Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies .

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

cokupic.pl Opinie Sprzęt AGD Małe AGD do domu Odkurzacze i akcesoria Odkurzacze Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Zelmer Aquawelt 919.0 ST
94% osób poleca
6% osób nie poleca

Zelmer Aquawelt 919.0 ST

Producent: Zelmer

4.57/5

Średnia ocena
według 269 opinii

Produkt rekomendowany

ckRank - Świetny

Najtańsza oferta

628,67

Kup ten produkt na Ceneo

Kup ten produkt na Allegro

Opinie użytkowników

Ocena:

3/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Marcin
Opinię dodano: 2011-07-10 08:56:27
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Jest ok
Odkurzacz idealny do odkurzania natomiast z praniem dywanów radzi sobie gorzej. Dużą zaletą jest turbo szczotka która zbierze każdy bród i sierść. Wadą jest głośna praca i waga.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - cena
  • - wydajność

Minusy

  • - ciężki
  • - hałaśliwość
Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Gość
Opinię dodano: 2013-03-08 15:12:24
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Jest super, jestem zszokowany o ile lepiej odk. od sarego.
Jedynym minusem jest czyszczenie zbiornika ale dla leniwych worek. Ładnie pierze i wcale nietrzeba się męczyć.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - dobra moc
  • - cena
  • - wydajność
  • - długość przewodu zasilania

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Hubson
Opinię dodano: 2013-07-16 09:36:21
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Na razie wszystko w jak najlepszym porządku. Boje się o serwis Zelmera w przyszłości, bo niestety jest bardzo dużo negatywnych opinii.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - cena

Minusy

  • - ciężki
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Regina
Opinię dodano: 2011-08-14 12:11:01
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Odkurzacz Aquawelt 919,0 ST
Bardzo fajny odkurzacz piorący, polecam do domowego użytku, piorę dywany,tapczany, pufy, tapicerkę w aucie. Turboszczotka super ściąga włosy z dywanów. Łatwy w obsłudze, duży zestaw akcesoriów, przyjazny dla alergików.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - cena

Minusy

  • - hałaśliwość
Ocena:

4/5

julkacz1
Autor:

julkacz1

Opinię dodano: 2011-07-20 00:19:38
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Sprawdza się w małym mieszkaniu.
Jak na początek to odkurzacz spisuje się dobrze na małych dywanikach. Mógłby mieć większy zbiornik na wodę,bo przy większej powierzchni prania dywanu uciążliwa jest ciągła wymiana wody.

Nie ma się co dziwić w końcu jest to 2w1 pierze i odkurza jak dla mnie to jest super kombajn.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - lekkość
  • - cicha praca
  • - cena

Minusy

  • - mało wydajny
Ocena:

5/5

klient_sklepu_RTV_Euro_AGD
Autor: Klient sklepu RTV Euro AGD
Opinię dodano: 2012-01-18 14:36:00
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Zelmer Aquawelt 919.0 ST
super odkurza, super pierze - wykładziny dywanowe oraz meble tapicerowane, wymiary jak na odkurzacz piorący małe (w porównaniu z innymi odkurzaczami piorącymi) Turbo szczotka po prostu rewelacja.Gorąco polecam

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - dobra moc
  • - cena
  • - wydajność

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: artur
Opinię dodano: 2012-03-05 10:05:06
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
znakomity produkt
Bardzo dobry odkurzacz, wysokiej jakości, spełniający moje oczekiwania.
Idealny dla alergików.Znakomitą częścią odkurzacza jest turbo szczotka.Odkurzacz o dużej mocy co pozwala dokładnie sprzątać.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - cicha praca
  • - cena
  • - wydajność

Minusy

  • - ciężki
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Janusz
Opinię dodano: 2012-12-03 21:20:17
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Rewelacja
Polecam. Nie odbiega wcale od produktów typu rainbow i jest 10 x tańszy. Podsumowując za cenę odkurzaczy Reinbow możemy kupić 10 sztuk - Zelmer Aquawelt 919.0 ST ytym samym przedłużamy jego gwarancję na 40 lat. Polecam

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - cicha praca
  • - cena
  • - wydajność

Minusy

  • - ciężki
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Gość
Opinię dodano: 2012-12-02 15:12:41
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
dobry produkt za niewielkie pieniądze zdecydowanie polecam sprawdził się jako piorący i odkurzający nawet na jasnym wełnianym dywanie

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - cena
  • - wydajność

Minusy

  • - ciężki
Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: aga
Opinię dodano: 2013-03-12 11:10:18
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Trochę duży i głośny ale ma moc, dobrze odkurza, z praniem też nie ma problemów, łatwy w obsłudze. Polecam, za tą cenę się opłaca.

Plusy

  • - energooszczędność
  • - dobra moc
  • - cena
  • - wydajność
  • - długość przewodu zasilania

Minusy

  • - ciężki
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Daga
Opinię dodano: 2013-03-23 11:03:20
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Bardzo dobry sprzęt do codziennego użytku w domu i do prania od czasu do czasu.
Bardzo dobry odkurzacz do mieszkań i domów. My kupiliśmy go do mieszkania w bloku z myślą o codziennym sprzątaniu i przepraniu wykładzin i tapicerki meblowej od czasu do czasu. Odkurza świetnie, worek starcza na długi czas, a moc ssania jest bardzo dobra i do końca worka niezmienna. Pranie wymaga trochę zabawy ze sprzętem, bo akcesoriów jest sporo, ale jak już się to wszystko zamontuje, to obsługa jest banalna. I pierze skutecznie, wyciąga dobrze wodę. Praliśmy kanapę i jest jak nowa. Naprawdę warto.
Minus to z pewnością waga - jest dość ciężki, ale zawiera w sobie mnóstwo pojemników, filtrów itp. więc taki być musi. Jest większy, niż zwykłe odkurzacze, ale bez przesady - trzymamy go w szafie w przedpokoju. Drugi minus to hałas. Jest dość głośny. Ale moc ma naprawdę dobrą, więc coś za coś.
Podsumowując - jeśli ktoś szuka dobrego odkurzacza piorącego w dobrej cenie, to powinien go brać bez dwóch zdań.

Plusy

  • - dobra moc
  • - cena
  • - wydajność
  • - długość przewodu zasilania

Minusy

  • - ciężki
  • - hałaśliwość
Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Adi
Opinię dodano: 2013-03-25 11:54:43
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Działa fajnie, bogaty osprzęt pozwalający na dobór szczotki do odkurzanej powierzchni. Funkcję prania należy raczej traktować jak dodatek. Ale bardzo dobrze spisuje się przy odkurzniu bezworkowym z filtrem wodnym. Zbiera czy raczej zatrzymuje zdecydowanie wiącej zanieczyszczeń niż przy odkurzaniu z workiem.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - wydajność

Minusy

  • - ciężki
  • - hałaśliwość
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Beata
Opinię dodano: 2013-04-18 10:35:30
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Odkurzacz super. Duża moc ssania, możliwość regulacji. Polecam do dywanów i wykładzin. Dużo końcówek. Turbo-szczotka rewela ja sprzątam nią wszystko. Nie czuć kurzu w powietrzu. Trzeba wyczyścić zbiornik na wodą po każdym użyciu (jak w każdym takim odkurzaczu). Trochę duży i głośny. Z funkcji prania jeszcze nie korzystałam. Ogólnie jestem bardzo zadowolona.

Plusy

  • - wydajność

Minusy

  • - ciężki
  • - hałaśliwość
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Gość
Opinię dodano: 2013-04-20 14:44:29
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
bardzo dobry polski wyrób.Używam go od roku,a obecnie zakupiłem go na prezent.Dobra dostępność części zamiennych i serwis.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - lekkość
  • - cena
  • - wydajność

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Kajka
Opinię dodano: 2013-05-05 21:06:40
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Odkurzacz wart polecenia jeżeli mamy na myśli odkurzanie jeżeli mówimy o funkcji prania 3+ .Mnie głownie chodziło o odkurzanie z użyciem wody i tutaj w 100% spełnił moje oczekiwania

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - wydajność

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Gość
Opinię dodano: 2013-05-11 13:23:16
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Sprzęt jest dobry cena oczywiście też jestem zadowolony nie nastręcza większych trudności przy obsłudze jeżeli ktoś chciałby kupić to polecam

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - cicha praca
  • - cena
  • - wydajność

Minusy

  • brak
Ocena:

3/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Gość
Opinię dodano: 2013-05-14 08:42:02
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
NIe polecam za te pieniadze.
Za duży... słaba wydajność podczas prania. Jak dla mnie przereklamowany. Kupiłam bo myślałam że zelmer to dobra firma, może i tak ale ten produkt słaby.

Plusy

  • brak

Minusy

  • - ciężki
  • - hałaśliwość
  • - trudność użycia
  • - mało wydajny
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: ana
Opinię dodano: 2013-05-24 16:17:37
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Za taką cenę myślę że nie ma nic lepszego na rynku.
Odkurzacz się sprawdził w 100%.
Pranie w wykonaniu tego odkurzacza jest na 5+.
Polecam zakup.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - energooszczędność
  • - dobra moc
  • - cena
  • - wydajność

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Alicja Straszak
Opinię dodano: 2013-05-30 09:40:01
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
produkt super, cena super, wogóle super... bardzo łatwy w obsłudze... szybkość w przygotowaniu do prania... naprawdę za tą cenę warto w porównaniu do konkurentów...

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - energooszczędność
  • - cicha praca
  • - dobra moc
  • - cena
  • - wydajność
  • - długość przewodu zasilania

Minusy

  • - ciężki
Ocena:

5/5

krzysztof_yy3
Opinię dodano: 2013-05-31 08:25:14
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Smiało polecam
Bardzo dobry,doskonale pierze dywany,nie widzę różnicy pomiędzy dużo droższymi odkurzaczami.Niski pobór mocy,doskonałe wykonanie i bogaty osprzęt.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - lekkość
  • - cicha praca
  • - cena
  • - wydajność

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Gość
Opinię dodano: 2013-07-03 16:59:57
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Bardzo dobry, no i polski z Polski :)
Naprawdę doskonały produkt. Używam go codziennie (sierść mojego kota ;P) więc doskonale pasuje mi, że posiada filtr wodny i mnóstwo akcesoriów. W końcu odkurzyłem też porządnie auto :)

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - lekkość
  • - wydajność

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Gość
Opinię dodano: 2013-07-04 08:13:16
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Ten odkurzacz to rewelacja. Bardzo prosty w obsłudze i super wydajny. Funkcja prania dywanów działa i dywany wyglądają jak nowe. Polecam.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - dobra moc
  • - cena
  • - wydajność
  • - długość przewodu zasilania

Minusy

  • - ciężki
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Karolina Chmielewska
Opinię dodano: 2013-07-08 14:03:41
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
polecam z uwagi na jakość wykonania, przemyślane udogodnienia, minus to białe boki na których widać najmniejsze otarcia.

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Justyna
Opinię dodano: 2013-07-12 09:14:22
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
polecam odkurzacz duza moc ssaia nawet bez turbo szczotki pranie wygodne i daje efekty minus za gabaryty i wagę po dolaniu wody do zbiornika jest ciężki do codziennego odkurzania w domu może być dla wielu osób trudny w użytkowaniu

Plusy

  • - stosunek jakości do ceny

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Maria
Opinię dodano: 2013-07-12 09:17:01
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Super odkurzacz. Dobrze pierze, wykładziny są dobrze wyprane. Łatwy w obsłudze. Mogła by być lepsza jakość wykonania nad niektórymi elementami ! Super cena ;) Polecam :)

Plusy

  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd
  • - Łatwa obsługa

Minusy

  • - słaba jakość wykonania
  • - Jest trzochę ciężki
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Wojciech
Opinię dodano: 2013-07-20 12:29:36
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Świetny odkurzacz do sprzątania na mokro i sucho. Końcówek tyle, że każdemu dogodzi. Łatwo go konfigurować. Wyczerpująca instrukcja nawet dla laika. Polecam. W tej cenie najlepszy.

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • - Nie widzę
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Edyta
Opinię dodano: 2013-09-12 11:30:57
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Odkurzacz jest rewelacyjny. Bardzo dobrze i dokładnie dopiera wszystko. Ma bardzo dużo ssawek, końcówek i gażetów, jest bardzo łątwy w obsłudze, polecam serdecznie

Plusy

  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Edyta
Opinię dodano: 2013-09-18 20:08:28
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Produkt w tej cenie jest ok,ma duzo dodatkow.Spelnia oczekiwania gwarancja 4 lata bardzo dobry zakup jestem zadowolony.Polecam.

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Małgorzata Kąs-Zając
Opinię dodano: 2013-08-14 10:00:16
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Super produkt. Spełnił moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Zdecydowanie polecam sprzedawcę:)OK!

Plusy

  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Konrad
Opinię dodano: 2014-01-27 15:01:40
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Odkurzacz godny polecenia ,mocy wystarcz,turboszczotka działa dobrze(choć na gęstym włosie średnio) prać nie prałem (jeszcze) .Musicie się przyzwyczaić do dużych gabarytów i dezynfekcji pojemnika (jak to woda zwyczajnie śmierdzi jeśli tego nie zrobimy)

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • - wielkość
  • - waga
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Piotr
Opinię dodano: 2014-01-28 16:16:20
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
bardzo zadowala duzy asortyment roznych akcesoriow dodanych do odkurzacza i sam odkurzacz tez jest ok.

Plusy

  • - spełnia oczekiwania

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Agnieszka
Opinię dodano: 2014-02-06 13:47:39
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Odkurzacz super, ładnie wygląda, raczej nie drogi :) Praktyczne worki papierowe ale safbag. Polecam !

Plusy

  • - cena
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Waldemar
Opinię dodano: 2014-02-12 19:16:56
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Odkurzacz głośny, rura rozłącza się w trakcie odkurzania i uderza w nogę,niewielki pojemnik na płyn piorący, jest sporo mycia po praniu to minusy,plusem jest to że w tej cenie niemal nie ma konkurencji a można dokupić części i filtry bez żadnego problemu. I co jest najważniejsze działa całkiem sprawnie, więc można go polecić.

Plusy

  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - dostępność części zamiennych
  • - spełnia oczekiwania

Minusy

  • - słaba jakość wykonania
Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Mariusz
Opinię dodano: 2014-02-14 15:15:09
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Produkt spełnia moje oczekiwania. Myślę, że cena jest dopasowana do produktu. Polecam przyszłym chętnym na zakup

Plusy

  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • - słaba jakość wykonania
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Marcin
Opinię dodano: 2014-02-17 18:52:01
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
solidny ,materiały użyte dobrej jakości nowoczesny wygląd , ładnie wykonany no może trochę zbyt ciężki

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Wojciech Guziak
Opinię dodano: 2014-03-01 10:17:11
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
jest w porządku, godny polecenia no i przede wszystkim polski a ja popieram polski przemysł, łatwość części zamiennych

Plusy

  • - cena
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Rafał
Opinię dodano: 2014-02-26 15:56:49
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
najlepszy zakup AGD w ostatnim czasie polecam
super odkurzanie , pranie i czyszczenie
to ze jest duży jest plusem , bo świadczy o tym ze producent nie oszczędzał na wielkości i jakości części

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Martyna
Opinię dodano: 2014-03-06 16:31:43
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Dobry wybór, ponieważ spełnia nasze oczekiwania. Chcieliśmy kupić odkurzacz piorący w rozsądniej cenie i dlatego wybraliśmy Zelmera. Jest wykonany z dobrych materialów i jest polskim produktem. W zestawie jest dużó końcówek,a najlepsza jest turboszczotka, którą można bez większegi wysiłku odkurzyć dobrze dywan, zwłaszcza z włosów, czy sierści. Wysiłek jednak trzeba włożyć w podnoszenie odkurzacza, bo jest dość ciężki, ale przecież nie trzeba go cały czas dźwigać, ma kółka. Z praktyki widzę, że nie jeśli ktoś szuka odkurzacza do codziennego odkurzania, to może być niezadowolony,bo po pierwsze, jest dość duży i cieżki, i po drugie, odkurzając 'na wodę' trzeba wlać, odkurzyć i wylać, po czym dokładnie umyć części (jeśli o sprzęt mamy zamiar dbać). Trzeba więc mieć dłuższą chwilę. Praliśmy nim wydany i kanapę i z efektów jesteśmy zadowoleni. Choć trudne plamy z kanapy nie zeszły, ale może to "wina" płynów (zelmerowskie, te które są w zestawie). Wypróbujemy następnym razem inne środki dla porównania. Technicznie, zabieg prania jest bardzo prosty i szybki. Nie trzeba trzeć, szrpać się, jak w przypadku szczotki na kiju.Podsumowując my jestemy zadowoleni z ZELMERA AQUAWELT 919.0 ST, bo: odkurza dobrze i dokładnie, oraz ładnie i szybko pierze. Przy odkurzaniu nie pozostawia nieprzyjemnego zapachu. Cena bardzo nas satysfakcjonuje i wiemy, że w każdej chwili części zamienne i serwis mamy pod ręką. Polecamy rodzinom, które mają trochę miejsca w schowku na przechowywanie tego odkurzacza, a chcą by w domu było czysto, zwłasza jeśli są dzieci, czy zwierzęta.

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd
  • - dobrze, szybko pierze
  • - dokładnie odkurza (bo,turboszczotka)

Minusy

  • - waga
  • - wielkość (bo,przechowywanie)
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Artur
Opinię dodano: 2014-03-11 14:52:37
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
odkurzacz sprawuje się dobrze. jako polska myśl techniczna - jest odpowiednio za duży.
jak do tej pory bez zarzutu.

Plusy

  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Allegrowicz
Opinię dodano: 2014-03-13 11:58:05
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Odkurzacz jak na razie sprawdza się rewelacyjnie. Jeszcze nie korzystałem z funkcji prania, ale niebawem pewnie z niej skorzystam. Pozdrawiam

Plusy

  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • - słaba jakość wykonania
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Monika
Opinię dodano: 2014-03-17 19:30:40
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Bardzo dobrze pierze dywany. Po wypraniu są one prawie suche. Bardzo gorąco polecam ten produkt. Osobiście jestem zadowolona.

Plusy

  • brak

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Leszek
Opinię dodano: 2014-03-19 22:33:00
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Produkt jest OK / jak narazie / .Zobaczymy po dluzszej eksploatacji czy jest maloawaryjny . Mogly miec troche mniej decybeli, Jak dotad jestem zadowolony . W mieszkaniu nie kurzy , uzywam filtra wodnego.Turboszczotka jest dobrym dozwiazaniem technicznym .

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Aleksandra
Opinię dodano: 2014-03-25 20:05:26
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
polecam,odkurzanie tym sprzętem to czysta przyjemność a turboszczotka czyni cuda,dywan wygląda jak nowy

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Piotr
Opinię dodano: 2014-03-26 16:52:53
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Odkurzacz wart polecenia. Dobrze odkurza. Posiada dużo funkcji jak i dodatkowych akcesoriów. Trochę duży ale to szczegół.

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Kasia
Opinię dodano: 2014-03-28 19:30:12
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Odkurzacz jest duży i masywny trochę ciężki ale odkurza bardzo dokładnie.Ma bardzo wiele funkcji. Ogólnie spok. :D

Plusy

  • - spełnia oczekiwania

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Wosik
Opinię dodano: 2014-03-31 22:42:24
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
produkt jest bardzo dobry jestem zadowolony z zakupu jak i z ceny polecam ten odkurzacz jest bardzo dobry no i ta turbo szczotka rewelacja poleczm

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Piotr
Opinię dodano: 2014-04-16 10:54:18
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Do zastosowań domowych idealny odkurzacz. Jakość wykonania bez zastrzeżeń, ergonomiczny, bardzo dużo dodatkowych szczotek i przystawek do czyszczenia. Szczerze polecam!

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Mirosław
Opinię dodano: 2014-04-26 12:24:02
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Polecam goraco, produkt spelnia wszystkie moje oczekiwania, nie jest drogi, ma ciekawy design

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Andrzej
Opinię dodano: 2014-05-05 00:34:39
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Ten odkurzacz to jeden z najlepszych zakupów,jest bardzo efektywny,może trochę ciężki ale to maleńki minusik w stosunku do całokształtu!

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Mariusz
Opinię dodano: 2014-03-28 11:01:03
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
jestem zadowolony bardzo dobry sprzęt polecam gorąco uwżam że jest to produkt godny polecenia

Plusy

  • - cena
  • - spełnia oczekiwania

Minusy

  • brak