Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies .

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

cokupic.pl Opinie Sprzęt AGD Małe AGD do domu Odkurzacze i akcesoria Odkurzacze Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Zelmer Aquawelt 919.0 ST
93% osób poleca
7% osób nie poleca

Zelmer Aquawelt 919.0 ST

Producent: Zelmer

4.55/5

Średnia ocena
według 226 opinii

Produkt rekomendowany

ckRank - Świetny

Najtańsza oferta

585,49

Kup ten produkt na Ceneo

Kup ten produkt na Allegro

Opinie użytkowników

Ocena:

3/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Marcin
Opinię dodano: 2011-07-10 08:56:27
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Jest ok
Odkurzacz idealny do odkurzania natomiast z praniem dywanów radzi sobie gorzej. Dużą zaletą jest turbo szczotka która zbierze każdy bród i sierść. Wadą jest głośna praca i waga.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - cena
  • - wydajność

Minusy

  • - ciężki
  • - hałaśliwość
Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Gość
Opinię dodano: 2013-03-08 15:12:24
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Jest super, jestem zszokowany o ile lepiej odk. od sarego.
Jedynym minusem jest czyszczenie zbiornika ale dla leniwych worek. Ładnie pierze i wcale nietrzeba się męczyć.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - dobra moc
  • - cena
  • - wydajność
  • - długość przewodu zasilania

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Hubson
Opinię dodano: 2013-07-16 09:36:21
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Na razie wszystko w jak najlepszym porządku. Boje się o serwis Zelmera w przyszłości, bo niestety jest bardzo dużo negatywnych opinii.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - cena

Minusy

  • - ciężki
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Regina
Opinię dodano: 2011-08-14 12:11:01
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Odkurzacz Aquawelt 919,0 ST
Bardzo fajny odkurzacz piorący, polecam do domowego użytku, piorę dywany,tapczany, pufy, tapicerkę w aucie. Turboszczotka super ściąga włosy z dywanów. Łatwy w obsłudze, duży zestaw akcesoriów, przyjazny dla alergików.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - cena

Minusy

  • - hałaśliwość
Ocena:

4/5

julkacz1
Autor:

julkacz1

Opinię dodano: 2011-07-20 00:19:38
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Sprawdza się w małym mieszkaniu.
Jak na początek to odkurzacz spisuje się dobrze na małych dywanikach. Mógłby mieć większy zbiornik na wodę,bo przy większej powierzchni prania dywanu uciążliwa jest ciągła wymiana wody.

Nie ma się co dziwić w końcu jest to 2w1 pierze i odkurza jak dla mnie to jest super kombajn.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - lekkość
  • - cicha praca
  • - cena

Minusy

  • - mało wydajny
Ocena:

5/5

klient_sklepu_RTV_Euro_AGD
Autor: Klient sklepu RTV Euro AGD
Opinię dodano: 2012-01-18 14:36:00
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Zelmer Aquawelt 919.0 ST
super odkurza, super pierze - wykładziny dywanowe oraz meble tapicerowane, wymiary jak na odkurzacz piorący małe (w porównaniu z innymi odkurzaczami piorącymi) Turbo szczotka po prostu rewelacja.Gorąco polecam

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - dobra moc
  • - cena
  • - wydajność

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: artur
Opinię dodano: 2012-03-05 10:05:06
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
znakomity produkt
Bardzo dobry odkurzacz, wysokiej jakości, spełniający moje oczekiwania.
Idealny dla alergików.Znakomitą częścią odkurzacza jest turbo szczotka.Odkurzacz o dużej mocy co pozwala dokładnie sprzątać.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - cicha praca
  • - cena
  • - wydajność

Minusy

  • - ciężki
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Janusz
Opinię dodano: 2012-12-03 21:20:17
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Rewelacja
Polecam. Nie odbiega wcale od produktów typu rainbow i jest 10 x tańszy. Podsumowując za cenę odkurzaczy Reinbow możemy kupić 10 sztuk - Zelmer Aquawelt 919.0 ST ytym samym przedłużamy jego gwarancję na 40 lat. Polecam

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - cicha praca
  • - cena
  • - wydajność

Minusy

  • - ciężki
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Gość
Opinię dodano: 2012-12-02 15:12:41
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
dobry produkt za niewielkie pieniądze zdecydowanie polecam sprawdził się jako piorący i odkurzający nawet na jasnym wełnianym dywanie

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - cena
  • - wydajność

Minusy

  • - ciężki
Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: aga
Opinię dodano: 2013-03-12 11:10:18
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Trochę duży i głośny ale ma moc, dobrze odkurza, z praniem też nie ma problemów, łatwy w obsłudze. Polecam, za tą cenę się opłaca.

Plusy

  • - energooszczędność
  • - dobra moc
  • - cena
  • - wydajność
  • - długość przewodu zasilania

Minusy

  • - ciężki
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Daga
Opinię dodano: 2013-03-23 11:03:20
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Bardzo dobry sprzęt do codziennego użytku w domu i do prania od czasu do czasu.
Bardzo dobry odkurzacz do mieszkań i domów. My kupiliśmy go do mieszkania w bloku z myślą o codziennym sprzątaniu i przepraniu wykładzin i tapicerki meblowej od czasu do czasu. Odkurza świetnie, worek starcza na długi czas, a moc ssania jest bardzo dobra i do końca worka niezmienna. Pranie wymaga trochę zabawy ze sprzętem, bo akcesoriów jest sporo, ale jak już się to wszystko zamontuje, to obsługa jest banalna. I pierze skutecznie, wyciąga dobrze wodę. Praliśmy kanapę i jest jak nowa. Naprawdę warto.
Minus to z pewnością waga - jest dość ciężki, ale zawiera w sobie mnóstwo pojemników, filtrów itp. więc taki być musi. Jest większy, niż zwykłe odkurzacze, ale bez przesady - trzymamy go w szafie w przedpokoju. Drugi minus to hałas. Jest dość głośny. Ale moc ma naprawdę dobrą, więc coś za coś.
Podsumowując - jeśli ktoś szuka dobrego odkurzacza piorącego w dobrej cenie, to powinien go brać bez dwóch zdań.

Plusy

  • - dobra moc
  • - cena
  • - wydajność
  • - długość przewodu zasilania

Minusy

  • - ciężki
  • - hałaśliwość
Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Adi
Opinię dodano: 2013-03-25 11:54:43
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Działa fajnie, bogaty osprzęt pozwalający na dobór szczotki do odkurzanej powierzchni. Funkcję prania należy raczej traktować jak dodatek. Ale bardzo dobrze spisuje się przy odkurzniu bezworkowym z filtrem wodnym. Zbiera czy raczej zatrzymuje zdecydowanie wiącej zanieczyszczeń niż przy odkurzaniu z workiem.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - wydajność

Minusy

  • - ciężki
  • - hałaśliwość
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Beata
Opinię dodano: 2013-04-18 10:35:30
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Odkurzacz super. Duża moc ssania, możliwość regulacji. Polecam do dywanów i wykładzin. Dużo końcówek. Turbo-szczotka rewela ja sprzątam nią wszystko. Nie czuć kurzu w powietrzu. Trzeba wyczyścić zbiornik na wodą po każdym użyciu (jak w każdym takim odkurzaczu). Trochę duży i głośny. Z funkcji prania jeszcze nie korzystałam. Ogólnie jestem bardzo zadowolona.

Plusy

  • - wydajność

Minusy

  • - ciężki
  • - hałaśliwość
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Gość
Opinię dodano: 2013-04-20 14:44:29
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
bardzo dobry polski wyrób.Używam go od roku,a obecnie zakupiłem go na prezent.Dobra dostępność części zamiennych i serwis.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - lekkość
  • - cena
  • - wydajność

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Kajka
Opinię dodano: 2013-05-05 21:06:40
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Odkurzacz wart polecenia jeżeli mamy na myśli odkurzanie jeżeli mówimy o funkcji prania 3+ .Mnie głownie chodziło o odkurzanie z użyciem wody i tutaj w 100% spełnił moje oczekiwania

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - wydajność

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Gość
Opinię dodano: 2013-05-11 13:23:16
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Sprzęt jest dobry cena oczywiście też jestem zadowolony nie nastręcza większych trudności przy obsłudze jeżeli ktoś chciałby kupić to polecam

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - cicha praca
  • - cena
  • - wydajność

Minusy

  • brak
Ocena:

3/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Gość
Opinię dodano: 2013-05-14 08:42:02
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
NIe polecam za te pieniadze.
Za duży... słaba wydajność podczas prania. Jak dla mnie przereklamowany. Kupiłam bo myślałam że zelmer to dobra firma, może i tak ale ten produkt słaby.

Plusy

  • brak

Minusy

  • - ciężki
  • - hałaśliwość
  • - trudność użycia
  • - mało wydajny
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: ana
Opinię dodano: 2013-05-24 16:17:37
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Za taką cenę myślę że nie ma nic lepszego na rynku.
Odkurzacz się sprawdził w 100%.
Pranie w wykonaniu tego odkurzacza jest na 5+.
Polecam zakup.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - energooszczędność
  • - dobra moc
  • - cena
  • - wydajność

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Alicja Straszak
Opinię dodano: 2013-05-30 09:40:01
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
produkt super, cena super, wogóle super... bardzo łatwy w obsłudze... szybkość w przygotowaniu do prania... naprawdę za tą cenę warto w porównaniu do konkurentów...

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - energooszczędność
  • - cicha praca
  • - dobra moc
  • - cena
  • - wydajność
  • - długość przewodu zasilania

Minusy

  • - ciężki
Ocena:

5/5

krzysztof_yy3
Opinię dodano: 2013-05-31 08:25:14
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Smiało polecam
Bardzo dobry,doskonale pierze dywany,nie widzę różnicy pomiędzy dużo droższymi odkurzaczami.Niski pobór mocy,doskonałe wykonanie i bogaty osprzęt.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - lekkość
  • - cicha praca
  • - cena
  • - wydajność

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Gość
Opinię dodano: 2013-07-03 16:59:57
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Bardzo dobry, no i polski z Polski :)
Naprawdę doskonały produkt. Używam go codziennie (sierść mojego kota ;P) więc doskonale pasuje mi, że posiada filtr wodny i mnóstwo akcesoriów. W końcu odkurzyłem też porządnie auto :)

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - lekkość
  • - wydajność

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Gość
Opinię dodano: 2013-07-04 08:13:16
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Ten odkurzacz to rewelacja. Bardzo prosty w obsłudze i super wydajny. Funkcja prania dywanów działa i dywany wyglądają jak nowe. Polecam.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - dobra moc
  • - cena
  • - wydajność
  • - długość przewodu zasilania

Minusy

  • - ciężki
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Karolina Chmielewska
Opinię dodano: 2013-07-08 14:03:41
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
polecam z uwagi na jakość wykonania, przemyślane udogodnienia, minus to białe boki na których widać najmniejsze otarcia.

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Justyna
Opinię dodano: 2013-07-12 09:14:22
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
polecam odkurzacz duza moc ssaia nawet bez turbo szczotki pranie wygodne i daje efekty minus za gabaryty i wagę po dolaniu wody do zbiornika jest ciężki do codziennego odkurzania w domu może być dla wielu osób trudny w użytkowaniu

Plusy

  • - stosunek jakości do ceny

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Maria
Opinię dodano: 2013-07-12 09:17:01
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Super odkurzacz. Dobrze pierze, wykładziny są dobrze wyprane. Łatwy w obsłudze. Mogła by być lepsza jakość wykonania nad niektórymi elementami ! Super cena ;) Polecam :)

Plusy

  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd
  • - Łatwa obsługa

Minusy

  • - słaba jakość wykonania
  • - Jest trzochę ciężki
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Wojciech
Opinię dodano: 2013-07-20 12:29:36
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Świetny odkurzacz do sprzątania na mokro i sucho. Końcówek tyle, że każdemu dogodzi. Łatwo go konfigurować. Wyczerpująca instrukcja nawet dla laika. Polecam. W tej cenie najlepszy.

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • - Nie widzę
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Edyta
Opinię dodano: 2013-09-12 11:30:57
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Odkurzacz jest rewelacyjny. Bardzo dobrze i dokładnie dopiera wszystko. Ma bardzo dużo ssawek, końcówek i gażetów, jest bardzo łątwy w obsłudze, polecam serdecznie

Plusy

  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Edyta
Opinię dodano: 2013-09-18 20:08:28
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Produkt w tej cenie jest ok,ma duzo dodatkow.Spelnia oczekiwania gwarancja 4 lata bardzo dobry zakup jestem zadowolony.Polecam.

Plusy

  • - wysoka jakość wykonania
  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Małgorzata Kąs-Zając
Opinię dodano: 2013-08-14 10:00:16
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Super produkt. Spełnił moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Zdecydowanie polecam sprzedawcę:)OK!

Plusy

  • - cena
  • - stosunek jakości do ceny
  • - spełnia oczekiwania
  • - wygląd

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Renata
Opinię dodano: 2011-05-25 12:03:57
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Super odkurzacz za dobrą cenę
Jestem bardzo zadowolona z urządzenia.Odkurzając korzystam głownie z filtru wodnego(nie ma zaduchu jak przy odkurzaniu odkurzaczem workowym),turboszczotka bardzo ładnie czyści sierść kota z foteli.Siła ssania (czego najbardziej się obawiałam)jest naprawdę duża a nie jak we wcześniejszym odkurzaczu(2400W-a siła ssania nie napisana żeby chyba nie przestraszyć kupujących).Mam także porównanie do Rainbow które jest o wiele droższe a nie odbiega jakością od Zelmera Aquawelt.Duży wybór szczotek.Bardzo długi przewód.Ogółem na 100 metrowym mieszkaniu,zwierzętach i dzieciach-sprawdza się .W samochodzie też się spradził-do prania tapicerki.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - cena
  • - wydajność

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

klient_sklepu_RTV_Euro_AGD
Autor: Klient sklepu RTV Euro AGD
Opinię dodano: 2012-01-14 14:48:57
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Zelmer piorcy
Jako maszyna do prania - miałem w rękach urządzenie kilkukrotnie droższe... Ten zelmer pierze dokładnie tak samo dobrze... Bo wielkiej filozofii w konstruowaniu maszyny do prania nie ma... Ma jednak wady - pojemnik na detergent malutki (1,7 litra to żart - nie wystarczy na dywan 3x2m.). Zbiornik na detergent jest zbyt ciężko dostępny, jeśli jest już taki mało to powinien być wlew na wirzchu! Odsysa w zadowalająco! Niestety przy użyciu małej ssawki trzeba zmniejszać moc, poniważ włancza się blokada przeciążeniowa. I wada największa - brak zabezpieczenia przed spaleniem pompki płynu - jeśli płyn się skończy, a ktos tego nie zauważy to pompka będzie nadal pracować, aż się zatrze!
Jako odkurzacz - moc w porządku. Jest za wielki, za głośny, za ciężki, ma krótki wąż elastyczny - mnie jako odkurzacz wogóle nie interesuje... Od odkurzania mam "małego" boscha 2200W (też z Euro) - silniejszy, cichszy, dużo mniejszy.

Pamiętajmy - jest to jeden z najtańszych użadzeń piorących na ryku!!! Kto spodziewa się cudów, niech kliknie w coś powyżej 2000pln

Polecam produkt jako tanie urządzenie do szybkiego prania dywanów i tapicerek (z samochodem również dobrze sobie radzi)!

Plusy

  • - dobra moc
  • - cena
  • - wydajność

Minusy

  • - ciężki
  • - hałaśliwość
Ocena:

4/5

klient_sklepu_RTV_Euro_AGD
Autor: Klient sklepu RTV Euro AGD
Opinię dodano: 2012-04-18 02:58:30
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Dobry odkurzacz
Do dzisiaj wszystko wporządku. Użytkuję go już 4 miesiące. Niestety nie miałem okazji sprawdzić ja się nim pierze. Dużo końcówek i systemów filtrów. Polecam.

Plusy

  • - dobra moc
  • - wydajność

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Paweł
Opinię dodano: 2010-11-04 12:12:56
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Aquawelt
Mam go miesiąc i jestem bardzo zadowolony z jakości sprzątania. Odkurzacz nie zostawia za sobą smugi kurzu i nieprzyjemnego zapachu, turbo szczotka sprawdza sie bardzo dobrze na dywanie z długim ikrótkim włosiem, mam 2 psu i kotka, teraz na dywanach nie ma śladu po sierści.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - energooszczędność
  • - dobra moc
  • - cena
  • - wydajność
  • - długość przewodu zasilania

Minusy

  • - ciężki
  • - hałaśliwość
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Kinga
Opinię dodano: 2010-11-05 14:02:06
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Zelmer Aquawelt 919.0ST
Jeżeli szukasz odkurzacza do zwykłego odkurzania jaki do prania, to jest to odkurzacz godny polecenia. Jedynym minusem są jego gabaryty, ale jest to wybaczalne, ponieważ ma więcej plusów niż minusów.

Plusy:

* niektórym wydaje się że jest głośny, ale jak na odkurzacz piorący , jest naprawdę cichy, nawet na największej mocy.

* dobra siła ssania,

* dobrze odkurza,

* posiada w zestawie dużo końcówek ułatwiających codzienne porządki,

* dobrze pierze, w zależności także od środka jaki będą państwo używać (osobiście polecam Vanish do prania mechanicznego-przyjemny zapach i łatwość w usuwaniu zabrudzeń),

* mimo dość dużej wagi jest dość poręczny, ponieważ posiada obrotowe kółko które ułatwia manewry

* cena przystępna w porównaniu do cen innych odkurzaczy,

* 4 lata gwarancji, których nie ma żaden inny odkurzacz

* firma ZELMER której nazwa mówi sama przez siebie

* i wcale nie musimy kupować worków ponieważ odkurzanie za pomocą filtra wodnego to sama przyjemność

Plusów jest na prawdę dużo, natomiast minusy jakie zauważyłam to:

* mało zrozumiała instrukcja, trzeba na prawdę się dobrze w nią wczytać

* waga (ale plus to kółeczko które ułatwia pracę)

jednym słowem mówiąc POLECAM!!!

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - cicha praca
  • - dobra moc
  • - cena
  • - wydajność
  • - długość przewodu zasilania

Minusy

  • - trudność użycia
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Daniel
Opinię dodano: 2010-11-08 16:50:55
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Tańszego w tej klasie nie znajdziecie ;)
Pomimo wymienionych wad, odkurzacz bardzo dobry.Szkoda tylko że tyle roboty z nim ze składaniem, myciem części i suszeniem.Ogólnie maszyna jest dokładna(używam z powodzeniem zwykłego płynu - nie proszków), efekty - co najmniej zadowalające.No i mógłby być troszkę cichszy i lżejszy, ale dla Mnie akurat to nie żadna wada.

Plusy

  • - energooszczędność
  • - dobra moc
  • - cena
  • - wydajność

Minusy

  • - hałaśliwość
  • - trudność użycia
  • - krótki kabel
Ocena:

5/5

klient_sklepu_RTV_Euro_AGD
Autor: Klient sklepu RTV Euro AGD
Opinię dodano: 2011-10-02 12:13:28
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
opinia o odkurzaczu
Nie zdążyłam go jeszcze przetestować do końca- na razie tylko odkurzyłam parę razy ale jestem zadowolona- fajnie ciągnie i wreszcie nie muszę na kolanach za odkurzaczem zbierać śnieci rękami. Filtr wodny powoduje, że nie unosi się zanim kurz i niemiły zapach. Czuszczenie odkurzacza po użyciu proste, tak więc na razie same plusy.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - dobra moc
  • - długość przewodu zasilania

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Adam
Opinię dodano: 2011-10-11 15:42:48
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Odkurzacz Aquawelt 919,0 ST
Jeden z niewielu naprawdę udanych zakupów. Odkurzacz ma dużą moc ssania, a filtr wodny działa rewelacyjnie. W zestawie są końcówki na każdą okazję. Jestem zadowolony z efektu odkurzania i prania. Worka nawet nie wypróbowałem, bo i po co?
Jeżeli chodzi o hałas, to nie jest strasznie. Zazwyczaj okurzam na średniej mocy. Jednak przy ustawieniu ssania na max, robi się trochę głośno.
Jak dla mnie dwa minusy - konstrukcja dyszy środka piorącego, oraz trudności z przejeżdżaniem przez własny kabel.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - dobra moc
  • - cena
  • - wydajność
  • - długość przewodu zasilania

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

klient_sklepu_RTV_Euro_AGD
Autor: Klient sklepu RTV Euro AGD
Opinię dodano: 2011-07-27 13:34:41
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Godny polecenia
Odkurzacz zakupiony w celu codziennego odkurzania domu. Głowną zaleta jest: podczas odkurzania dywanów z sierści psa w domu nie śmierdzi i to był głowny powód zakupu tego odkurzacza. Pranie dywanów- jak dla mnie wystarczająco jak na domowy odkurzacz, Turboszczotka do dywanów - rewelacja. Trochę krótki kabel jak dla mnie. Ogólnie za tą cenę na prawdę dobry sprzęt.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - lekkość
  • - dobra moc
  • - cena

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

klient_sklepu_RTV_Euro_AGD
Autor: Klient sklepu RTV Euro AGD
Opinię dodano: 2011-08-20 11:38:29
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Udany zakup
Odkurzacz sprawdza się bardzo dobrze. Zakupiony przede wszystkim z myślą o praniu tapicerki w aucie, daje sobie doskonale radę z fotelami, kanapami, krzesłami, tylko trzeba się niestety namachać. Trzeba również zwracać uwagę przy praniu, aby nie przepełnić zbiornika, woda potrafi wypłynąć z odkurzacza.
Turboszczotka rewelacja. Mam w domu kota, tak więc sierści z kocura pełno. Turboszczotka pomogła usunąć kłaki z wszelkiego rodzaju tapicerek.
Od czasu zakupu odkurzacza, coraz mniej korzystam z Roomby, która po zakupie innego dywanu gubi się na brązowych paskach. Teraz jeden i drugi odkurzacz uzupełniają się znakomicie

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - dobra moc
  • - wydajność

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Gość aga
Opinię dodano: 2012-11-25 17:11:52
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
pozytywny
Odkurzacz zdał egzamin,pierze dywany,tapicerkę samochodu,cicho chodzi,cena bardzo niska jak na taki sprzęt ja osobiście jestem zadowolona z odkurzacza i także polecam

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - cicha praca
  • - cena
  • - wydajność

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Gość
Opinię dodano: 2012-11-26 07:23:07
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Mam ten odkurzacz od miesiąca, jak dotąd nie używałem funkcji prania, plusy: cena, solidnie wykonany, cena worków do przyjęcia, turboszczotka spisuje się na medal. Minusy: cięzki i wielki, dodatkowe akcesoria zajmują drugie tyle miejsca i przydałaby się na nie dodatkowa skrzynka, któej nie ma niestety. Ogólnie polecam!

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - cicha praca
  • - cena
  • - wydajność

Minusy

  • - ciężki
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Michał
Opinię dodano: 2012-11-27 20:50:35
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
SUPER Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Odkurzacz super a porównując cenę Zelmera do np. Rainbowa to przepaść. Posiada wszystkie opcje co inne droższe modele innych producentów (nie mówie, że nie ma tańszych - nie w tej jakości)jeśli czegoś nie ma to musi być to zbyteczne. Nie jest lekki ale ja odkurzacza nie nosze pod pacha:) Super cichy też nie jest ale ma 1600W. Robiłem tak dla siebie testy ile wylatuje kurzu z odkurzacza i na kontrolnych materiałach nie bylo nic widać(nie dał sobie rady przy wciąganiu pyłu zeszlifowanej gładzi ze ścian, ale to nie odkurzacz przemysłowy a woda zrobiła sie gęsta to i też dlatego) teleskopowa rura to jest to, turbo szczotka daje rade nawet przy długich włosach dywanu:) ***juz nie kicham w trakcie odkurzania***

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - dobra moc
  • - cena
  • - długość przewodu zasilania

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Gość
Opinię dodano: 2012-12-25 12:36:33
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
polecam
ogolnie odkurzacz bardzo fajny! nie narzekam,chociaz jakies male mankamenty sie znajdą,ale to w kazdym produkcje!!! wiec prosze nie brac tego sobie bardzo do głowy. przede wszystkim pranie dywanów odkurzaczem jest szybkie bardzo wygodne( wporównaniu do prania recznego) i o wiele skuteczniejsze !!! kanape pralem 3 razy ale w koncu dopralem a recznie probowalem kilka razy i nic nie pomogło,wiec warto go miec. do prania recznego zbieramy sie i zbieramy ,bo to nie lada wysilek ,a odkurzaczem mozemy prac nawet co tydzien by odswiezyc dywan i po 2 godzinach jest suchy i czysty oraz swiezy a zapach czystosci unosi sie w calym domu... to warte jest kazdych pieniedzy!!! a zelmer wcale duzo nie kosztuje... ktos pisze ze duzy,no musi byc bo trzeba gdzies 2 zbiorniki na wode zmiescic,ktos pisze ze ciezki,no musi byc bo wszystko wazy,a ile sie odkurzacz dzwiga? wiec prosze nie przesadzac !!! nie da sie miec cos i zeby bylo ciche,małe, lekkie, najlepiej nie widoczne,zeby somo chowalo sie do szafy ,a zeby robilo wielką robote nie da sie !!! jednym słowem ,krótko i na temat ... POLECAM !!!!!!

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - lekkość
  • - energooszczędność
  • - cicha praca
  • - dobra moc
  • - cena
  • - wydajność
  • - długość przewodu zasilania

Minusy

  • brak
Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Gość
Opinię dodano: 2012-12-31 08:49:29
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Polecam produkt. Jest łatwy w obsłudze nieżle piorący z dobrą siłą ssania. Trochę zbyt hałaśliwy ale za tą cenę naprawdę dobry produkt.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - dobra moc
  • - cena

Minusy

  • - hałaśliwość
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: sendal
Opinię dodano: 2013-01-20 19:45:00
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
polecam ,
rewelacyjny odkurzacz , idealny dla alergików, sprawdza się przy psach , świetnie połączone funkcje odkurzania do wody i prania

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - dobra moc
  • - cena
  • - wydajność
  • - długość przewodu zasilania

Minusy

  • brak
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: gwidon
Opinię dodano: 2013-01-31 08:29:37
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
duży, ciężki i głośny, ale prosty w użyciu, b.dobry ciąg ssania (możliwość regulacji), podczas odkurzania nie ma zapachu z worka osadzjącego,jedyna rzecz która troche denerwuje to jasność diod pokazujących siłę ciągu, która tak oślepia że nie można trafić na przyciski +-, ogólnie produkt polecam i uważam że większość którzy ten produkt zakupią będzie zadowolona.

Plusy

  • - łatwość użycia

Minusy

  • - hałaśliwość
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Gość
Opinię dodano: 2013-01-31 18:40:19
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Dla mnie odkurzacz jest rewelacyjny - wielofunkcyjny. Jedynym minusem jest waga (ok 9kg) do codziennego odkurzania.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - dobra moc
  • - cena
  • - wydajność
  • - długość przewodu zasilania

Minusy

  • - ciężki
Ocena:

5/5

katarzyna280874
Opinię dodano: 2013-03-05 19:01:27
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Po wielu latach sprzatania we wlasnym domu robie to z przyjemnościa. akcesoria zadowalajala
Moc ssania ,turoboszczotka i wodny filtr za ta cene + mozliwosc prania .Zadowala w zupelnosci POLECAM z czystym sumieniem.Posiadanie czworonoga w domu i ten sprzet to pelen pozytyw ,Zadnych klakow w dywanach

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - energooszczędność
  • - dobra moc
  • - cena
  • - wydajność

Minusy

  • - krótki kabel
Ocena:

4/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Beata
Opinię dodano: 2011-04-19 07:20:54
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
Odkurzacz Zelmer
Jestem od niedawna posiadaczką odkurzacza Zelmer.Jeśli chodzi o odkurzanie to spokojnie można go używać na codzień,jest dosyć cichy,a dzięki elektronicznej regulacji ssania ma dużą moc zbierania brudu.Kilka razy prałam już wykładzinę i dywan,wszystko ładnie się dopiera.Jest bardzo prosty w użyciu i wygodny.Jedyny minusik to,jest trochę ciężki jak dla mnie,ale poza tym polecam.

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - cicha praca
  • - cena

Minusy

  • - ciężki
Ocena:

5/5

uzytkownik_anonimowy
Autor: Edyta
Opinię dodano: 2011-09-30 21:04:03
Opinia o Zelmer Aquawelt 919.0 ST
zelmer aquawelt 919,0 ST
świetny odkurzacz dla osób nie lubiących unoszącego się kurzu i przykrego zapachu podczas odkurzania zwykłym odkurzaczem; zmiana wody w zbiorniku nie stanowi problemu, fajna elektroniczna regulacja siły ssania, duże możliwości, z minusów to tylko powiem, że jest trochę ciężki. Mam miesięcznego synka i wilczurkę długowłosą i dzięki temu urządzeniu jestem spokojna, że mój mały nie wdycha piachu i sierści oraz innych świństw unoszących sie na długo po skończeniu odkurzania. Jak na tą ceną warty polecenia w 100%

Plusy

  • - łatwość użycia
  • - dobra moc
  • - cena

Minusy

  • - ciężki