu. Czytelny wyświetlacz, łatwe sterowanie.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

Opinię dodano: 2013-07-02 00:00:05

od: 2649,00

Opinia o Samsung RL58GPGIH
Mam od niedawna więc nie mogę się wypowiedzieć o awaryjności ale lodówka super. Zaskoczyła mnie kostkarka - działa świetnie. Szybko zamraża. Oświetlenie boczne led świetne - w środku jest jasno i dobrze widać wszystkie produkty włożone do środka. Dystrybutor na wodę łatwy do wyjęcia - super sprawa na gorące dni. Jakość wykonania bardzo dobra.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2013-07-12 11:15:09

od: 2649,00

Opinia o Samsung RL58GPGIH
Lodówka wygląda bardzo elegancko - stalowa obudowa idealnie komponuje się z biało-szarą kuchnią. Lodówka bardzo dobrze utrzymuje temperaturę we wnętrzu, co w połączeniu z klasą A+ sprawia, że naprawdę jest energooszczędna.
Dzięki cienkim ścianką pojemność zarówno chłodziarki , jak i zamrażarki, jest naprawdę duża.
Dodatkową zaletą jest kostkarka twistowa - nie ma problemu z użytkowaniem i lód zawsze jest pod ręką.

Dystrybutor wody (a właściwie zbiornik na wodę) ewidentnie zmniejsza funkcjonalność wnętrza drzwi. Nie uznaję jednak tego za wadę - "coś za coś".

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

Opinię dodano: 2013-08-03 21:00:17

od: 2649,00

Opinia o Samsung RL58GPGIH
Bardzo fajny produkt, Koreanskie firmy prześcignęły już dawno europejskie a i także japończyków. Jakość wykonania bardzo dobra, przydatny niepsujący sie "kostkacz" gdyż jest prosto zbudowany. Problemy miałem z zagospodarowaniem wnętrza nie mieściły się duże butelki, ale to też się udało przezwyciężyć. Zużycie prądu sprawdzałem - śladowe, a wyświetlacz to przydatny bajer. Cena mogłaby być niższa.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

1/5

Opinię dodano: 2013-09-14 17:00:18

od: 2649,00

Opinia o Samsung RL58GPGIH
Podobnie jak przedmówca mam te lodówkę od paru miesięcy niestety spodziewałem się czegoś lepszego w tej cenie około 2500zl.
Lodówka popsuła się po pół roku!!

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

Opinię dodano: 2012-03-30 08:12:10

od: 2649,00

Opinia o Samsung RL58GPGIH
Samsung RL58GPGIH
Mam te lodówkę od paru miesięcy niestety spodziewałem się czegoś lepszego w tej cenie około 2500zl.
Jak prawdziwy samsung piękny wygląd ale jest nad czym pracować działanie pozostawia sporo do życzenia.
Stara lodówka ARDO wypadła zadziwiająco dobrze w porównaniu z tym "cudem" samsunga.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

Opinię dodano: 2012-09-03 04:27:30

od: 2649,00

Opinia o Samsung RL58GPGIH
Samsung RL58GPGIH
Lodówka jest u mnie pierwszy dzień. Zakupiłem ją u siebie w mieście w Media Expercie. Po zapytaniu o rabat cena została obniżona o 150 zł, transport na terenie miasto był za darmo, a wniesienie tylko 10 zł (aktualna promocja). Łącznie zapłaciłem 2550 zł, co uważam za dobrą okazję.
Póki co nie mogę zbyt dużo powiedzieć o eksploatacji, jednak pierwsze wrażenie jest naprawdę dobre. Zaskakuje estetyka i dobra jakość montażu wszystkich elementów. Bardzo praktyczny podajnik do wody z filtrem Brita - choć na początku byłem do niego nastawiony sceptycznie, to jednak teraz widzę że będę go używać. Można się przyczepić do ograniczonej funkcjonalności półeczek na drzwiach ze względu na owy zbiorniczek, jednak nadal można "na drzwiach" postawić dwie butelki 2-litrowe.
Co do hałasu - lodówka pracuje normalnie i słychać ją, ale nie jest to żaden przerażający czy denerwujący odgłos. Jeżeli ktoś w innych komentarzach na to narzeka, musi być osobą naprawdę wyczuloną na zbyt duże natężenie dźwięku. Poza tym mam osobną kuchnię i na pewno nikomu nie będzie przeszkadzać w nocy... choć gdyby był aneks kuchenny i osoby śpiące w pobliżu, to kto wie...?
Instrukcja obsługi zawiera wszystkie potrzebne informacje.
Generalnie póki co same zalety i nie ma się do czego przyczepić.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak